Gönderen Konu: TÜM TÜRKÇÜLERİN DİKKATİNE!!!  (Okunma sayısı 7294 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı irfan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 266
EVET SAYIN KANDAŞLARIM,,
             Bu başlık altında bir çok konuyu ele alacağım...
1=>--EKONOMİ--- TÜRKİYE CUMHURİYYETİ'nin önünde şuanda çok önemli olan sorunlarından birisidir...Malesef son 1 yıl içinde ve son 2 ayda ülkemize şaşılacak derecede yabancı para girişi olmaktadır,bu olay beni daha önceki DEVELASYON ZAMANLARINI HATIRLATMAKTA...ne oluyor girerse girsin diyemiyorum,adamlar kara paralarını aklamaktan hariç BORSA DENİLEN ŞEYİ ŞİŞİRİP DAHA SONRA YÜKSEK TAHVİLDEN BİR ANDA ANLAŞMIŞ GİBİ ÇEKTİKLERİNDE EKONOMİK KAOS OLUŞTURYORLAR VE KARŞIYA GEÇİP GÜLEREK ---SALAK TÜRKLERİ NASILDA KAZIKLADIK DİYE SEVİNİYORLAR....

2=>--EĞİTİM---En önemli sorunumuz...LÜTFEN TÜM TÜRKÇÜ KARDEŞLERİM KENDİNİZİN OKUYUP BİLMESİ BİRŞEY İFADE ETMİYOR,İLK ÖNCE yakınlarımıza ve çevremizdekileri de eğitmemiz şart olmuştur..bağırıp çağırmakla bir yere varamayız..okumamız vede okutmamız gereken başlıca kitaplar sırası şu olmalıdır...

<A>>>NUTUK----VEDE ATATÜRK'ÜN TÜM KONUŞMALARI  ----GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
<B>>>ATSIZ ATANIN TÜM KİTAPLARI
<C>>>OSMANLI İMPARATORLUĞUNUN ÇÖKERTEN KADIN --LARA--(YAZARINI HATIRLAYAMIYORUM)
<D>>>DÜNYA SU SORUNU VE TARİHİ---TÜRKİYE İŞ BANKASI BASTIRMIŞ İDİ..
<E>>>EGENİN KURTULUŞ DESTANI YÖRÜK ALİ EFE ---SABAHATTİN BURHAN---(EDEBİYYAT FĞRETMENİM İDİ..)
<G>>>SAFAHAT..MEHMET AKİF ERSOY--(KENDİSİ FARKLI BİR GÖRÜŞTE OLSADA TÜRKLÜK İÇİN İÇERİSİNDE FAYDALANA BİLECEĞİMİZ ÇOK FAZLA BİLGİ MEVCUTTUR..)
<Ğ)>>>TÜRK VE DÜNYA TARİHİNİN YAZILI OLDUĞU KİTAPLAR...(İÇERİKLERİ FARKLILIK GÖSTERSEDE YABANCI,TÜRK DÜŞMANI YAZARLARINDA KİTAPLARINI OKUMAMIZ ŞARTTIR.ÇÜNKÜ BİZE DÜŞMANIN NASIL SALDIRDIĞINI GÖSTERECEK BİLGİLER MEVCUTTUR..)
<H)>>>AKIL SÜZGECİMİZ--ÖYLE Kİ AKLIMIZ BİZE DOĞRUYU NASIL BULACAĞIMIZI YANİ YANILTMALARA MARUZ BIRAKILAMAYACAK SEVİYEYE YÜKSELTECEK TÜRKÇÜLERİN YIKILMAZ BİRER DEV OLMASINI SAĞLAYACAKTIR...
<(I)>>>KURAN-I KERİM---İNCİL---ZEBUR---TEVRAT,,BUNLAR DÖRT DİNİN KİTABIDIR...OKUYACAĞIZ Kİ DİN SİMSARLARININ KARŞISINDA CAHİL KALMAYACAĞIZ...YALANLARINI SURATLARINA VURABİLELİM..


