Gönderen Konu: Türk Ocakları  (Okunma sayısı 11656 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Türk Ocakları
« : 13 Temmuz 2006 »
      MHP'li ülkücülerden bi farkları olmadığını düşündüğüm için hiç Türk ocaklarına gitmedim ancak son zamanlarda acaba önyargılımı düşünüyorum diye kafamda soru işareteri belirmeye başladı.Sizler daha iyi bilirsiniz.Türk ocaklarının durumu nedir?Bir direniş organize edecek alt yapısı,birikimi varmıdır?Yoksa MHP gibi boş işlerlemi uğraşır?Türk-islam sentezciliği içine işlemişmidir?Türklüğü nasıl yorumlar? :? :?
      Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Çevrimdışı Turk_aze

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Ynt: Türk Ocakları
« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2006 »
ister yönetici kadrosu olsun isterse de normal üyesi olsun Türk Ocaklarının bir direniş organizasyonu için ne gücü var nede tesir alanı.Organizasyonel faaliyet olarak iyi durumdalar ama bence MHP den pek farkları yok.Aralarında sol görüşü benimsemiş insanlar da var,Türkçülük deyince Türklerde Ramazan ayının Önemi diyen insanlar da var.

teşkilatı samimi bulmuyorum ve birşey yapacağına da inanmıyorum.

Çevrimdışı Kara Kağan

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2006 »
fettullah gülen'e 2 Türkçülük ödülü verdikleri doğru mu acaba kandaşlar?
Ergenekon yurdun adı,

Börteçine kurdun adı.

Dört yüz sene durdun hadi,

Çık ey yüz bin mızrağımız!

http://anti-pkk.tr.cx/

yahyakaptan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2006 »
fettullah gülen'e ödül vermiş olabilirler.Çünkü fettullah gülen yurtdışında heryere TÜRK okulları açmıştır ve İstiklal Marşımızdan tutunda bir TÜRK'ün bilmesi gereken herşeyi yabancılara öğretmekte ve oraları TÜRKleştirmektedir bu arada fettullah güleni  hiç bir zaman desteklemedim ve desteklememde onu övmek için değil var olanı ortaya koymak için yazıyorum.bundan dolayıdır ki ödül vermiş olabilirler

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2006 »
fettullah gülen'e 2 Türkçülük ödülü verdikleri doğru mu acaba kandaşlar?
Doğrudur!Türk Ocakları -adını demeye gerek duymadığım o ite- ''Nihal Atsız Türkçülük Ödülü''nü elleriyle vermiştir.
Kanıtı da burdadır;http://www.turkocagi.org.tr/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=52

Konuyla ilgili benim bildiklerim bu kadardır.Değerli soydaşlarımızın bizi bilgilendireceğini umarım.

fettullah gülen'e ödül vermiş olabilirler.Çünkü fettullah gülen yurtdışında heryere TÜRK okulları açmıştır ve İstiklal Marşımızdan tutunda bir TÜRK'ün bilmesi gereken herşeyi yabancılara öğretmekte ve oraları TÜRKleştirmektedir bu arada fettullah güleni  hiç bir zaman desteklemedim ve desteklememde onu övmek için değil var olanı ortaya koymak için yazıyorum.bundan dolayıdır ki ödül vermiş olabilirler

Yahyakaptan soydaşım;

Propaganda denen nesneyi elbet duymuşsundur.Peki sizin bu yazınızın hangi tip ropaganda grubuna girdiğini de eminim biliyorsunuzdur!..

