sol kökenliyim benim dedem polisti babaannem dedemden dolayı chp liydi bundan utanta duymam çünkü ATATÜRKün kurdugu partiydi ATATÜRKün ilkeleriyle kurulmuş bir parti ATATÜRK öldügü zaman bu kadar degişecegini bu zamanda ögrendim ancak milliyetciligim ezelden bu kanımızdan ismet inönünün Atatürk öldügü zaman 194 yılında egitim antlaşmasıABD ile yapılan Eğitim Antlaşması 27-Aralık 1949 yılında imzalandı. İmzalanan antlaşmaya göre Türkiye’de Birleşik Devletler Eğitim Komisyonu kurulacak, parasını Türk Devleti verecekti. Komisyon üyeleri dördü ABD, dördü Türk olmak üzere 8 kişiden teşekkül edecek, oylar eşit olduğu takdirde kararı komisyon başkanı verecekti. Komisyon başkanı olarak ABD’nin diplomatik misyon şefinin kabul edildiği gün bu millete sadece darbe yapılmadı, bütün gelecek nesillerin başına Amerikan çuvalı geçirildi. bundan sonra gelen menderes döneminde ilk kota uygulaması 100.000 fidan zeytin fidesinin sökülmesi ve zeytinde kota sınırı ile uygulandı bunu daha ok kimse bilmez
menderes döneminde abd ile yapılan hububat alımı karşılıgı abdnin elindeki stok bugday arpa vs mavna ücreti Türk hükümeti ödenmesi şartıyla alım antlaşması yapılmış ve türkiyenin bu ürünleri ihracaatından ameriken çıkarlarını zedeldigi anlaşılırsa amerikanını bu ürünlerin zararlarını Türkiye tarafından karşılanacagı taahhüt edilmiştir marshal yardımlarıyla uçak traktör ve devrim otolarını hikayesini hepimizin bilmesini zaten imkanı yok bilmiyorum demenin
şu anda herkesin yani her Türkün bilmesi gerekende amerika ve cemaat hepimizin düşmanı ben mhpnin sevmedigim yönlerinide izninizle burada paylaşayım bu bir öz eleştiri olarak kabul edin
toplumsal olaylara yanlı tepki vermesi akpnin ve amerikan politikalarına milliyetcilik ve din adına hemen sahiplenmesi bir toplumsal olaylar sahiplenmeye mesela odtude olaylar gibi soguk durması
burada yazdıklarımı sizin cevaplarınıza göre çeşitlendirebilir ve ortak bir karara varabiliriz diye umuyorum eger benim kim oldugumuda merak ederseniz benim adımda ahmet ünsal civeli yaşımda 53
yanlışım varsada bu konuyu devam ettirebiliriz her Türkün elini taşın altına sokma zamanı ben şu anda yapabildigim klavye milliyetciligi ütfen gençlerimize sahip çıkalım o gençler hepimizin çocugu gençler hele şimdikiler hiçbir partinin degil MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün gençligi sahip çıkarsanız sizin ülkülerinizden devam ettirir yoksa başka yollarla onlara sahip çıkanlar olacak
aklıma geldigi kadar yazdım epeydir bu sitedeki gönderileri elimden geldigince okudum bu vatan hepimizin (TÜRKÜN) AYRIMCILIGA GELMİYELİM
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
kusurum varsa affola yanlış anlaşılacak bir durum varsa yorumlarınıza göre cevabımı vermeye de çalışırım