3=>HER BİRİMİZ ÜLKEMİZİN VE TÜRKLERİN, TÜRKÇÜLER TARAFINDA YÖNETİLMESİNİ İSTİYORUZ..ÖYLE İSE BİR PARTİ OLUŞTURMANIN VE PARTİ İDEALLERİNİN YÖNETİMİNİN NASIL OLACAĞINI KARARLAŞTIRMASI DA TÜRKÇÜLERE DÜŞER.. PARTİ KURMAKLA OLMAZ SADECE, BUNUN FİNANSAL TARAFIDA GÖZ ARDI EDİLEMEZ..HERBİR TÜRKÇÜNÜN EKONOMİK ANLAMDA NASIL KALKINDIRILA BİLECEĞİ,BİR BİRİMİZE NE DERECEDE GÜVENE BİLECEĞİMİZ?GERÇEK SAVAŞIN ZEKA İLE YAPILDIĞININ,,BU ZEKA SİSTEMİNİN NASIL KURULACAĞININ,BEDENSEL SAVAŞIN ARTIK HEM ÇOK BASİT HEMDE ÇOK ZOR OLDUĞUNUN FARKINDA OLAN BİREYLER OLMAMIZIN..BUNLARI YÖNETECEK SİSTEMİN OLUŞTURULMASININ NE DERECEYE KADAR BİRLİK İÇERİSİNDE KURABİLECEĞİMİZİN DÜŞÜNÜLMESİ GEREKLİDİR Kİ,,BU ZARURİ İHTİYACIMIZDIR...ZAMAN TANRIYA DUA ETME ZAMANI DEĞİLDİR..ZAMAN ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYUP DAYANMA ZAMANIDIR..

   DİYOR İSEK;ŞU ÖRGÜT ŞURAYA HİZMET EDİYOR,FİLAN GİZLİ ÖRGÜT ŞUNUNDUR,İBARELERİNİ KULLANIYOR VE HALEN BUNLARI BİLEREK BİLİNÇLİCE BİRLİK İÇERİSİNDE BULUNAMIYORSAK,,KUSURA BAKMAYIN GANDAŞLARIM AMA BUNUN ŞUÇLUSU DÜŞMANLARIMIZDA DEĞİL ANCAK VE ANCAK BİZİM GİBİ GERÇEK CAHİLLERDEDİR..İLK ÖNCE KENDİMİZ DÜŞÜNECEĞİZ BİZ NE YAPIYORUZ...ADAMLAR KENDİ İLKELERİNİN DIŞINDA HİÇBİR BEBELERİNİ YETİŞTİRMİYOR..DAHA GEÇTİĞİMİZ HAFTA ermeni patriği DİYOR Kİ; sayın yetkililereden rica ediyoruz TÜRKİYE'deki 60---70 milyon kaçak ermeni çocuklarını--- M.E.B-- ÇERCEVESİNDE EĞİTİM VERELİM??AMAÇ NE VATANDAŞIN OLMAYAN KİŞİLERİ BİR DEVLET NASIL OKULLARINDA EĞİTİM VERECEK???VEDE ermeni patriği nereden biliyor ÜLKEMİZDE BU KADAR kaçak ermeni olduğunu???


  SAYIN KARDEŞLERİM ARTIK LÜTFEN AKILLANALIM DA ŞU ÜLKEYİ NASIL KURTARACAĞIMIZA GELECEK NESİLLERİMİZE NASIL BIRAKACAĞIMIZA BİR KARAR VEMENİN ZAMANIDIR KARAR VERELİM....ANCAK DAVARLAR  GÜDÜLÜR...(HAYVANLAR OTLATILIR)

  ESEN KALINIZ..
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı metinbey

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 29
    • TÜRK'ÜN KURTULUŞ YOLU
Ynt: TÜM TÜRKÇÜLERİN DİKKATİNE!!!
« Yanıtla #1 : 21 Ekim 2006 »
İzin verirsen kitaplara birkaç ek yapayim.

1-Hıristiyanların kabul etmediği çünkü sık sık Hz.İsa'nın,Hz.Muhammed'in kendinden sonra geleceğini söylediği ve Çarmıh olayını aynen Kuran'da olduğu gibi açıklayan Barnabas İncili.
Çoğu kişinin belki haberi yoktur bu İncil 1999'dan beri piyasada ve basıldıkça devamlı tükeniyor,çok satılıyor.Çocukluğumuzdan beri büyüklerimizin ''bir İncil varmış,Hz.Muhammed'i tasdik ediyormuş ama gizliyorlar''dediği işte bu İncil.....

