Gönderen Konu: Turkiye Cumhuriyetinin nufus dagilimi ve Turkiyenin Turklestirilmesi  (Okunma sayısı 10533 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı altinorda

• Türkçü-Turancı
  • **
TURKLER-60 milyon
KURTLER-7 milyon
Cerkezler-1.200.000
Diger-3.800.000

Andalar Turkiyenin hakiki nufus dagilimi;budur.Ve bizim Turkcu hareketi bu nufus dagilimina gore gelistirmemiz gerekmektedir.Nedir Turkcu hareket?Ilk once Turkiyenin Turklestirilmesidir.Ulkemizin adi Turk Eli olmalidir.Ve 60 milyonun disindaki kitle techir ettirilmelidir.Ama techir bolgeleri de dogru secilmelidir.Yani sozgelimi Turkcu Toplumcu Budun Derneginin  savundugu gibi kurt denen maymunu Kuzey Iraka surmek yanlis olur.Cunku Kuzey Irak topraklari bizimdir.Oralari fethetmek Turklugumuze iman adina bize bir gorevdir.Kurtleri surerken kisirlastirarak;Avrupa istikametine;Balkanlar;Yunanistan gibi bolgelere dikkat etmeliyiz.Kurtleri uzaklastirma yonu dogu degil bati olmalidir.Kurtlerden bosaltilan yerlere ise disaridaki soydaslarimiz gelmelidir.Ama topyekun gelmemelidirler.Keza soydaslarimizin topraklarini fethetmek de Turklugumuze iman adina bize bir gorevdir.Ben asiri bir iyimser tahmin yapmis olabilirim ama ben 10 sene icinde bunlarin gerceklesecegini umud ediyorum.Cunku Nihal Atsiz Atanin dedigi gibi bize lazim olan genclik yetisiyor.
NE MUTLU TURK YARATILANA.NE MUTLU TURK YARATILANA.
KEREM ASLIYA FERHAD SIRINE KURBANSA
BEN DE TURKLUGUME KURBANIM.
TURKLUGUME KURBAN OLMAK ICIN DOGMUSUM
INANMAK ICIN DOGMUSUM
IRKIMIN EN USTUN IRK OLDUGUNA

TURK TURKTEN BASKASINI TANIMAZ.
TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU OLMAZ.
NE MUTLU TURK YARATILANA.

Çevrimdışı Yalniz Kurt

• Türkçü-Turancı
Sayin altinorda,

Türkiyenin hakiki Nüfus dagilimini bilmiyoruz,verdiginiz Rakamlar,Sizin kisisel tahmininiz sanirim.Ortada bir gercek varki,Kürt Nüfus devamli artis icinde.Bir Türk Aile Ortalama 2 cocuk yaparken,Bir Kürt aile 8,2 cocuk yapmakta.Kürtler cekirge sürüleri gibi cogalmakta.1900 lerin basinda en kalabalik olduklari Diyarbakirdaki Kürt nüfus orani 1/5 iken.Günümüzdeki durum bilgilerimiz icindedir.Dogu ve Güneydoguyu tamamen isgal edip,Oradaki Türkleri Batiya Göce zorlayan Kürtler,Adana,Mersin gibi daha önce hic Kürdün yasamadigi illere gelip Türkleri Göce zorlamak suretiyle cogunluga gelmislerdir.Sirada diger iller vardir.Kürtler Türk Milletinin gelecegi icin büyük tehlike olusturmaktalar.Kürt Nüfus artisinin bu sekilde devam etmesi durumunda,Kürt Nüfus,Türk Nüfusu,en iyimser sekilde 30 Yil icinde gececektir.Bu bir Matematiktir,gercektir.Cok degil,iki Nesil sonra,Türk sorunundan bahsedilir olacak ve Türklere Trakya cok görülecektir.

