Anket

TÜRKÇÜLÜKTE İLLEGAL MÜCADELE OLMALIMI?

EVET OLMALI
11 (91.7%)
HAYIR OLMAMALI
1 (8.3%)

Toplam Oy Verenler: 10

Oylama kapandı: 30 Ocak 2006

Gönderen Konu: TÜRKÇÜLÜKTE İLLEGAL MÜCADELE OLMALIMI?  (Okunma sayısı 8376 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı atsizcerisi

• Türkçü-Turancı
YADA NE GİBİ ÖRGÜTLER VEYA TEŞKİLATLAR KURULMALIDIR?
ATSIZIN ÇERİSİ

Çevrimdışı 4_hilal

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #1 : 30 Ocak 2006 »
Bence olmalıdır ama kücük bir izah ile demek istedigimi anlatmaya calısayım.

-Finans saglamak adına iyi olur diyorum.
-karsı görüslerin finans alanlarını daraltmak adınada iyi olur diyorum.

Legalite ile geldigimiz durumda ortada, bugün bizim olan Türkiye Cumhuriyetinde, nerdeyse terörist damgası yiyecek olanlar yine biziz.

Devletimiz en büyük degerlerimizdendir, Türk'lüge hizmet etmiyen devletimizin revizyondan gecirmek, düzeltmek, gereken koltukları almak lazım ise, bu yolda her mücadele illegal gibi görünse bile legaldir.

Kuvayi Milliyede ilk basında illegal gibi baslamıstır ama en dogal legalitedir aslında.

Velhasıl vurma, kırma, öldürme, terör eylemleri degil ama vurgulamak istedigim, illegalitede lazım gelir.
--------------------------------------------------------------------------------
Atsızcerisi kandas, güzel bir anket, iyi temas ettin bu konuya cünkü diger bir anket ile birebir örtüsmektedir bu. Türkcü parti kurulması anketiylede alakalı olması, bu anketi dahada güzel ve yerinde kılıyor.
TTK

Çevrimdışı Cumhuriyet

• Türkçü-Turancı
  • **
    • http://www.adanahentbol.com/members.asp?action=member_details&uid=146
« Yanıtla #2 : 30 Ocak 2006 »
legal ve illegal (resmi ve gayrıresmi) kanunda tanımı vardır ancak bir mücadelede milletin sinesinin ne düşündüğü önemlidir. Kurtuluş savaşı örneğinde olduğu gibi M.Kemal ATATÜRK ve arkadaşları hakkında idam cezası verenler legal güçlerdi ama millet sinesinden yoksundular legal ve illegalde Türk'e göre tanımlanmalı.

Çevrimdışı Mengdibay

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2006 »
Bireysel çeteleşme yaratmak,terörümsü öbekler kurmak demekse yasadışı Türkçü örgütler kurulmamalı... Bu tür bir görevi yürüttüğünü söyleyen TİB diye bir kuruluş var.Ancak bence bu kötü bir reklam oluyor.Holiganlık gibi duruyor.Yapmamız gereken il il örgütlenmek ve genç Türkçü beyinler yetiştirmek...Zaten CKMP'nin kurulmasına Atsız Ata karşı çıkıp Türkçüler daha fazla örgütlenmelidir demişti vs vs... Yani daha kemik kitleyi oluşturmuş değiliz.He bunun dışında güçlü bir Türkçü Sanal Korsan(Hacker) öbeği olmalı diye düşünüyorum.Hem azgınlaşan Kürtçü ağ alanlarının gözleri korkutulur hem belki becerileri daha bir fazla ise örneğin Kürt holdinglerin hesaplarına zarar verilebilir.Aslında bu konuda bilgili kimselerin birleşmesi gerek...

Çevrimdışı yamtar

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2006 »
bence türkcüler gerektiği zaman yer altına cekilebileceği teşkilatları olmalı...ama bilmiyorum bunu organize edebilicek kimse varmı
Gökte Tanrı yerde biz

TTK

Çevrimdışı 4_hilal

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2006 »
Gecenlerde Ceviz Kabugu programında Hulki bey bir örnek vermisti, onun sade konusması ve anlasılır üslubunu zaten seviyorum.
O örnekte söyle diyordu; Mesela bir kamyonun icinde silah, bomba, uyusturucu vesaire tasındıgına dair bir bilgi var ama güvenlik güclerinin müdahale hakkı yok, cünkü suanki kanunlara göre, yerel idari makamdan ve savcılıktan müsaade alınması lazım. Peki tamam alalım ama ben kaymakam'ı, kaymakamda savcıyı arayacak, ondan sonra savcı onu arayacak, su bunu arayacak derken, yahu kamyon vardı kardesim, mallar teslim edildi, teröristler eyleme basladı.