2-Adolf Hitler,Kavgam..Bu da Nutukla beraber okunursa aradaki fark ortaya çıkacaktır.Unutulmamalıdır ki bu sakat fikirli herif bile büyük önder Atatürk'ü takdir etmeden edememiştir.(kitapta değil gerçek yaşamda)

3-İkinci Adam cilt 1,piyasada bulunursa okunmalı.İsmet Paşa'nın Lozan sırasında ulusu için yaptığı fedakarlıklar,müzakerelerde yaşadığı bunalıma dayanamayıp intiharın eşiğine gelmesi,sık sık, bilip bilmeyen herkesin atıp tuttuğu Yunan adaları meselesinde pasif kalmadığı,kurtuluş mücadelesinde oğlu öldüğü halde üzüntüsünü içine gömüp vatan için devam etmesi vb...

4-Anneciğim Türkler Geliyor!Gabriele Mandel-Türkler için tarih boyunca yapılan saptırmaların ne kadar iğrenç olduğunu anlatan Türk dostu bir yazar.
Siperler arası 8 m,yani ölüm muhakkak.1.siperdekilerin hepsi düşüyor,2.ler yerlerini alıyor.Fakat nasıl bir inançla biliyormusunuz!Öleni görüyor 3 dakikaya öleceğini biliyor,sarsılma yok!Okuma bilen elinde Kuran-ı Kerim,cennete girmeye hazırlanıyor.Bilmeyen kelimeişehadetle yürüyor.Bu,Türk askerinin ruh kuvvetini gösteren tebriğe değer misaldir.İnanınki Çanakkale harbini kazandıranbu yüksek ruhtur

Çevrimdışı irfan

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 266
Ynt: TÜM TÜRKÇÜLERİN DİKKATİNE!!!
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2006 »
Kandaşlarım diğer kitapları ve bilgileri eksik bıraktıklarımızı sizde tamamlayınız lütfen...

  METİN KARDEŞİM SAĞOLASIN=PAŞAM ne oluyor diye Halide edip adıvar sorar?
GAZİ;OLAN şuki ben ismet'in oğlunu öldüğünü söyleyemedim ailesinin bu göreve beni şeçmiş olmasına rağmen işte şimdi ailesi gerçeği kendileri dahi söylemeye dilleri varmıyor!!!!
Halide edip;işte o zaman paşayı ilk kez ağlar iken gördüğüm tek yer idi...
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı acun_34

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 61
Ynt: TÜM TÜRKÇÜLERİN DİKKATİNE!!!
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2006 »
Metinbey Irktaşımızın okunmasını önerdiği 2 nci Adam dan kasıt inönü olduğu anlaşılıyor.

krt inönü den bahsediyoruz.

inönü savaşlarında Ordumuza ricat emrini veren krt inönü.
Filistin de de aynı ricat emrini veren ve de Enver paşa nın idam edilmesini istediği
ve de Mareşalımız Fevzi Çakmak sayesinde hayatını kurtardığı krt inönü.
Bugün kullandığımız Türk Liralarında Atatürk'ümüzün resmini ,Cumhurbaşkanı olur olmaz
Türk Lirasın dan kaldırtarak kendi tipsiz resmini koydurtan krt inönü.
Atatürk'ümüzün ölümünden hemen sonra kendini Milli Şef !!! addedebilen ve de Türkiye nin geri kalmışlığının önderi krt inönü.
Dersim isyanını bastırmak için en sert bir şekilde müdahale edilmesini isteyen Atatürk ' ü bile oyalayıp o isyana üstün körü müdahale edilmesini sağlayarak kürt yandaşlarına büyük bir hizmet sağlayan krt inönü
Ortanın solu tabirini yumurtlayıp Ülkeyi sağ-sol çatışmaları ile uçurumun eşiğine getirmeyi beceren krt  inönü.

Türk Milleti yakın tarihimizde 2 büyük Mareşal yetiştirmiş .
Biri Atatürk ' ümüz diğeri
Fevzi Çakmak Paşa.

Mareşal Fevzi Çakmak Paşamız
vefat ettikten sonra Eyüp Sultan a defnedilirken

krt inönü Atatürk'ümüzün yanına Anıtkabire defnedilmiştir .
Ne işi var krt inönü 'nün Ata'mızın yanında?

