Gönderen Konu: Tayyip rahatsızlandı  (Okunma sayısı 9413 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
Tayyip rahatsızlandı
« : 18 Ekim 2006 »
Dün bütün yalakaların yüreği ağzına geldi , RTE hastaneye kaldırıldı.Yapılan analizler  sonucu kanında  aşağıdaki virüsler bulunmuştur.

-Kanında vatanı satmasına neden olan ,gürcü virüsü

-Kaypak ve pis araplara sevgi uyandıran ümmetçi virüsü

-Sahte dindarlık yapmaya neden olan, irtica virüsü

-Avrupa ve ABD ye aşırı bağımlılık yapmasına neden olan , iktidar virüsü

Ben doktorların yalancısıyım ,bu virüslerin yok edilebilmesi için çözüm yokmuş.İnsanı öldürmezmiş ama süründürürmüş.

Bilge Tonyukuk

• Ziyaretçi
Ynt: Tayyip rahatsızlandı
« Yanıtla #1 : 18 Ekim 2006 »
Duyduğuma göre zırhlı araba kapılarını kilitlemiş. Çekirge misali. Az kaldı gitmesine.

Çevrimdışı OguzTurku

• Türkçü-Turancı
  • **
    • BALKANHUNLARI.NET - BALKANLARDA YASAYAN TÜRKLERIN OTAGI.
« Yanıtla #2 : 18 Ekim 2006 »
Kantinci Subayi Tayibos az kalsin aramizdan gidicekti, ama kismet degilmis.Bidakine daha saglam araba alsinlar ne cami kirilsin nede kapisi acilsin, bunun gibi yavsaklara oyle araclar gerekiyor, gir ama bidaha cikma.
Insallah bidakine Fransiz Arabasina binerde bidaha kolay kolay cikmak nasip olmasin, arabalan beraber Sudi Arabistanda gomulsun.
Askerlik yan gelip yatmak degil dedin silik sahsiyet, ama sen kendin iki saat fazla begnini yordum (Ben Turkleri nasil sata bilirim) diye hastanede yan gelip yatiyorsun, hemde senin masrafini yine Turkler karsiliyor.
Umarim bidakine kendini Fransiz yada Arap Doktorlarina teslim edersin nede olsa onlarla ayni hedefleri paylasiyorsun kan emici Tayibos Erdiyanoplis.
Kürt = Hic bile olamaz.
Hicin bir degeri vardir ama Kürtün degeri asla olamaz.
Pasaeli Torunuyuz, Türküz, Karamanin Akinci Evlatlariyiz, birde Kiyametinin Sonuna Kadar Irkciyiz, Son Basbug Atatürk.

Balkanhunlari Yeniden Diriliyor:http://www.balkanhunlari.net

Çevrimdışı metinbey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
    • TÜRK'ÜN KURTULUŞ YOLU
« Yanıtla #3 : 18 Ekim 2006 »
Arkadaşlar,

Sevmeyebilirsiniz ama biz Türk ırkına hakaret yakışmaz.Kendi ülkemizden biri için ,bu hakaret yakışmaz.Böyle olursa haksız duruma düşülür...
Sonra bizim Hitler'in  Nazi Almanya'sından bir farkımız kalmaz.Türklük,herkese nasip olan birşey değil bunun değerlerini korumalıyız..

Saygılar
Siperler arası 8 m,yani ölüm muhakkak.1.siperdekilerin hepsi düşüyor,2.ler yerlerini alıyor.Fakat nasıl bir inançla biliyormusunuz!Öleni görüyor 3 dakikaya öleceğini biliyor,sarsılma yok!Okuma bilen elinde Kuran-ı Kerim,cennete girmeye hazırlanıyor.Bilmeyen kelimeişehadetle yürüyor.Bu,Türk askerinin ruh kuvvetini gösteren tebriğe değer misaldir.İnanınki Çanakkale harbini kazandıranbu yüksek ruhtur

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #4 : 18 Ekim 2006 »
Ben doktorların yalancısıyım ,bu virüslerin yok edilebilmesi için çözüm yokmuş.İnsanı öldürmezmiş ama süründürürmüş.

Evet insanın kendini öldürmezmişte milletini öldürürmüş.....
Hastahaneye kaldırıldığını duyduğumda çok sevimniştim ama hevesim kursağımda kaldı.Bu arada o balyozu bulup getirenin elleri kırılsın.Hangi seme bulduysa.

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
« Yanıtla #5 : 19 Ekim 2006 »
Arkadaşlar,

Sevmeyebilirsiniz ama biz Türk ırkına hakaret yakışmaz.Kendi ülkemizden biri için ,bu hakaret yakışmaz.Böyle olursa haksız duruma düşülür...
Sonra bizim Hitler'in  Nazi Almanya'sından bir farkımız kalmaz.Türklük,herkese nasip olan birşey değil bunun değerlerini korumalıyız..

Saygılar

Tayyipos'a hakaret etmeyelim mi yani?
Siyasetçi miyiz ki de içimizden geçeni söylemeyip siyaset yapalım!