Iste böyle celiskilerin oldugu bir kanunlar manzumesinde, Jitem'in başında kafasına göre harekat yapacak bir Türkcü Ahmet Cem Ersever, Özel Hareket Dairesinde Ibrahim Sahin gibi insanlar bulunmalı, yaptıkları harekat her ne kadar illegal gibi görünsede, yinede bunlar vatan savunmaktır aslında.

Rahmetli Ahmet Cem Ersever Güney Dogu'da o zamanlar, böyle süpheli oldugu bildirilen arabaları, kampları, kamyonları, dügünleri dernekleri basıyor ve gerekenlerin kafasına sıkıyor ve sıktırıyor idi. Bunun yanlıslık neresinde?

Türkiye cok tuhaf bir ülke kandaşlar, bir mevzuya daha deginmek istiyorum. Bizde Devlet ve kurumları ne yaparsa medya ve kamuoyunun bilgilendirilmesi mecburiyet gibi gösteriliyor, bu cok sacma.
Mesela Hollanda'da parlemento medyaya kapalıdır. haftada bir gün parlementoda bulunan partiler icin devlet kanalında bir program vardır, bunun haricinde parlementoda olanlardan kamuoyu haberdar edilmez.
önemli olan mevzular zaten canlı olarak televizyonda gösterilir ama meclis günlük medyatik, magazinlik bir alan degildir, kıcıkırık akp'li bir milletvekili mecliste arkadasına lazerli kalemle oyun yapıyor, öbürü kagıttan ucak yapiyor, chp'li birtanesi eski ask anısını anlatıyor, yahu bu nedir böyle? yüce Devlet'imizin makamındasınız, ha öküzler, ha essekler, farkında degilmisiniz!

Bizde devlet hicbirseyini gizlemesin isteniyor, buna seffaf devlet deniyor.
Yahu devlet seffaf olsun ama, bu seffaflık, her kıcıkırık medya organının, her kıcıkırık gazetecinin mecliste fink atması demek degildir.
devletin resmi medya organı var, hem televizyon hemde radyo olarak, birde internet üzerinden, bu TRT'dir.

TRT'den baska meclise medya sokulmayacak. TRT sıkı denetimden gecmeli ve dogru insanların bulundugu medya organı olmalı kesinlikle, devletci, milliyetci olmayan insan, kesinlikle TRT'nin hicbir konumuna gelememeli. Hükümetler TRT'yi yönlendirememeli. TRT meclis baskanı nasılki nötral bir konumda, aynen TRT'de öyle olmalı.

Bir deginmek istedigim konuda sudur, her Devlet gibi Túrkiye'de gayri resmi yollardan kazanılan paradan pay alacak, bu gayri resmi isleri Devlet kendimi idare eder, baskalarınamı ettirir ben bilmem, ama Devlet bunu bile milli politika olarak belirlemelidir.

50 senedir, Afganistan üzerinden gelen uyusturucunun depolanması, dagılımı, teslimatı velhasıl herseyi Türkiye üzerinden yapılmakta idi, Türkiye bu iste köprü idi cünkü sovyetlerden gecis yoktu avrupaya.
Devlet bu isleri bile milli bir politika belirleyerek uygulamalı, ülkede bagımlı insanların adedi, bu adedi azaltmak, diger yandan bu isi, kıcıkırık NATO müttefiklerine bırakmamak, simdilerde kürtlere ve yaralılarımı almanyadaki askeri hastahaneme götürüyorum diyen amerikan ucaklarına bırakmamak lazım, yada onlara bırakacaksak eger, bu isten gereken pay alınmalı.

velhasıl aslında Devlet olarak bile neyin legal neyin illegal olduguna iyi karar verilmeli, Devlet'in isine ney geliyorsa o legaldir anlayısı gelmeli, milli politika istiyorum.