Kimse kusura bakmasın .

2nci adam  kitabını okumaya  tenezzül  etmem.

Saygılar

Çevrimdışı metinbey

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 29
    • TÜRK'ÜN KURTULUŞ YOLU
Ynt: TÜM TÜRKÇÜLERİN DİKKATİNE!!!
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2006 »
Sevgili Acun,

İsmet Paşa'nın annesi İzmir'in seçkin aillerindendir baba tarafı Malatya eşrafındandır.Malatya'da yaşayan herkesin Kürt olduğunu iddaa edemeyeceğimiz gibi İsmet İnönü'nün de yüzde yüz Kürt kürt olduğunu iddaa edemeyiz.Ortanın solu deyimini tam anlamıyla Türkçe'ye sokan Bülent Ecevit'tir.Ortanın Solu diye bir kitabı bizzat o yazmıştır..İnönü'nün solla uzaktan yakından ilgisinin olmadığının en basit örneği ve tek hatası 2. dünya harbinde Hitler'e daha yakın olmasıdır.Kurtuluş savaşı sırasındaki Rus yardımını unutmuş ve tarafsız gözükse de dünyanın en aptal ırkı olan Almanlara yakınlık duymuştur.

İsmet İnönü'nün Kürt olduğu hele ki yüzde yüz kürt olduğu doğru değildir.Farzet ki Kürttü,Kurtuluş savaşında ülkede yaşıyan azınlıkların bazılarının Türkler adına savaştığı gerçeğini inkar edebilir misin?
Eğer inkar edebilirsek ne tür bir zavallılık içinde olduğumuzu anlamak için Mark Bryan Riggs'in şu an yeni piyasaya çıkan ve 400 röportaj,9 sene emek,binlerce arşiv kaydı en az 5 ülke gezisi ve binlerce km yaparak oluşturduğu benimde kaynakça,içindekiler,biyografi kısımlarına kadar hayatımda sıkılmadan okuduğum tek kitap olan ''Hitler'in Yahudi Askerleri''ni okumanı tavsiye ederim.Sakat bir zihniyet yahudileri çeyrek,yarı,%37,5,%12,5! gibi tanımlarla damgalamış,bu insanların yahudi ebevyenlerini kamplara göndermiş,bu insanlar ailerini ve herşeye rağmen Almanya'yı koruyabilmek için ölüm taburlarında en ön saflarda yaralanmayı göze almışlardır.1.dünya harbinde onlarca madalya alan,sakat kalan,Almanya için ölümüne savaşan insanlar sırf soyunda yahudilik var diye ölüm kamplarına gönderilme aşağılığını yaşamışlardır.En can alıcı nokta ile bitireyim.Aucwitchz'e gönderilen eski bir madalyalı Alman askeri olan Yahudi ,ölüm için sıraya sokulmuşken cebindeki madalyaları ve resmi çıkartıp bağırır:''Şu an eski bir Alman askerini ölüme yolluyorsunuz''
Siperler arası 8 m,yani ölüm muhakkak.1.siperdekilerin hepsi düşüyor,2.ler yerlerini alıyor.Fakat nasıl bir inançla biliyormusunuz!Öleni görüyor 3 dakikaya öleceğini biliyor,sarsılma yok!Okuma bilen elinde Kuran-ı Kerim,cennete girmeye hazırlanıyor.Bilmeyen kelimeişehadetle yürüyor.Bu,Türk askerinin ruh kuvvetini gösteren tebriğe değer misaldir.İnanınki Çanakkale harbini kazandıranbu yüksek ruhtur

Çevrimdışı acun_34

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 61
Ynt: TÜM TÜRKÇÜLERİN DİKKATİNE!!!
« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2006 »

Sevgili Metinbey Irktaşım,

İnsanlar felsefeyi çocukken masallardan ,

Gençliklerinde kitaplardan,

Yaşlanınca da arkalarında kalan yaşamlarından öğrenirlermiş.

Entrika deyince krt inönü her zaman aklıma gelir.

