Gönderen Konu: ümmetçi,sözde milliyetçi ülkücüler...  (Okunma sayısı 15879 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hun_333

• Türkçü-Turancı
  • TÜRKsen öğün,değilsen itaat et!!!
işte ülkücülerin ümmetçi olduğunu kanıtlayan bir yayın daha...Milliyetçi şarkıların yanında birde ilahiler çalıyorlar...
www.***  (bu linki vermem sorun olurmu bilmiyorum ama..eğer sorun olucaksa lütfen kaldırınız..)
Saygılarımla....

Tengri Türkü koruyacaktır...
 :turan:
"Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler."

Adalet Bakanı MAHMUT ESAT BOZKURT   

Tarih: 19 Eylül 1930

http://turkcutoplum.azbuz.com

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
Ynt: ümmetçi,sözde milliyetçi ülkücüler...
« Yanıtla #1 : 10 Ağustos 2006 »
Bu tür bağlantılar vermeyiniz..
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı hun_333

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #2 : 10 Ağustos 2006 »
Yanlışımdan dolayı özür dilerim...
"Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler."

TOLGA84

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2006 »
Ülkücüler bir avuç sokak serserisidir bence....kurtlar vadisi dizisini seyrettikten sonrada iyice mafya kesilip piyasaya racon kesmeye başladılar....birisini tutup sorsanız ülkücülük nedir diye. ağzını açıp bir cevap veremez. tek amaçları ocağa girip arka yapmak...kavgalarada burdan adam çağırmak..teke tek te abi çekip, bir kişiye 15 kişi dalarlar....bunların delikanlılığı budur....nerde 80 öncesi ülkücülük. o günleri özlüyorum....

Çevrimdışı almila_13

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #4 : 13 Ağustos 2006 »
Dün bir grup "ülkücü"(!) gördüm. siyah takım elbiseler, ellerde tespihler, kurtlar vadisinden fırlamışlar belli. ben de gıcıklık olsun diye yanlarından geçerken cendere cendere diye müzik çaldım=)
Şehitlerden elli milyon bekçisi olan
Aşılmaz bir kayadır bu ebedi vatan!

Çevrimdışı GöK-BöRü

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #5 : 13 Ağustos 2006 »
işte benim anlamadığım konuda bu ülkücülük ülkü bildiğim kadarı ile turan yolunda ilerlemek ve turan birliğini oluşturmaktır
ama nedense turancılık ve ümmetçilik karıştırılıyor fazla bir bilgim olduğunu iddaa etmiyorum ama bana göre ümmetçilik değil aslolan turancılıktır bu filistin lübnan olayına gelince bu günlerde çok konuşuluyor da israil ve amerikanın yaptıklarını onaytlamıyoruz tamam ama bana göere bu araplarda hakettiklerini çekiyorlar
1. dünya savaşında bizi ingilizlere satan araplar değilmiydi ve tarih boynuca bizi arkadan vuranlar gene arpalardı yanlış düşünüyorsam düzeltin ama beni türkten başka hiç bir ırk ilgilendirmiyor elin arabı ise hiç ilgilendirmiyor
Bu vatanın ekmeğini yeyipte bu vatana ihanet eden birgün ekmeği yediği yerden kurşunu yer

Çevrimdışı Toygar-Han

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #6 : 18 Ağustos 2006 »
sen acayip erkek adammissin tolga.

Çevrimdışı ÇEPNİ

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #7 : 19 Ağustos 2006 »
Ben bugüne kadar hiç ümmetçi bir ülkücü ile karşılaşmadım.Siz bu ülkücüleri nizamı alemcilerle karıştırıyor olmayasınız kan kardaşlarım???

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
« Yanıtla #8 : 19 Ağustos 2006 »
Ben bugüne kadar hiç ümmetçi bir ülkücü ile karşılaşmadım.Siz bu ülkücüleri nizamı alemcilerle karıştırıyor olmayasınız kan kardaşlarım???

Ülkücü sitelere bir göz atın isterseniz.

Çevrimdışı hun_333

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #9 : 19 Ağustos 2006 »
Bencede ülkücü sitelere bir göz atın isterseniz...