ilteris9 ve bütün kandaşlarım sonuna kadar haklısınız, her kelimenize katılıyorum...Bu geri zakalı şerefsizler ne yaptıklarını bile bilmiyorlar ki yaşamayı asla hak etmiyorlar.Bu şerefsizler türbanla üniversiteye girmek istediklerini,türbanlı bir hayat istediklerini söylemişler.Bu şerefsizler benim gibi kişilerin hakkını yemeklede meşkuller.Başbuğumuz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün kurduğu üniversitelerde okumak istiyorlar.Soysuzlar gidin evlerinizde kocanızın bilmem kaçıncı karısı olarak çocuk doğurun, benim okuma hakkımı almayın ve Türk olan kardeşlerimin de !!! Bunlar gibi soysuzlar olmasa Türkiye de üniversite sorunu da kalmaz işsizlik sorunuda..Üniversiteliler boş oturuyorlar diyorlar.Erkekleri bunların çalışıyor, kadınlar evde tarikatcılık oynuyor.Üniversite okuyanlar boşta oluyor.Bunların hepsi geberdiğinde böyle bir sorunumuz olmayacak.Türkiyede yaşayan insan sayısı az olsun ama öz olsun.Her gün nefretim kinim büyüyor bu soysuzlara.Ölümleri beni çok mutlu edecek !!! Şerefsiz şeyh köpekleri.. İnsan olduklarını zanneden yaratıklar; karşılarında büyüyen bir Türk ordusu var.Tanrım bize o gücü verdiği sürece onlara karşıyım.Elimden geleni ardıma koymayacağım !!!
Yüce Tanrım Türk'ü korusun !!!