Milli şef !!! Atatürk vefat eder etmez o yıllarda kullanılan paraların arkasına zat- ı alilerinin resimlerinin basılmasını kabullenmesi  Atatürk 'ün resminin kaldırılmasına itiraz bile etmemesi 
herşeyi anlatmaya yeter de artar bile.
Ortanın solu kelimesi inönü tarafından uydurulmuştur.ecevit ise o dönem çalışma bakanı idi.

Bu çok geniş bir konudur.
Her sorunuza cevap vermeye hazırım.

Esenlikler dilerim

Çevrimdışı acun_34

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 61
Ynt: TÜM TÜRKÇÜLERİN DİKKATİNE!!!
« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2006 »
Sevgili Metinbey Irktaşım ,

Öncelikle şunu belirtmeliyim.
Yaşımız gereği tecrübeli olabiliriz.
Ama akıl yaş ta değil baştadır sözünü de bildiğimiz için bu siteye de bilmediğim konuları öğrenmeye geldim.
Yazılarımı eklediğim konuları seçerken  mutlaka bildiğim konuları seçmeye özen gösteririm.
Benim yazılarımda şu noktayı tenkit edebilirsiniz ve bunda da yerden göğe kadar da haklı olabilirsiniz ,ama : takdir edersiniz ki okuduğumuz okullarda özellikle hukuk derslerinde cümleleri,kelimeleri anlayabilmek için osmanlıca,arapça,Türkçe sözlükleri de yanyana bulundurmak zorunda idik.
Bir tek dersimiz daha vardı adı yönetsel ekonomi .Bu dersin kitabını okurken ise Türk Dil Kurumunun yeni yeni Milletin onayına sunduğu kelimelerle yazıldığını gördüğümüz için ek bir sözlük daha kullanmak zorunda kalırdık.
Bu yüzden her kelimemizi özenle Türkçe olarak kullanmaya çalışırken  arada eskiden kalma alışkanlıkları da atamadığımızı üzülerek farkediyoruz.
Yürürlükte olan kanunlarımıza resmi gazeteden bir göz atarsanız ne demek istediğimdaha açık anlaşılabilir.

Aklımızı kurcalayan sorulara kısa cevaplar vereyim .
İnönü kürt mü değil mi ?

 Nihâl Atsız, Zeki Velidî Togan, Nejdet Sançar ve diğer Türkçüler İnönü'nün soyunu sopunu araştırarak kürt olduğunu kanıtlamışlardır.

 Ecevit kürt mü değil mi?

Zevceleri  Şebinkarahisarlı , Eco değil...Eco'nun ailesi Kastamonu Daday'a sürgün k....tlerdendir.

İnönü bir kahraman mıdır ?

Tarih sayfalarına bir bakalım :

......Bu arada Yunanistan'da seçimler oldu. Kralı sürmüş olan Venizelos'un partisi yenildi, kral ülkesine geri döndü. İngilizler'in desteğini alan Yunan ordusu bir daha taarruza geçti. 2. İnönü savaşı başladı (23.3.1921).

Güçlendirilmiş Yunan ordusunda 41.1150 tüfek, 750 ağır, 3134 hafif makinalı tüfek, 220 top ve 2.000 kılıç vardı. Bizde ise 30.108 tüfek, 235 ağır, 55 hafif makinalı tüfek, 102 top ve 4.000 kılıç vardı. Savaş 7-8 gün sürdü. TÜRK ordusu sürekli savunmada kaldı, elindekini korumaya çalıştı. Karşı saldırılar ancak düşman ilerlemesini durdurmak amacıyla yapılıyordu. İki taraf ta iyice yıprandı.

İsmet Bey Yunan ordusundaki durgunluğu bir genel saldırı hazırlığı diye yorumlıyarak TAM RİCAT emri verdi ve bu kararını 31 Mart'ta Ankara'ya telgrafla bildirdi!.. Telgrafı yemek yerken alan Mustafa Kemal, "Okumaya gerek yok, savaşı yitirmişiz!" dedi.

Oysa aynı anda Yunan ordusu da savaştan bıkmış, yenemiyeceğini zannederek geri çekilmeye başlamıştı!.. O sırada cephede, ön saflarda olan BİR SUBAY, Yunanlıların çekildiğini görüp, İsmet Paşa'ya haber göndermiş, "Aman geri çekilme emrini geri alınız!. Birlikleri ileri sürün, çünkü Yunan çekiliyor!" demiştir. İsmet gene tereddüt etmiş, ama sonunda buna uymuş ve zafer kazanılmıştır.

