Gönderen Konu: Türk Patrikhanesi  (Okunma sayısı 8468 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
Türk Patrikhanesi
« : 01 Aralık 2006 »
    rum papazların kutsanmış savaşçıları ve işbrlikçileri tayyip ve yoldaşları çalışmalarına olanca kuvvetleriyle devam ediyorlar.Türkiye için bir mayın niteliğinde tehlikeli olan  rum patrikhanesine karşı Türk patrikhanesinin ve onun mensupları olan Hristiyan ırktaşlarımızın savunulması, korunması biz Türkçülerin önemsemeleri gereken konular arasındadır.
     Bizim hedefimiz din birliği olmadığı için Türkiye'de dinlerinden dolayı dışlanan hristiyan ve diğer dinlere mensup ırkdaşlarımızı savunmamız icab eder.Bugün Türkiye Cumhuriyeti hükümeti (devleti ve milleti değil) ve bazı şeriat gruplarının desteğini alan rum patrikhenelerinin gün geçtikçe palazlandıkları aşikardır.buna karşı aynı hükümet Türk patrikhenesini ve mensubları olan ırkdaşlarımızı dışlamaya devam etmektedirler.bize düşen her ne olursa olusun ayrım gözetmeden Türk ırkına mensup bütün insanlara sahip çıkmak ve onlara destek olmaktır.Buyrun hükümetin ve hainlik peşinde koşan malum din maskeli anarşistlerin desteğini alan ama boz kalpaklı başkumandanımız Mustafa Kemal tarafından dışlanan rum patrikhanesinin ihanet belgelerinden sadece bir kaçı:

1. 1657’de Eflak ve Boğdan Voyvodalarını isyana teşvik etmiş.

2. 1821’de Mora İsyanı’nın planına ilişkin belgeler Patrikhane’de bulunmuş.

3. Girit İsyanı’nı tezgahlamış ve Megaloideayı savunmaya başlamış.

4. 1918’de Osmanlı kimliklerini yırtıp Yunanistan’a ilhak olduklarını ilan etmişler.

5. 1919’da Yunanlıların İzmir’e çıkışını dini ayin düzenleyerek kutlamışlar ve Yunan ordusu için gönüllü kampanyası başlatmışlar.

6. Yeni Patrik 1922’de İstanbul’a getirildiğinde kentin her yerine Yunan bayrakları astırıp işgali kutlamışlar.

1919’da aldıkları bir kararla da değişmeyen amaçlarını ilan etmişler:

“Türkiye Rumları bu barbar Türk milleti ve idaresi ile tüm bağları koparma kararını ittifakla almışlardır. 25 asırlık hakları bulunan topraklarla birlikte anavatanları Yunanistan’la bağlanmalarını ve bunun karşısında hiçbr tekliği kabul etmeyerek bütün güçleriyle mücadeleye gideceklerini bildirir.

Türk patrikhanesinin ve mensuplarının ise ne yaptıkları malumdur ama ben bunu uzun uzun yazmayacağım.EFE ırkdaşın Türk Tarihi ve Türk Dünyası  bölümündeki "kiliseden çıkıp kurtuluş savaşına koştular:GAGAUZLAR" yazısına bakmanız kafidir.Bunları yaptıktan sonra vicdanınızda şu soruya yanıt verebilir misiniz:

Rum’un “fesat ocağı” mı?
Papa Eftim’in Türk ocağı mı?

DAHA DENİZ DAHA MÜREN
GÜNEŞ BAYRAK GÖK ÇADIR
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı irfan

• Türkçü-Turancı
Ynt: Türk Patrikhanesi
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2006 »
ARKADAŞ PEKİ O ZAMAN DİNİ VASIFLARI ;VEYA dini ne olursa olsun dışlammışlar diyerek ona buna destek olalım burasıda,TARİKAT,ZAVİYE,KİLİSE,V.S V.S. DOLSUN MU?