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #6 : 19 Ekim 2006 »
Arkadaşlar,

Saygılar

En büyük Türk düşmanı hakkında çok mu özenli konuşmalıyız anlayamadım.Üstelik kendi ülkemizde , kendimiz olmayanlara gösterdiğimiz hoşgörünün nelere mal olduğunu gördükten sonra.Tayyip ve saz arkadaşları, bütün Atatürk düşmanları
bütün sentezciler,satılık aydınlar içimizdeki düşmanlardır.Fransa,Yunan,ABD ,AB gibi dış düşmanlarımız ile işbirlikçiliği yapanlar hakkında biz yalnızca doğruları söyledik, hakaret etmedik ki.

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #7 : 19 Ekim 2006 »
Arkadaşlar,

Saygılar

Aynen katılıyorum

Ben katılmıyorum.Üstelik hakaret edici bir sözcüğe de rastlamadım.
Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı sıfatıyla

-Köylüye al ananı git diyecek,
-Askerlik yan gelip yatma yeri değil diyecek
-Meclis açılışını saygı duruşu ile açmayıp, fatiha ile açacak,
-Sürekli olarak Atatürk ilkerlerinı yok etmeğe çalışacak,
-Avrupa Birliği'nin Türkiye raporlarına 'ermeni soykırımı 'diye, Pontus Rumları diye    önkoşullar konulacak , Tayyip ve arkadaşları buna rağmen AB kapısında yatacak
-Türklüğe hakaret eden Elif Şafak denen yazar bozuntusunun yargılanmasına yargıya müdahele edecek
-AB ye girebilmek için ,Lozan Anlaşmasını yok sayacak
-Bedava kitap veriyorum bahanes ile çocuklarımızın beynini bulandıracak
-Parti içinde bir sürü kürt milletvekili barındıracak , hele bunlardan en azılsını İç İşleri Bakanı yapacak
-Çöl bedevilerini ,Türk halkından üstün tutarak ,ümmetçilik yapacak

Bizim Tayyip'in ölmesini istememiz hakaret sayılacak.Yapmayın ya , kibarlık adına , saygılı olmak adına evine bir de çiçek mi göndersek?

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #8 : 19 Ekim 2006 »
   Yukarıda saydığınız ve aspirin çözümler dediğiniz çözüm yollarını önermek değil benim yaptığım.Kişisel olarak sevmiyorum ,nefret ediyorum .Sevmek zorunda mıyım? Millet getirdi diyorsunuz %35 oyla geldi.İzin verirseniz , geride kalan %65 'in içinde olan ben, Tayyip'i sevmeme hakkımı kullanayım.
  Türk ulusunun ıslahından önce,bence dini vatan hainliği için kullanan din tacirlerinin, sahte aydınların ıslah edilmesi gerekiyor.Bunların ıslah edilirse Türk ulusunun zaten ıslah edilmesine gerek kalmayacak.

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #9 : 19 Ekim 2006 »
Dini vatan hainliği için kullanan din tacirleri ve sahte aydınlar da ulusun bir parçasıdır bu 1. İkincisi Türk ulusunun ıslah edilmesine gerek kalmayacaktır sözünüzçok iddalı. Bence tekrar düşünün..

Her türlü sorunda iç ve dış mihrak arama merağı işte bu..

Zamanım çok dar , size uzun uzun yanıt veremeyeceğim.Kendimden örnek vereceğim.
   11-12 yaşlarında, K.Tugcu,Ö.Seyfettin okuyacağım yaşlarda elime Marks'ın kitapları tutuşturuldu.Atatürk'den önce Lenin,Stalin anlatıldı bana .Türk milleti sağ-sol kamplara bölündü.Kim böldü, niye böldü ?Türk ırkı olarak kendimiz mi yarattık bu durumu?Kanı Türk olan ben ve benim gibi bir çok Türk evladı ya kominist olmaya zorlandı, ya da sağcı olmaya.Hele lise yıllarım tam kabustu, bir taraf burjuvasın diyerek okula almak istemediler.Diğer tarafta sağcı öğretmenlerim Sızıntı ve Zaman Dergisine abone olmadığım için üniversiteyi kazanmış olmama rağmen sınıfta bıraktılar.Üniversite yıllarımda uyanmaya başladım, Uyanmayan halen bıraktığımız yerde otlayan insanlar ne olacak?Kendimi yetiştiremeseydim suçlu ben mi olacaktım size göre?Türk ulusunun bir bireyi olarak beni mi ıslah edecektiniz?Yoksa Türk ırkını zehirleyen odakları mı ıslah edeceksiniz?
    Sağ -sol bitti şimdi, Türk milleti üzerinde direk kültürel soykırım yapılıyor.Medya denilen canavar ,özellikle gençleri ,kadınları hedef alan yayınlar yapıyor.TV denilen alet artık en ucra köyde bile var.Türk ırkının gelenekleri,görenekleri törpüleniyor, aile kavramı yok edilmeye çalışılıyor.Bizler bazı şeyleri aşmışız, ama çocuklarımaza,gençlerimize sahip çıkmak çok zor.Soruyorum bu yayınları kasıtlı yapanlar mı suçlu?Türk ulusu mu?Sizce hangisini ıslah etmeliyiz?
   Bu örnekleri artırmak mümkün , tatil dönüşü yazarım artık.
Türkçü Otağındaki herkesin Bayramı kutlu olsun