İsmet Bey 1 Nisan günü çektiği telgrafta şöyle der: "Saat 6:30'da Metristepe'den gördüğüm durum: Artçı olduğu sanılan bir düşman müfrezesi sağ kanat grubunun saldırısıyla gayrımuntazam çekiliyor. Düşman savaş meydanını silahlarımıza bırakıyor."

Görüldüğü gibi, 2. İnönü Zaferi de haksız yere İsmet'e mal edilir. Refet Paşa'ya göre, İnönü zaferinin gerçek kahramanı CEPHEDEKİ O SUBAY, yani MİRALAY FETHİ BEY'dir... ATATÜRK'ün çektiği "Siz yalnız düşmanı değil, milletin makus talihini de yendiniz" telgrafı bu kahraman askere gönderilmeliydi!..

Zira ilk ağızda bir hezimete dönmek üzere olan bu muharebe, son dakikada fırka kumandanı MİRALAY FETHİ BEY'in kullandığı insiyatif ve sarfettiği gayret sayesinde kazanılmıştır!..

Bu konuyu Yakup Kadri şöyle anlatır:

- Refet Paşa bir gün bana, "İnönü Zaferi münasebetiyle İsmet'i bir milli kahraman mertebesine çıkaran makalenizi okudum. Çok şairane idi, fakat hakikatle hiç bir alakası yok!" demişti.

Ben de "MUSTAFA KEMAL PAŞA'nın çektiği telgraf ta mı şiirden ibaret?" diye sordum.

Refet Paşa kahkahalarla güldü: " O telgrafı yazanın sizin edebiyat arkadaşlarınızdan biri olduğunu bilmiyor musunuz?" dedi. (16)

Şaşkınlığım, Refet Paşa'nın başka bir sözüyle arttı:

- "Hem o telgrafta bir ADRES YANLIŞLIĞI var!. İNÖNÜ ZAFERİ'NİN GERÇEK KAHRAMANI MİRALAY FETHİ BEY'e gönderilmeliydi!.."

ayrıca :

Yıllar sonra, Garp Cephesi Harekat Dairesi Başkanı Kurmay Albay Tevfik Bıyıklıoğlu'nun yazıları da, bu ifadeyi doğrulamıştı.

- 2. İnönü Muharebesinden sonra Garp Cephesi kuvvetleri 15 piyade ve 4 süvari tümeni gibi muazzam bir kuvvete yükseltilmişti. Paşa olmuş İsmet, karşılaştığı bu büyük vazifenin önünde şaşırmış, ve aldığı yanlış savunma tedbirleriyle ordusunu adeta baştan muvaffakiyetsizliğe mahkum etmişti.

- Yunan kralının İzmir'i ziyareti ve verdiği destekle 80.000 kişiye ulaşan Yunan ordusu Bursa'ya girdi. Hemen ardından Kütahya-Eskişehir cephesinde, ALATAŞ'da ağır bir yenilgi aldık.

Bu mağlubiyet İsmet'in saplantısındandır!.. Yunan'ın tekrar İnönü'den saldıracağı hesabına göre askeri düzen aldı, siper kazdırıp tahkimat yaptı.

Halbuki bu savaştan 2 ay önce Temps gazetesinde General Delacrl adında bir Fransız çok açık şekilde, "Yunanlılar büyük bir hücum yapacaklar. Böyle büyük bir hücum için silah, cephane ve erzak gereklidir. Bunun için muhakkak hücumu Afyon'dan yapacaklardır. Çünkü İzmir'den oraya tren var," diye yazmıştı.

İsmet, Afyon yönünden taarruz başlamasına rağmen bunu aldatmaca sandı. güneyi boş bıraktı. Solda Deli Halit Paşa, onun sağında Albay Nazım'ın kuvvetleri kırıldı. Ancak 5 gün dayanabildiler. İsmet yine güç göndermedi.

Halbuki Fevzi Çakmak MUSTAFA KEMAL'e ve İsmet'e "saldırının Afyon üzerinden olacağını" söylemişti. Albay Nazım şehit düştü. HACI BAYRAM'a gömüldü. Nazım'ın sağında Çolak Kemal'in kuvvetleri de kırıldı. Kendisi zor kaçtı.

