Selam olsun tüm TÜRKÇÜLERE...
TUNGATURAN kardeş, galiba ya benim anlatmaya çalıştığım noktayı anlamıyorsun,yada bilerek konuyu benim mizanıma çekiyorsun.
Diyorum ki;burası TÜRKÇÜLERİN OTAĞI, burada sadece ve sadece TÜRKÇÜLÜK konuşulsun vede TÜRKLÜK yüceltilsin..Bana ne hangi dine mensub olursa olsun diyorum.Hangi tarikatın yada şeyhin müridi olursa olsun,biz bunları bilelim ama,bunlara bulaşmayalım..Bana din,tarikat,tekke,külliye ile gelme diyorum...ben ki,bu konuları aştım,müslüman olduğum halde incil'i okudum..Kim ne yapar,kim ne sayıklar hepsini biliyorum...
Hıristiyan diye bugün onu,yarın diğerini yok efendim dışladılar diye değil,,,TÜRK vede TÜRKÇÜ oldukları için destek olalım...Dinleri ön planda tutarak değil...TÜRKLÜK davası için diyorum....Hiç bir kimse unutma ki;dini vecizelerini IRKINDAN önde tutuyor ise,o adam IRKI için değil,dini için çalışıyordur..Vede çalışır..isteseydim ki, bu OTAĞ da herkesi dini yönde istediğim yönecekme kabiliyyetimi kullanarak yönlendirebilirdim...Önce, TÜRK OĞLU TÜRKÜM...Din konusu ise vicdan meselesidir..Her bir birey istediği şekilde yaratıcısına inanmakta da hürdür...Kimse buna engel olamaz..Olsaydı,bu kadar dinlerin içerisinde tarikat dediğimiz,(mezheb) gibi kavramlar ortaya çıkmaz idi...Umarım bunuda anlamışsındır...
Şahsıma gelince,dini konuyu kısaca verdim... Okuldaki gibi kompozisyon dersinde olduğumu sanmıyorum..Elimden geldiğince, sinirlerime hakim olarak, düzgün bir şekilde TÜRKÇEMİZİ kullanmaya özen göstermekteyim...TÜRK mizan (kavrama--anlama )yeteneğime gelince,her hangi bir sorunum yok...İster isen biraz daha yazdığım yazıyı dikkatlice oku, ne anlattığımı anlayacağını biliyorum....
Şimdi senden kusura kalma diyorum...Cevab vermek istersen özel iletiden yazmanı rica ediyorum..Çünkü burada yazılanları başkalarıda okumaktalar...ESENKALASIN...