Takdir edilirki,Canakkalede,sakaryada Savasan,Sehit olan,Gazi Olan Atalarimiz,Bu Topraklari,Torunlarimiz Kürtlere versinler diye savasmadilar.Bizler bu Topraklari,bizden sonraki Nesillere birakmak icin Atalarimizdan Ödünc aldik.Cekirge sürüleri gibi cogalan,her zaman Türke ihanet eden Kürtlere vatanimizi hediye edemeyiz.Bunun icinde,su veya bu sekilde Kürtlerden kurtulmamiz gerekiyor.

Kürtlerden Nasil kurtulabiliriz sorusuna düzgün bir yanit aramaliyiz.Kürt Sorunu icin eskiden beri iki öneri vardir.Ver kurtul ile vur kurtul arasinda secim yapmamiz önerilir. Her ikiside Türkün Karakterine yakismamaktadir.Topragi savasla alip vermistir Türk Milleti,öylesine Topragini veremez.Vur kurtul ise Soykirim cagristirdigindan bizlere yakismaz.

ABD nin Kuzey irakta bir Kürt Devleti kurmak istemesi ve Kürt Devletinin kurulus sürecinde olmasi,bizlere Kürtlerden kurtulabilmemiz icin olanak sunmaktadir bence.Öncelikle bir Kürdistan Devletinin kurulmasina yardimci olmali ve kurulduktan sonra,Oradaki Türkmenlerle Mübadele yapmaliyiz.Yani,Oradaki Türkmenler Türkiyeye,Türkiyedeki Kürtler istinasiz Kuzey iraka göcsünler.Bunun benzerini daha önceleri Yunanistanla yaptik.

Her ne kadar bu durum,Misak-i Milli Idealinden vazgecmek olsada,Kürtlerden kurtulmanin en iyi yolu budur bence.
Kürtlerle ugrasmak,Türk Irkinin tüm Enerjisini almakta,Türkiye Disinda yasayan,Kalpleri Türklük,Türkcülükle atan Milyonlarca irkdaslarimizla ilgilenmemizi,Onlara yardimci olabilmemizi engellemektedir.

TÜRKIYE TÜRKLERINDIR

Çevrimdışı altinorda

• Türkçü-Turancı
  • **
Sayin altinorda,

Türkiyenin hakiki Nüfus dagilimini bilmiyoruz,verdiginiz Rakamlar,Sizin kisisel tahmininiz sanirim.Ortada bir gercek varki,Kürt Nüfus devamli artis icinde.Bir Türk Aile Ortalama 2 cocuk yaparken,Bir Kürt aile 8,2 cocuk yapmakta.Kürtler cekirge sürüleri gibi cogalmakta.1900 lerin basinda en kalabalik olduklari Diyarbakirdaki Kürt nüfus orani 1/5 iken.Günümüzdeki durum bilgilerimiz icindedir.Dogu ve Güneydoguyu tamamen isgal edip,Oradaki Türkleri Batiya Göce zorlayan Kürtler,Adana,Mersin gibi daha önce hic Kürdün yasamadigi illere gelip Türkleri Göce zorlamak suretiyle cogunluga gelmislerdir.Sirada diger iller vardir.Kürtler Türk Milletinin gelecegi icin büyük tehlike olusturmaktalar.Kürt Nüfus artisinin bu sekilde devam etmesi durumunda,Kürt Nüfus,Türk Nüfusu,en iyimser sekilde 30 Yil icinde gececektir.Bu bir Matematiktir,gercektir.Cok degil,iki Nesil sonra,Türk sorunundan bahsedilir olacak ve Türklere Trakya cok görülecektir.

Takdir edilirki,Canakkalede,sakaryada Savasan,Sehit olan,Gazi Olan Atalarimiz,Bu Topraklari,Torunlarimiz Kürtlere versinler diye savasmadilar.Bizler bu Topraklari,bizden sonraki Nesillere birakmak icin Atalarimizdan Ödünc aldik.Cekirge sürüleri gibi cogalan,her zaman Türke ihanet eden Kürtlere vatanimizi hediye edemeyiz.Bunun icinde,su veya bu sekilde Kürtlerden kurtulmamiz gerekiyor.

Kürtlerden Nasil kurtulabiliriz sorusuna düzgün bir yanit aramaliyiz.Kürt Sorunu icin eskiden beri iki öneri vardir.Ver kurtul ile vur kurtul arasinda secim yapmamiz önerilir. Her ikiside Türkün Karakterine yakismamaktadir.Topragi savasla alip vermistir Türk Milleti,öylesine Topragini veremez.Vur kurtul ise Soykirim cagristirdigindan bizlere yakismaz.

ABD nin Kuzey irakta bir Kürt Devleti kurmak istemesi ve Kürt Devletinin kurulus sürecinde olmasi,bizlere Kürtlerden kurtulabilmemiz icin olanak sunmaktadir bence.Öncelikle bir Kürdistan Devletinin kurulmasina yardimci olmali ve kurulduktan sonra,Oradaki Türkmenlerle Mübadele yapmaliyiz.Yani,Oradaki Türkmenler Türkiyeye,Türkiyedeki Kürtler istinasiz Kuzey iraka göcsünler.Bunun benzerini daha önceleri Yunanistanla yaptik.

Her ne kadar bu durum,Misak-i Milli Idealinden vazgecmek olsada,Kürtlerden kurtulmanin en iyi yolu budur bence.
Kürtlerle ugrasmak,Türk Irkinin tüm Enerjisini almakta,Türkiye Disinda yasayan,Kalpleri Türklük,Türkcülükle atan Milyonlarca irkdaslarimizla ilgilenmemizi,Onlara yardimci olabilmemizi engellemektedir.

TÜRKIYE TÜRKLERINDIR

SAYIN YALNIZ KURT;

Ben de elbette Kurtlerle ugrasmayi yanlis bulmaktayim.Enerjemizi Kurtlere harcayarak dedigim gibi bize bu hayatin en kutsal nimeti olan Turklugumuzu yasayamiyoruz.Fakat bu onerdigim o kadar zorlukla gerceklesebilecek bir plan degildir.Benim kaygim ADALAR DENIZIN ALTAYA KADAR UZANACAK TURAN DEVLETININ ICERSINDE KUZEY IRAK topraklarinin da bulunmasidir.Bu topraklar bizim hakkimizdir.TURAN DEVLETININ ISE TURKTEN BASKA BIR TEBAASI OLMAMASI gerekmektedir.TURAN devleti bir impratorluk degil;buyuk bir irk devletidir.
NE MUTLU TURK YARATILANA.NE MUTLU TURK YARATILANA.
KEREM ASLIYA FERHAD SIRINE KURBANSA
BEN DE TURKLUGUME KURBANIM.
TURKLUGUME KURBAN OLMAK ICIN DOGMUSUM
INANMAK ICIN DOGMUSUM
IRKIMIN EN USTUN IRK OLDUGUNA

TURK TURKTEN BASKASINI TANIMAZ.
TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU OLMAZ.

Çevrimdışı Akhal Teke

• Türkçü-Turancı
  • **
Yanlız Kurt düşüncelerin güzel soydaşım belli bi yere kadar katıldım lakin bence şöyle olmalıdır ; Önce Kuzey Irak'a sürmeli ardından oraya askeri müdahale ile bütün maymunları kesmeli aksi takdirde bunlar kısa sürede ürüyor bunların önüne kesmediğimiz sürece geçilmez.

Ayrıca şöyle bi laf vardır duymuşsunuzdur ; "Öldüremiyorsan yaralama" diye Kuzey Irak'a girildiğinde hepsini kesmeliyiz çocuk,kadın demeden çünkü onlar yarınlar olacak ki bi ana bu maymun anası bile olsa bi ana bütün soyu değiştirebilir verdiği terbiyeyle , görgüyle.Bilmem siz göürşlerime ne kadar katılırsınız ?
Türkler, Türkçülük ile güçlenecek, kurtulacak, ilerleyecek, yükselecektir.  -Hüseyin Nihal Atsız-

Çevrimdışı sofisefa

• Yasakli
  • Yeni Üye
  • *
komik bişeyde var....
şehit olan atalarımız derken...
kürtler-lazlar-çerkezler hi,çmi kan vermediler...
savaş enzimatik reaksiyona benzer...hepsinin yeri farklıdır....

Çevrimdışı Akhal Teke

• Türkçü-Turancı
  • **
Biz bu vatanı beraber kurmadık !.Hepsinin yeri farklı değil.Sadece Türk ırkının yeri farklıdır benim için.

Televizyonlarda diyorlarya Çanakkalede Kürtlerde Şehit oldu diye. :-)

Diyarbakır'daki bi maymunun veya Hakkari'deki bi maymun Çanakkale'ye gelene kadar savaş bitmiş oluyor.  :-)

Hem yüzyıllardır isyan çıkartan.Önce it gibi üreyen ardındanda devlet bize bakmıyor diye dağa çıkan bi halkla veya halkın torunuyla şahsen benim işim olmaz.
Türkler, Türkçülük ile güçlenecek, kurtulacak, ilerleyecek, yükselecektir.  -Hüseyin Nihal Atsız-

Çevrimdışı Tarkankurt

• Yeni Üye
  • *
Kürt nüfusun Abartılı bir şekilde söylenmesi ne kadar yanlış ise , Türk nüfusunun'da abartılı şekilde çok söylenmesi bir o kadar yanlıştır,
Türkiyede Türk nüfusu tabikide daha fazla ama diğer azınlıklıklarında,Köpek sürüsü gibi arttıklarını unutmayalım ve ayağımızı buna göre uzatalım,kimse kimseyi yok 60 milyon yok 65 milyon diye kandırmasın bence..

ilteris6

• Ziyaretçi
komik bişeyde var....
şehit olan atalarımız derken...
kürtler-lazlar-çerkezler hi,çmi kan vermediler...
savaş enzimatik reaksiyona benzer...hepsinin yeri farklıdır....

Senin gibi milletsiz ümmetçilerin sonu beter olacak aşağılık sofisefa..Şimdi ait olduğun yere git.kürdü,çerkezi git başka yerde savun.

Çevrimdışı TamTÜRK

• Türkçü-Turancı
  • **
Kürt nüfusun Abartılı bir şekilde söylenmesi ne kadar yanlış ise , Türk nüfusunun'da abartılı şekilde çok söylenmesi bir o kadar yanlıştır,
Türkiyede Türk nüfusu tabikide daha fazla ama diğer azınlıklıklarında,Köpek sürüsü gibi arttıklarını unutmayalım ve ayağımızı buna göre uzatalım,kimse kimseyi yok 60 milyon yok 65 milyon diye kandırmasın bence..
katılıyorum 60 milyon bence de bir abartıdır ve bana göre 54-55 milyondur en iyi ihtimalle diye düşünüyorum. kaynağını bilmiyorum ama sitenin birinden almıştım:

‘’Joshua Project’’ adlı Amerikan misyoner organizasyonunun yaptığı araştırma. Türkiye’deki etnik dağılım. Yeniçağ gazetesinde yayınlandı bu araştırma. Bilgiler tutarlı gözüküyor. Siz de bir kontrol edin. Türkler’i 10-15 parçaya ayırmışlar, ben toplamını da hesapladım. Diğer etnik gurupları da Türk kültürüne ve coğrafyasına yakınlık ve uzaklık derecesinde sıraladım.

TÜRKLER

Türk 51.000.000
Kırım Tatar 2.000.000
Tatar 21.000
Azeri 530.000
Yörük 327.000
Tahtacı 110.000
Türkmen 900
Kara Kalpak 62.000
Kazak 20.000
Gagauz 14.000
Macar 6.200
Özbek 2.000
Kumuk 1.200
Kırgız 1.100
Uygur 500
Bulgar 270.000 (Gazetede Bulgar olarak yazıyor ama Türkiye’de 270bin Bulgar yok. Burada sanırım Bulgaristan göçmeni Türkler kastedilmiş, o yüzden buraya ekledim)

Abaza 55.000
Adigey Çerkes 270.000
Doğu Çerkes 280.000
Çeçen 6.600
Batı Osetyalı 31.000

Laz 30.000
Gürcü 40.000

Arnavut 15.000
Boşnak 91.700
Pomak 302.000 (bu abartı gibi geliyor bana)

Balkan Çingenesi 55.000
Ortadoğu Çingenesi 20.000

Arap Levanten 213.000
Arap Kuzey Afrikalı 100.000
Arap Alevi 50.000 (acaba burada fellahlar mı kastediliyor?)

Kırmançi 6.300.000
Türkçe bilen kürt 5.600.000
Kürt Alevi 140.000
Heiki kürdü 35.000
Şıkaki kürdü 18.000
Zaza 1.200.000

Batı İranlı 800.000 (bunlarda kürt herhalde, belki de farstır. Zaten aynı şey)
Doğu İranlı 4.300

Ermeni 45.000
Asuri 30.000
Yahudi 12.000
Rum 4.000
Süryani 3.000

Han Çinlisi 42.000 (nerden çıktı bu kadar Çinli ?)
Afgan-Peştun 53.000
Pakistanlı 18.000
Kaldeli+Aramik 500

KÜSÜRATLAR

Sırp 20.000
Rus 18.000
Romanyalı 18.000
Amerikalı 11.800
Alman 9.500
İtalyan 7.600
İngiliz 3.700
Fransız 2.600
Hollandalı 2500

SONUÇ: Araştırmaya göre 70,5 milyonluk Türkiye nüfusunun 54,5 milyonu Türk soyundan... Bu da %77,5 ‘a tekabül ediyor.

14-15 milyonluk kürt-zaza-arap-peştun-ermeni vs. Ortadoğu halkları nüfus artış hızı olarak büyük tehlike oluşturuyor. Önlem alınmazsa kısa sürede %50’lere gerileyebiliriz. Çünkü Kürtler hem çok hızlı ürüyorlar, hemde çoğunluğa ulaştıkları yerlerdeki Türkleri kürtleştiriyorlar. Bunları defettiğimiz taktirde %97-98 gibi bir çoğunluğa ulaşırız ve böyle homojen bir toplum Japonya’da bile yok. %97’lik çoğunluk bir ırkın safiyeti asla bozulmaz.

Çevrimdışı ULUTÜRK

• Türkçü-Turancı
Yanlız Kurt  kardeşim çözümün fazla basit ve safça nedenine gelince adamların kuzey ırakta bir devlet kuralımda bitsin diye bir derdi yok bu zaten yayılmacı bir devlet olacak eğer becerebilirse bizden suriyeden irandan toprak koparmaya çalışacak ayrıca bu kürtler her ne kadar mal olsada Türkiye gibi bir yeri gönüllü bırakıp gidecek kadar mal değil okadar kafa çalışıyor birde çok acı olsada bu pislıkler bizim ırkımızla karışmıştır bu melezleri ne yapacağız Türk mü sayacağız.Ayrıca soykırım çok güzel yakışır zaten yapmasakda devamlı olarak suçlanıyoruz yok ermeni soy kırımı yok pontus soykırımı yok süryani soy kırımı bırak yapalım hiç olmazsa bunu haketmiş olalım ben şahsen onlara bunu uygulamaktan çok zevk alırım yok hepimiz kardeşmişizde zaten eskiden de ermenilerle rumlarla kardeşce yaşamışımızda hadi ordan bunu söyleyen salaklar sürüsü siz öyle sanmışsınız bu adamlardan hainlikten kötülükten başka ne gördük biz güçlüyken sabırla beklemişler bizi hiç sevmemişler bir tökezleyince hiç acımamışlardır zaten bu Türk milleti kimi arasına alıp sahip çıktıysa hainlikten kalleşlikten başka birşey görmemiş ama bir türlü akıllanmamiştır bugünde olan budur çözüme gelince gerçekçi olalım bu dediklerinizi uygulayacak hiç bir hükümet veya kişi gelmeyecektir bu kardeşlik teranasi sürüp gidecektir nüfuslarıda hızla artacaktır ve artık kopma noktasına gelindiğinde birbirimizi boğazlayacağız artık kim kazanırsa...