Neden sonra İsmet uyandı, ama gene bir hata yapıp birlikleri mağlubiyetin üzerine gönderdi, sanki onlar da yenilsin diye!... Halbuki saldıran Yunan'ın soluna yüklenmesi gerekirdi.

Gerçekte 13 fırkamız hiç çarpışmamış, oradan oraya koşturup durmuştur. Yunan ordusu 5 fırka ile zafer kazanmıştır. Eğer İsmet saldırıda ısrar etseydi, o ordu da yenilir, elimizde hiç kuvvet kalmazdı! Bereket bundan çabuk vazgeçip topyekun çekilme emri vermiştir. (25.7.1921)


-Hitler in kitabını okumamı tavsiye etmişsiniz :

 gerek yok sevgili Irktaşım çünkü :

pek çok ülkeye gittiğim gibi Polonya ya da birkaç defa gittim.

Vesile ile  Polonya'nın Krakow şehrinin 60 km. batısındaki Oświęcim kasabasının yakınlarındaki

Auschwitz kampını da gördüm.

Polonya yı ziyaret eden her kişi mutlaka şu izlenimle döner.

Şu Polonyalıların anlatabilecekleri , övünebilecekleri tarihleri yok mudur da yahudi katliamlarından başka bir konu anlatamazlar?

Warszava da kent merkezindeki Intercontinental Otelinin önündeki alanda  bir anıt vardır ve de Polonyalı askerler nöbet tutarlar .Yahudi soykırımının anıtıdır.

Sevgi ve Saygılarımla




Çevrimdışı metinbey

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 29
    • TÜRK'ÜN KURTULUŞ YOLU
Ynt: TÜM TÜRKÇÜLERİN DİKKATİNE!!!
« Yanıtla #7 : 22 Ekim 2006 »
Eğer İsmet İnönü,bu ülke için gram fedakarlıkta bulunmadı diyorsanız benim diyecek pek birşeyim yok.

Sadece,

Ahmet Necdet Sezer'in eşi Semra Hanım'ın eski soyadı Kürümoğludur yani İsmet İnönü'nün babasıyla aynı budundan gelir.İsmet İnönü'nün annesi İzmir'de yerleşmiş Deliorman Türk'lerindendir.Kendisi de zaten İzmir doğumludur.

Türk ırkçılığı hümanist yani insancıl olmalıdır.Dünyada böyle olması gereken tek ırkçılık varsa o da Türk ırkçılığıdır yoksa Nazi Almanyası gibi gebermeye mahkumdur.Türk'ü Türk yapan en önemli özelliklerin başında adil,hoşgörülü ve insancıl olmak gelir.
Avrupalı nasıl çirkef,ikiyüzlülük,riya olmadan yaşayamazsa GERÇEK BİR TÜRK,ADALET,HOŞGÖRÜ VE İNSANCILLIĞIN OLMADIĞI BİR DÜNYADA BOĞULUR GİDER,YAŞAYAMAZ.
Siperler arası 8 m,yani ölüm muhakkak.1.siperdekilerin hepsi düşüyor,2.ler yerlerini alıyor.Fakat nasıl bir inançla biliyormusunuz!Öleni görüyor 3 dakikaya öleceğini biliyor,sarsılma yok!Okuma bilen elinde Kuran-ı Kerim,cennete girmeye hazırlanıyor.Bilmeyen kelimeişehadetle yürüyor.Bu,Türk askerinin ruh kuvvetini gösteren tebriğe değer misaldir.İnanınki Çanakkale harbini kazandıranbu yüksek ruhtur

Çevrimdışı metinbey

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 29
    • TÜRK'ÜN KURTULUŞ YOLU
Ynt: TÜM TÜRKÇÜLERİN DİKKATİNE!!!
« Yanıtla #8 : 22 Ekim 2006 »
İnönü'yü sorgulamak ve onu yerin dibine batırmak Atatürk'ü de
sorgulamak demektir.

Unutulmamalı ki,

Mudanya'dan sonra Lozan Konferansına İsmet İnönü'nün hiçbir dış
ilişkiler tecrübesi olmadığı halde Atatürk ,onu göndermek için
ısrar etmiştir ve göndermiştir.

