Gönderen Konu: VATANSIZ-BAYRAKSIZLARIN LEŞLERİ- İNTİKAM RESİMLERİ (+18 LÜTFEN DİKKAT)  (Okunma sayısı 45429 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TiginNoyan

• Türkçü-Turancı
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Şu leşleri gördüm de içim açıldı biraz. Tanrı bize onlar gibi nicelerini imhâ etmeyi nasip etsin.

Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
30 kürt leşi daha!!!

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde konuyla ilgili olarak yer alan açıklamaya göre:

Alıntı

“23 Ekim saat 22.00 sıralarında, Yeşilova Hudut Karakolu tarafından, kalabalık bir terörist grup saldırı hazırlığı halinde iken tespit edilmiş ve terörist grup tank, topçu ve diğer ağır silahlarla anında ve yoğun şekilde ateş altına alınmıştır. Bu durum karşısında Irak topraklarına kaçmaya başlayan terörist grup,ateşlerle takip edilerek  30’dan fazla terörist etkisiz hale getirilmiştir.

Şanlı Ordumuz görevinin başında ve üzerine düşeni yapıyor.
İnşallah daha nice, böyle mutlu, haberler alacağız.
Vur şanlı Mehmetçik!..
Ta ki kökleri kuruyana kadar!!!

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı YANLIZ KURT(2)

• Türkçü-Turancı
foruma nasıl resim yüklüyosunuz arkadaşlar?
direkt link mi yazıyosunuz?
ben de birkaç resim yüklemek istiyorum
Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm!

Çevrimdışı satuk buğra han

• Türkçü-Turancı
  • **
ben varya bunları izledikce zevk alıyorum bunları vurup gebertenlerin ellerine kollarına sağlık.
YA HEPSİN YA HİÇ YA TÜRKSÜN YA PİÇ!!!

Çevrimdışı börteçine

• Yeni Üye
  • *
kelle dediler, Tanrı dağına uçmağa vardılar, gök Tanrı bozkurtları yanına aldı.Akan her damla bozkurt kanı için yukardaki gibi binlerce itin canı alınacaktır. Gök Tengri Türkü korusun :asker:

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
foruma nasıl resim yüklüyosunuz arkadaşlar?
direkt link mi yazıyosunuz?
ben de birkaç resim yüklemek istiyorum

http://www.hunturk.net/forum/index.php?action=resim

köprüsünden, resim yükleme işlemini, yapabilirsiniz.
Esenlikler...
TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

Çevrimdışı KORKUT07

• Türkçü-Turancı
  • **
İTLERİN ANLADIĞI BUDUR, BİZ kürt İTİNİ NASIL YOLA GETİRECEĞİMİZİ BİLİRİZ.

AYRICA BURSA ŞAYPA NIN SAHİBİ LEYLA ZANA İLE BAĞLANTISININ OLMADIĞINI SÖYLEYİP YEREL BASINDA AĞLIYOR.BİTLİSLİ KÜRT KİMLE AKRABA OLABİLİR Kİ

TANRI TÜRKÜ KORUSUN     

KORKUT

Çevrimdışı OLCAYTU

• Türkçü-Turancı
  • TANRI TÜRK'Ü KORUSUN
  İt leşleri bu vatan üzerinde yaşayan hiç bir hayvan tarafından bile yenilemeyecek kadar iğrençtir.

TANRI TÜRK'ü KORUSUN ve YÜCELTSİN.
Saraylarda süremem;
Dağlarda sürdüğümü.
Bin cihana değişmem;
Şu öksüz TÜRK'lüğümü.

oguz33

• Ziyaretçi
Daily Telegraph Gazetesi’ne konuşan peşmerge çavuşu Deler Cemil "Türk askeri yıllardır bölgemizde. Burada dostane davranmıyorlar. Kontrol noktası kurduk, durmuyorlar bile" dedi.

Şerefsiz itler TÜRK'ün önünde kim durabilmiş ki siz duracaksınız.

TTK.

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

• Türkçü-Turancı
  • TÜRK IRKÇISI
Aşağılık kürt lideri barzani gene  tehditkar konuşmuş.  Beklesinler bakalım Türk askeri gelince ne yapacak.