GARDAŞ TÜRK OLUPTA BİZİM İÇİMİZDE YER BULAMAYANMI VAR DA !!!!BU TİP BİR YAZI YAZMA GEREĞİ DUYDUN?
     SANA BİR HATIRLATMA ;TÜRK OLDUĞUMUZ İÇİN DIŞLANMADIĞIMIZ BİR YERMİ VARKİ?????GEREKSİZ ŞEYLERLE UĞRAŞMAYA GEREK DUYUYORSUN????
    Cevab yazmanada gerek yok aslında biraz daha kendini yetiştir...anlayamadığın yerlerde HUNTÜRK yöneticimiz kardeşlerimizden bilgi alabilirsin....ESENKAL..
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #2 : 04 Aralık 2006 »
irfan
     İzanın bu kadar mı?Sana ona buna destek olalım mı dedim?Mesajımı iyice okursan anlarsın ; dini ne olursa olsun Türk olana destek olalım dedim.Anlaşılan sende şu an dinini ırkınla o kadar kabullenmişsin ki başka dinden ırkdaşları hatırlatmış olmam seni bu kadar rahatsız etti.Burası islam forumu ya da yahudi forumu değil.Hristiyan forumu hiç değil.Burası Türk forumu ve ben bir Türk olarak dini farklılıklar yüzünden birbirinden kopma noktasına gelen Türklerden bahsediyorum.tepkin anlamsız, desteksiz ve bir o kadar da saçma.Ayrıca benim bilgimi ölçmeye kalkma ve beni öğrenme konusunda yönlendirmeye çalışma.Sırf mesaj yazmış olmak için yazma.
    Bugün bütün ayrımları bir yana bırakıp birlik olmaktan bahsettiğim an sen bana lüzumsuz işlerle uğraşma diyorsan kusura bakma ama ırktaş senin gözlerin hala kapalı.Uyan, bak çevrene olan bitenlere de ondan sonra düşün lüzumlu mu lüzumsuz mu.Şunu da unutma mesajımın ana fikri de bu:ne olursa olsun Türk olan herkese sahip çıkmak(bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için utansam mı sıkılsam mı bilmiyorum.Ben Türk zekasına sahip bir insana bu kadar bariz bir mevzuda bahsolunmuş şeylerin izahını yapmak zorunda kalacağımı hiç düşünmemiştim.)
    Ayrıca bir Türk olarak Türkçe'yi çok kötü kullanıyorsun.Yazıların karma karışık.İfadelerin bozuk.Bence Türkçe'yi iyice öğren ondan sonra yazmaya devam et.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı esasturk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2006 »
 ERMENI patrik hanesi!!!!!
yildiz bir aya bbirde bayraga yakisir

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2006 »
ermeni patrikhanesi!!!!! ne?rumdan farkı mı var.içinde Türk olmayan her kurum ya da kuruluş bizim için bir ihanet yuvasıdır.ermeni patrikhanesi de öyle.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2006 »
Atatürk'ün dediği gibi bir ihanet ve fesat yuvasıdır.

Çevrimdışı AttilaHun

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #6 : 04 Aralık 2006 »
    rum papazların kutsanmış savaşçıları ve işbrlikçileri tayyip ve yoldaşları çalışmalarına olanca kuvvetleriyle devam ediyorlar.Türkiye için bir mayın niteliğinde tehlikeli olan  rum patrikhanesine karşı Türk patrikhanesinin ve onun mensupları olan Hristiyan ırktaşlarımızın savunulması, korunması biz Türkçülerin önemsemeleri gereken konular arasındadır.
     Bizim hedefimiz din birliği olmadığı için Türkiye'de dinlerinden dolayı dışlanan hristiyan ve diğer dinlere mensup ırkdaşlarımızı savunmamız icab eder.

Yanılıyorsam düzeltin ama Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan Hıristiyanların hiçbiri ırk anlamında "TÜRK" değildir. Onlar Rum, Ermeni ve Süryanidirler. Ha, Türk olup da aynı zamanda Hıristiyan olanları soracak olursanız onlar Çuvaş Türkleri ve Gagavuzlardır.

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #7 : 04 Aralık 2006 »
     Bizim hedefimiz din birliği olmadığı için Türkiye'de dinlerinden dolayı dışlanan hristiyan ve diğer dinlere mensup ırkdaşlarımızı savunmamız icab eder.