İnönü soyadını veren Atatürk'tür.

Hükümet kurma görevini ona defalarca kendisi vermiştir.

savaş öncesi ve savaş sonrası İsmet İnönü ile Atatürk'ün tüm ilişkilerini ,
kopyala yapıştır yapmadığım için uzun uzun uzadıya yazamayacağım.

diyeceğim şudur,İsmet Paşa'ya tüm güven ve yetkileri veren Atatürk değilse
ve Atatürk'ün haberi olmadan birileri verdiyse veya ortalıkta kimsenin farkına
varmadığı ruhani bir varlık varsa,söylenenlere birşey diyemem.

Ama bunlar olmadığına göre ve tüm görev ve yetkileri veren Atatürk
olduğuna göre bu kadar kara bir adamı niye bu kadar göz önünde tuttu?

O zaman Atatürk Türkçü değil miydi?
O zaman Atatürk vatansever değil miydi?
Batı denen hayvanlar imparatorluğuna içteki hainlere rağmen kısıtlı
imkanlarla kafa tutan en büyük Türk Atatürk niye böyle yararsız bir adamı
göz önünde tutmuştu?

Hayır Atatürk en büyük Türktür en büyük vatanseverdir ve Türk ırkının
üstünlüğünü savunan en büyük kişidir.

İsmet Paşa'yı sorgulamak birebir Atatürk'ü sorgulamak demektir.Bunu kimse yapamaz
yapmaya kalkanlarda deliller karşısında tepetaklak olur.

saygılar


Siperler arası 8 m,yani ölüm muhakkak.1.siperdekilerin hepsi düşüyor,2.ler yerlerini alıyor.Fakat nasıl bir inançla biliyormusunuz!Öleni görüyor 3 dakikaya öleceğini biliyor,sarsılma yok!Okuma bilen elinde Kuran-ı Kerim,cennete girmeye hazırlanıyor.Bilmeyen kelimeişehadetle yürüyor.Bu,Türk askerinin ruh kuvvetini gösteren tebriğe değer misaldir.İnanınki Çanakkale harbini kazandıranbu yüksek ruhtur

Çevrimdışı [Hun Türk]

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2399
  • TTK
Ynt: TÜM TÜRKÇÜLERİN DİKKATİNE!!!
« Yanıtla #9 : 22 Ekim 2006 »
Otağımız'da kürt İsmet lehinde yazıların yazılması rahatsız edici. İsmet İnönü'nün kendinin kürt olduğuna dair bir söylemde bulunmamıştır. Yani elde somut bir belge yoktur. Ama o yıllarda Nihâl Atsız başta olmak üzere Türkçüler, İsmet İnönü'nün soyunu araştırarak kürt olduğunu ispatlamışlardır.

Kürt İsmet'in kurtuluş savaşında hiç bir yararı olmamıştır. Korkakça masasında oturmuştur. Zoraki verilen görevleri yapmıştır. Başbuğumuzun son yılların da yanına bile yaklaşamamıştır. Başbuğumuz uçmağa vardıktan sonra da kendi kendini "Milli Şef" ilân etmiş, içinde ki milliyetçilik Türkçülük düşmanını kusmaya başlamıştır. Kağıt paradaki başbuğumuzun resmini kaldırdığını da zaten biliyorsunuz.

Kaldı ki 3 Mayıs 1994 ve sonrasını nasıl unutursunuz.
Türkçülüğe karşı en büyük engeli İsmet İnönü vermiştir. Baskılar sürgünler...
Atsız Ata İnönü'nün sebebi olduğu bu olaylardan dolayı bir çok mücadele vermiştir.

Bir cümlenizde Türk ırkçılığı hümanist olmadır demişsiniz. Gülünç bir durum. Diğer ırkları aynı ölçüde mi seveceğiz.? O insanları kendi kandaşımız gibi görüp, milletimiz kadar mı seveceğiz.?


Otağımız Atsız Ata'nın çizgisin de harâket etmektedir. Türkçülük fikriyatı dışında ki hiç bir görüşün propagandası yapılmasına izin vermeyiz.


metinbey,
Üyeliğiniz iptal edilmiştir.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız


TÜRK IRKI SAĞOLSUN !