Bizdeki yahudi düşmanlığı din tabanlıdır...
benimde anlatmaya calistigim bu
@4_hilal
"Daha ilk cümle dünyaya gelirken ne olacağımızı seçemiyoruz sözü zaten eşitlik kardeşlik gibi çağrışımlar yapıyor."
sen dünyaya gelirken secebildinmi hangi dine ait olacagini? ben din düsmanliginin her türlüsüne karsiyim, eger bir insan "yahudi" diye ona düsman kesiliyorsan, o zaman hiristiyana da düsman kesilirsin buda Türkcülüge karsidir. Asyada cesitli dine ait irkdaslarimiz var, onlar hiristiyan, yahudi su bu diye ayrim mi yapacaz?
Türk birligi olacaksa bu Türkcülük temellerinde kurulur, din üzerine kurulursa osmanlidan farki ne kalir? Osmali Türkcülüge en büyük zarari verdi!
"Kürtler kendi başlarına mı ihanet etme fikrine malik oldular sanıyorsunuz, onlara ihaneti telkin eden, ihanet etmeleri için onları kullanan ve kışkırtan devletler milletler mihraklar kim hiç araştırmadınız mı?"
kürdün imani paradir, para ver sana 12 yasindaki kizini satar! Osman Pamukoglu askeri istihbarat üzerine bir konusmasinda dedi "...bunlara para ver sana teroristlerin yerlerini degil ayakkabi numaralarini bile getirirler"
senin evine Sican girmis, yatagini kemiriyor, sende bunun arkasinda yahudiler var diyorsun.
"
Yahudilerin kendi ırkı demişsin, yahudi diye bir ırk yok. 2000 yılı aşkın süre devletleri de yoktu, soy/inanç devamı anneden geçen yahudilerin ırk olduğunu söylemek ne kadar mantıklıdır!"
Yahudilik bir dindir ve mensuplari ayni irka sahiptir, yahudi dinin almis Türk boyu ayni irka sahip degildir.
"
1200 yıldır hrıstiyanlarla savaşmış, en büyük haçlı ordularını canı pahasına durdurmaya çalışmış bir Türk Milletinin mensubu olacağım ama hrıstiyanlığa sıcak mı bakacağım!"
Eger ümmetciyim arap yalakasiyim dinciyim diyorsan tabi din ayirimi yaparsin. Ama Türkcüyüm dersen hiristiyanliga da yahudilige de Kam, Budistlige, Sii lige de sicak bakmak zorundasin. Yoksa Türkcülügün degerlerini anlamamissin.
Türkcülük din ayrimi yapmaz, irk ayrimi yapar!
"Gerekirse kürtle arapla farsla düşmanlığımızı erteler geçici rafa kaldırırız ve yine İngilizle Vatikan'la Roma'yla Fransızla yahudi ile savaşırız."
bu kafa yapisi Hun kelimesinin altinda tamamen yanlis. Aslinda senin "Türk kürt kardes ayiran kalles" diyen ümmetci yobaz arap yalakasi forumlarda yerin daha uygun! Yok burasi Osmanli forumu diyorsan o zaman "Hun" kelimesini degistirmelisin. Hun'lar din ayrimi yapmadilar!
"Size cevaben yazan Arula kandaşımın "Ülkücülük denen virüs" sözleri çok talihsiz sözlerdir.
Ülkücülük bizi ifade eden sözlerden, belli başlı en kutsal ünvan ve sözlerden birisidir, birileri son 10-20 veya 50 senedir uygulamada hatalar yaptılar veya davayı sulandırdılar diye Ülkücülük asla virüs değildir.
Türkçülerin hepsi Ülkücüdür, güdülen Ülkü de Türk'ün Ülküsüdür."
ne sacma, ben Türkcüyüm ama ülkücü degilim, hic bir zaman ne arap yalakasi oldum nede arabin sakalina sarigina girtlagina önem verdim!
Mhp nin yaptigi ülkücülük arabin yazisini arabin dilini arabin törelerini yasamak, kürdü alip bozkurt isareti yaptirirak, Bozkurt kelimesini kirletmekten baska bisey degildir.