Yanılıyorsam düzeltin ama Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan Hıristiyanların hiçbiri ırk anlamında "TÜRK" değildir. Onlar Rum, Ermeni ve Süryanidirler. Ha, Türk olup da aynı zamanda Hıristiyan olanları soracak olursanız onlar Çuvaş Türkleri ve Gagavuzlardır.

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/yazidetay.asp?AuthorID=77&ArticleID=3440
Arslan Bulut'un yazısından alıntıdır(kendisi Türkçü çizgidedir)
Burayı okumanı isterim Kandaş.

Çevrimdışı irfan

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #8 : 05 Aralık 2006 »
Selam olsun tüm TÜRKÇÜLERE...
                    TUNGATURAN kardeş, galiba ya benim anlatmaya çalıştığım noktayı anlamıyorsun,yada bilerek konuyu benim mizanıma çekiyorsun.
   Diyorum ki;burası TÜRKÇÜLERİN OTAĞI, burada sadece ve sadece TÜRKÇÜLÜK konuşulsun vede TÜRKLÜK yüceltilsin..Bana ne hangi dine mensub olursa olsun diyorum.Hangi tarikatın yada şeyhin müridi olursa olsun,biz bunları bilelim ama,bunlara bulaşmayalım..Bana din,tarikat,tekke,külliye ile gelme diyorum...ben ki,bu konuları aştım,müslüman olduğum halde incil'i okudum..Kim ne yapar,kim ne sayıklar hepsini biliyorum...

Hıristiyan diye bugün onu,yarın diğerini yok efendim dışladılar diye değil,,,TÜRK vede TÜRKÇÜ oldukları için destek olalım...Dinleri ön planda tutarak değil...TÜRKLÜK davası için diyorum....Hiç bir kimse unutma ki;dini vecizelerini IRKINDAN önde tutuyor ise,o adam IRKI için değil,dini için çalışıyordur..Vede çalışır..isteseydim ki, bu OTAĞ da herkesi dini yönde istediğim yönecekme kabiliyyetimi kullanarak yönlendirebilirdim...Önce, TÜRK OĞLU TÜRKÜM...Din konusu ise vicdan meselesidir..Her bir birey istediği şekilde yaratıcısına inanmakta da hürdür...Kimse buna engel olamaz..Olsaydı,bu kadar dinlerin içerisinde tarikat dediğimiz,(mezheb) gibi kavramlar ortaya çıkmaz idi...Umarım bunuda anlamışsındır...

Şahsıma gelince,dini konuyu kısaca verdim... Okuldaki gibi kompozisyon dersinde olduğumu sanmıyorum..Elimden geldiğince, sinirlerime hakim olarak, düzgün bir şekilde TÜRKÇEMİZİ kullanmaya özen göstermekteyim...TÜRK mizan (kavrama--anlama )yeteneğime gelince,her hangi bir sorunum yok...İster isen biraz daha yazdığım yazıyı dikkatlice oku, ne anlattığımı anlayacağını biliyorum....

Şimdi senden kusura kalma diyorum...Cevab vermek istersen özel iletiden yazmanı rica ediyorum..Çünkü burada yazılanları başkalarıda okumaktalar...ESENKALASIN...
EFEDİR ADIMIZ
TÜRK OĞLU TÜRK OLMAKTANDIR ŞANIMIZ
YEDİ DEĞİL YETİMİŞ BİN OLSA DA DÜVEL
YİNE DE ÜSTÜNDÜR TÜRK OLDUĞUNU BİLEN
KANSIZ EFE

Çevrimdışı tungaturan

• Türkçü-Turancı
  • ben TÜRK AZ_Sİ
« Yanıtla #9 : 05 Aralık 2006 »
irfan   
        cevabının  ilk satırını okudum gerisini okumaya lüzum görmedim.be kardeşim ben de zaten Türk olan bir konuyu , Türkle alakalı bir mevzuyu dile getirdim.dinle alakalı bir yorum yapmadım.
         neyse bunu uzatmanın anlamı yok.lütfen konuma tekrar mesaj atma.
Daha deniz daha ırmak,
Gök çadır güneş bayrak.