Esenlikler, saygılar.
TTK

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
« Yanıtla #5 : 13 Temmuz 2006 »
Türk ocaklarının yönetimi fettuhlahçıdır. Fettullaha ödül vermeleri kadar doğal bi şey yok..

yahyakaptan,
üyeliğin iptal edilmiştir.
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı börtçeni

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #6 : 13 Temmuz 2006 »
soydaşlar internet haber diye bir fettoşçu site var burda forum düzenliyip  Atatürk  ve Türk ırkına inanılmaz iftira ve karlama  kampanyası yapılıyor  bu şerefsizler haddin bildirelim

Çevrimdışı aslanargun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #7 : 13 Temmuz 2006 »
İnsana gerçekten bir tiksinti geliyor! fettoşunda ona tapanlarında.....fettoş inanılmaz derecede vatan hainidir! Ona destek veren, o adi şerefsize iyi bir adam diyen'de liboş'tur, vatan hainidir!
Bu adi fettoşçuşlarda kulak ve göz yok mu? İnsan bu kadar mı saf olur? İnsan bu kadar mı haysiyetsiz olur?
fettoş itine tapanlara nefret ediyorum, onların adına utanıyorum!
Ağzımı daha fazla bozmak istemiyorum!

Belki konuyla alakası olmayabilir, fakat şunu da belirtmek isterim: TÜRKÜN TEK DOSTU TÜRKTÜR!
Benim felsefem'de budur! Ben bir tek TANRIMA ve TÜRK soydaşlarıma inanırım ve güvenirim! Başka birşey olamaz!

TANRIMA şükür TÜRKÜM! TÜRKLÜKTEN en ufak bir taviz verirsem TANRIM beni yaşatmasın!
Dünyanın en üstün, en güçlü ırkı TÜRK ırkıdır! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!!

TANRI TÜRKÜ KORUSUN!

Çevrimdışı almila_13

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #8 : 14 Temmuz 2006 »
Türk Ocakları ülkücülüğün anlamını henüz bilmeyen yobazlarla doludur.
Şehitlerden elli milyon bekçisi olan
Aşılmaz bir kayadır bu ebedi vatan!

Çevrimdışı Ata1bey

• Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #9 : 15 Temmuz 2006 »
sayın arkdaşlarıma bir sorum var ama bu sorunun sonunda dabenimüyeliğimde iptal edilebilir...
olsun birsiteden üyelikiptali bizim kim olduğumuz gerçeğini değiştiremez.
Herneyse..
neden bu nadide millete mensup olan arkdaşlarım ve Türklük adına birşeyler yapmaya kendini adamışolan arkdaşlarım sağasola laf atmaktan başka işyapmıyorlar??? insanları kötülemek ( KÖTÜ OLSALAR BİLE) NE İŞE YARIYOR?? CİDDEN ÜZÜLÜYORUMBU DURUMLARIGÖRÜNCE BURADAKİ YAZILANLARI OKUYUNCA TÜRKÇÜLÜK BİZDEN OLMAYANLARI KARALAMAK İLE BİR YERE VARAMAZ. KENDİMİZİ ANLATMAMIZ GEREKLİ ULUSALCI ATİLLA İLHAN TÜRKÇÜLERİÇİN DİYORKİ BELGELER VAR ALMANYANIN FİNANSEETTİĞİBİRGURUPLARDI DİYOR? NEDEN BİR KİŞİDE ÇIKIPBUNU O ADAMA İSPAT ETMEDİ? KİMSEÇIKIPDEMİYOR BU MİLLET DEĞİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILAN DÜNYA DÜZENİNDE HANGİ KONUMDA? NEDEN BUNLAR YAZILIP ÇİZİLMİYOR DA SAĞA SOLA SATAŞMAYİ TERCİH EDİYORSUNUZ?? LÜTFEN MANTIKLI BİR AÇIKLAMA YAPINIZ SONRA ÜYELİĞİ İPTAL ETMEKİSTİYORSANIZ DA BUYURUN EDİNİZ... AMA LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEYECEĞİNİ ARTIK ANLAYIN LÜTFEN GELİN HEP BERABER İCRAATYAPALIM TAŞIN ALTINA HEPBERABER ELİMİZİ SOKALIM YOK DİYORSANIZ BİZİMELİMİZ TAŞIN ALTINDAEZİLMEYE DEVAM EDECEKTİR...
 SAYGILAR..