bakın sayın aybüke sizin bahsettiğiniz dönem yıkılış dönemidir. Yani osmanlıyı yıkılış dönemi ile yargılayamazsınız. tamam o dönemde büyük badireler ile atlattık ama ATATÜRKÜN dediği gibi göğsümüzde iman ile atlattık çok şükür. sizinle farklı şekilde bu konuyu uzunca konuşmak isterdim çünkü tam anlatamadım derdimi. bizim ideolojimizde dinle ilgili sentezler yoktur diyorsunuz. öyleyse önce bana bizim ideolojimizi anlatın. sonra bugün hala diğer ülkelerden turşist çeken mevlanamızı görmezden mi gelicez sizin edindiğiniz ideolajiye göre? samiha ayverdi hanımı unutucaz mı yada nihad sami banarlı beyfendiyi. yunusumuzu öksüz mü bırakıcaz kendi evlatları tarafından. ben ne yazık ki sizin ideolojinize katılamıycam benim vatanım sentezci olmuştur ve öyle kalıcaktır. tamam belki bundan dolayı çok zararlar gördü ama üç kıtayı aşmayıda bildi. saygı ve hörmetlerim ile
sn. asi asena. Benim TÜRKÇÜ olarak ideolojim, TÜRK olmamdan dolayı, TÜRKE ait, TÜRKLER için ve TURAN yolunda. Öksüz bırakmayalım ama bunları siyasete sokmayalım. ATSIZ ATADAN sözlerle sanırım duruşumu anlarsınız.
1.Buyursunlar... Bizim için savaş düğündür;
Din arabın, hukuk sizin, harp Türklüğündür....
2.Siyasette muhabbet... Hepsi yalan palavra...
Doğru sözü "Kül Tegin" kitabesinde ara...
(Sayın asi asena; öncelikle yanlış anlaşılmazsınız, ne demek istediğinizi anladık. Biz zaten ırkçıyız. Bunu inkar etmiyoruz. Ne birleştirmesinde bahsediyorsunuz. Biz Türk'üz. Ve sadece Türk'ün arasında ayrım yapmayız. Sadece Türkler birleşecektir.) malesef yanlış anlaşıldım bile. bişz hiç bir zaman ırkçı olmadık. siz hangi ırkçılıktan bahsediyorsunuz. tamam övülesi baş ucu tutulası büyük saygı gösterilesi bi ırkımız var amaaa biz ırkçı değiliz. lütfen bana alparslan türkeşten ırkçı olduğumuza dair bi söz gösterin. aksine okuduğum kitabında ırkçılığa tüm benliği ile karşı çıkıyor. saygılarım ile
Alparslan TÜRKEŞE sadece bir dönemler inanacak kadar saf olduğum u düşünen biriyim. Siz ALPARSLAN TÜRKEŞİN TÜRK ırkçısımı olduğunu sanıyorsunuz?İnanın bir ırkçılık yapacaksa kürt ırkçılığıdır. Zaten TÜRKLERE de bu bağlamda zarar vermiştir. Düşüncelerimiz ve ideolojimiz arasında uçurum var. Kandaşım olarak biraz gözünüzü açmanızı temenni ederim. TÜRK' ÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR.