Baybars sen hiç Çatlı'nın resmine bakmamışsın galiba.Kokrut Eken'e,Sedat Peker'e,Muhsin'e Çerkez dedin çıktın.Arkadaş sana "emin misin?" diye sormuş sen "kesinlikle eminim "demişsin.Hani nasıl eminsin.Elinde belğen mi var,soy ağaçlarını mı inceledin? Hee eğer bunları yaptıysan tamam bize göstermek zorundasın ama yok eğer şu arkadaşım söyledi,şu dedi,şunda gördüm,konuşurlarken duydum dersen o zaman arkadaş sana "emin misin ?"diye sorduğunda çocukça "Emin değil Baybarsım" deseydin.
"Aklıma ilk gelen bunlardı "demişsin dur ben senin aklına bir tane daha getiriyim Kazım Karabekir'de mi Çerkezdi?.Onada Çerkez diyen bir zat-ı muhterem görmüştüm.Fakat bunlar hoş hayaller.Kazım Karabekir Paşa köklü bir Tanrı soylu ,Bozkurttur.
Yapmayın bunları ,Irkçılık ülküsünü güdüyoruz burda bir tanesi sana inansa ne olur?Çatlı'dan da,Korkut Eken'den de soğur.Hadi Muhsinle Sedat Peker'i geçtim.Ama ortaya önemli bir laf atıp belğe göstermemek olmaz.Eğer sözlerin doğru ise belğe göster seni bunlardan emin eden elbet bir belğe ortada vardır.
Saygılarımla