Esenler degerli Türkhun Birligi,
bende sizlere katilarak biraz kendi bilgimden eklemek istiyorum. Buradaki yazilanlarin hepsine katiliyorum, fakat bir seye kesinlikle katilmiyorum. Oda Türkiyenin bölünmesine ve Ordunun bitmesine.
Amerikalilardan baslayalim. Bir Amerikali f16 ya bindiginde kulaklarinda musik seti ile, nerdeyse uzaya yakin, zaten yerden göge kadar 10 km var, bunlar devlet sinirlari olarak geciyor, ve yukaridan dügmeye basiyorlar. Amerika nerde savas etmis? Hic bir yerde. Amerika kendi topraginda savas ettimi? Hayir. Gitti saga sola saldirdi, Japonyaya saldirdiginda dersini aldi, Vietnamdada aynisi, Almanyaya gelincede yanliz savasmadi, tüm avrupa arkasindaydi. Amerikalilari bence gözümüzde hic büyütmeyelim, büyük degiller. 310 million nufusu var, bunlardan 100 de 70 si yerli ve önceden yerlesmis, gerisi de dünyanin her bir yanindan oraya amerikan rüyasi diye kosturan zengin olmak isteyenler. Amerikan halkinin 100 de 70 si cahildir. Howard, veya Yale Universiteleri sadece budget leriyle dünyanin ünlü universiteleri arasina girmis. Oradada okuyan tek tük amerikali.
Amerikan ordusu dünyanin en korkak ordusudur. Zaten Iraktaki olaylarda bunu gösteriyor. 10 amerikan askeri ellerinde agir silahlarla bir kayanin arkasina saklanmis kücük bir cocuga, yada yasli kadina hucum ederse, onlar icin 100 kisiye saldirmis ve zafer kazanmis olmalari demektir.
Amerikalilar korkak bir milletdir. Gelsinler, girsinler, Türkiyeyi bölmeye calissinlar, görsünler savas nasil oluyor diye.
Ordumuza gelince, o ordumuz var. Biz hepimiz orduyuz. Bizim birlik bile olmamiz gerekmez. Komsunun evi yanarken, kosup da ne oluyor demiyoruz, ne lazim, su lazim, herkes görevini biliyor. Burada biz yani türkiyenin görünmeyen ordusu ve birde görünen ordusu bunlari kimse yildiramaz, bitiremez, hic kimsenin gücü yetmez. Hani bizim genlerimizdeydi? Hani bizden dayanikli, hani bizden cesur savasci, hani bizden korkusuz kahraman yoktu? Hani biz pes nedir bilmezdik, hani biz kimseyi kendimizden üstün görmezdik? Sayet görüyorsak biz bitmisiz demektir. Karsimizda duran dünyanin hangi gücü olursa olsun,bizdeki gücle bicilmez, ölcülmez, satin alinmaz, hediye verilmez. Biz o gücle dogmus, o gücle yasar o gücle ölürüz. Biz CESURUZ.
Amerikada F16 ucaklarini Türkiyeye satarlarken, icinde chip i Türk mühendisleri bulunca, amerikali mühendis bana dediki, ameridayken, ne kurnaz halkin var minik devletinin, ucagi alip icine bakip ne güzel yapilmis diyecegine, ucagin cockpitini acipda icine ne koymuslar diye ucagi sökmüsler dedi.
Bebeklerimiz de oyuncaklarini ilk önce söker ler, icinde ne var diye. Bizim bebekler bile amerikalilardan akilllidir.
Biz ASLA ve ASLA hic bir savasi kaybetmeyiz. Türkiyenin bölünmesi imkansizdir. Biz cok savaslar yaptik, icerden disardan tüm devletler saldirdi. Churchill utanci hala ingiltreye bir ders. Icerdende disardanda havanda karadanda hatta suyun altindan bile, biz ayni bir aslan gibi, ormanin krali olan bir güc gibi, ne zaman kiminle savasacagmizi biliyoruz.
Üstelik, ordu bitmez. Ordu bitirilmez. Yani kocaman dünyanin 2. güclü ordusu olarak geciyor ama bence en güclüsü, amerikadan önde, oldugu gibi duruyor. Orduyu rezil kimse edemez, benim gözümde Türk Ordumuz rezil degil, benim gözümde onlar capulcu degil, benim gözümde onlar kücük degil, benim gözümde onlari oraya getirenlerdir yazdiklarim. Ordumuzda bastakiler yerde degistirse, iktidardakilerin köleside olsa, o köle bir birgün hürriyetine kavusacaktir. Kimse bu kadar güclü bir orduyu kontrol edemez, cünkü ayni gücte ordusu olmasi lazim.
Dünya bizim ordumuzu kiskanip korkarken su anda durum cok üzücü. Bazilari susup seyretmek sonrada müdahele etmek ordu taktigidir, yada önceden söz konusu disi olaylala ve pisliklerle savas kazanmak Türk Ordusuna yakismaz. Bir savasinda gururu vardir. Ve biz her zaman gururlu savaslar yapmiz Türk Ordusuyuz.
Amerikan artistlerinden korkmak söz konusu bile degildir. Bizde silah bile olmasa, silah yaratiriz, arabami silah yaparim. Yani biz yilmayiz, biz bikmayiz, biz susmayiz ve biz korkmayiz.
Ve biz yalniz / yanliz
degiliz, cünkü BiZ variz.
Esenler ...