Birde kıcıkırık gayri Türk'lerin bu ülkede parlementoya girmeleri engellenmelidir, kürt, rum ermeni farketmez, Türk olmayan Türk'ü TBMM'de temsil edememeli. Anlattıgım bu ve benzeri islevi saglayan bir Devlet'e sahip olana kadar, bize her yol mübah olmalıdır.

sevgiler kandaşlar,
TTK

Çevrimdışı alperhan

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #6 : 12 Şubat 2006 »
bence muhahakkak ikdidara kilitlenmis türkcü bir parti ve bu partinin cagin gerektirdigi en iyi sekilde organize olmus her türlü organini kurulmasi sarttir.hatta bu hususta artik icraata gecilmelidir.daha ne bekliyoruz anlamiyorum..kürtlerin hadep diye partisi ve bide silahli pkk si yokmu.bu cahil itler bile böyle bir örgütlenme gerceklerstirmis ve kendi adi amaclari ugruna yillardan beri calisabiliyorlarsa.biz ne bekliyoruz.muhakkak parti kurulmali.ama parti yetmez.buna binaen hertürlü yan teskilatlanmada saglanmali.buna tabiki silahli egitimli türkcü akinci birlikleride [email protected]

Çevrimdışı gokoguz

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #7 : 12 Şubat 2006 »
Degerlı ırkdaslar,malesef bizim su anda tartıstıgımız konu bile bizim üzülerek soyluyorum kendi vatanımızda,adına soyumuzun ismini verdiğimiz devletimiz icerisinde ne kadar aciz bir duruma dustugumuzun bir gostergesıdır.Cunku bız malesef su anda devletımız ıcerısınde o hale geldık ki su anda sokakta TÜRKCÜLÜĞÜ ve bunun esaslarını tartısmak abes kacmaya basladı.Bugun malesef bız kendı vatanımızda eğitimden,kültür sanata kadar bir cok alanda Turk devletının gercek ülkülerine hizmet edecek nebir sanat eseri ,nebir kültürel faliyet herseyden onemlisi geleceğimiz olan genclerımıze bu ülküyü asılayacak bir eğitim verilemiyor.Bunun sonucunda malesef bugun milli birlik beraberlikten uzak bir nesil ortaya cıkmıstır.Bugun malesef bu olayın sonucunda devlet kademesınde bulunanların buyuk cogunlugu gaflet dalalet ve hatta hıyanet içerisindedir ve bugun bu anlattıklarımın sonucunda biz malesef kendi topragımızda legalıteyı veya illegel yolları malesef tartısıyor olduk.Sonuc olarak 2007 secımlerıne kadar YÜCE TÜRK halkı tam anlamıyla TÜRKCÜ bir yönetim kadrosu olusturamazsa illegal yöntemler kacınılmaz olacaktır.

Çevrimdışı ferdikaraaslan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
TENGRİ TÜRK'Ü KORUYACAKTIR
« Yanıtla #8 : 17 Şubat 2006 »
BU ÜLKEDE TÜRKÇÜ YAKLAŞIM GEÇMİŞTE ENGELLENMİŞTİR. BUGÜN DE HALA ENGELLENMEYE ÇALIŞILMAKTADIR. TÜRKÇÜLER ÇIKIŞ YAPACAKLARI SIRADA FARKLI BİR TERS GİDİŞ OLMUŞ VE ÜLKENİN BAŞINA DEVŞİRMELER GEÇMİŞTİR. İLLEGAL HAREKLET Mİ ELBETTE Kİ OLACAKTIR. BÜTÜN VATAN HAİNLERİ, KÜRDOFİLLER İLLEGAL HAREKET EDERLERKEN ONLARI SOKAKTA ENGELLEMEK ÜZERE İLLEGAL HAREKETLER HOŞ GÖRÜLEBİLİR. DENECEKTİR Kİ OLMAZ.

OLUR OLUR BAL GİBİ OLUR. BU ÜLKEDE TÜRK SOYKIRIMI YAŞANDIĞINDA MI TEPKİ VERECEĞİZ. UYKU BALDAN TATLI DEĞİLDİR.

VELAKİN OLUR OLUR BAL GİBİ OLUR.
TENGRİ TÜRK'Ü KORUYACAKTIR..
BUGÜN DEĞİLSE YARIN...
BELKİ YARINDAN DA YAKIN

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 17 Şubat 2006 »
Türkçü Sanal Akıncılar Birliği gibi birşey Sanal Alem'de kendimizi gösterebilmemiz açısından çok yararlı olurdu