Gönderen Konu: ABD ARKA KAPI SİYASETİNİ ERDOĞAN'A UYGULADI...  (Okunma sayısı 4421 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cenghis Khan

  • Ziyaretçi
BUSH, BEYAZ SARAY'A ERDOĞAN'I ARKA KAPIDAN ALDI!!!
Çünkü, ön kapıda kendi beslemeleri gösteri yapıyordu, onları rahatsız etmek istemedi... Ve "ön kapımızda Kürdistan var" dedi.

ABD'li sapkınların başkanı Bush ile görüşmek üzere bugün Beyaz Saray'a gelen Erdoğan, randevusuna ön kapı yerine arka kapıdan girmek zorunda kaldı. Çünkü, Beyaz Saray'ın ön kapısında kendi beslemesi olan Kürt göstericiler protesto gösterisi yapıyordu. Böylelikle Erdoğan Beyaz Saray konuklarının "her zaman Oval Ofis'e gelirken kullandığı kapıyı değil yan kapıyı" kullandı.

- Gerisi mi teferruat.

Söylemek istediğim, Bush Türkiye'ye gelse böyle bir gösteriye müsaade edilir miydi? Görüşme yapacağı Cumhurbaşkanı veya başbakan ile yan kapıdan içeri girer miydi? Yan kapı meselesi, T.C. Devletine be Türk Milletine yapılmış bir saygısızlıktır. Fakat bunu algılayacak bir başbakanımız olmadığından ne söylesem boş. Çünkü, 8 askerimiz ile ilgili malum görüntülere karşısında rahatsızlığı sorulduğunda, "HAYIR" diyebilmiştir.

Ayrıca, T.C. Devleti Erdoğan Ankara'ya döndüğünde, lütfen "ABD'nin stratejik ortağımız olmadığını veya olmayacağını" anlatsın... Erdoğan, oval ofiste Bush ile yaptığı görüşmede yine iki kez "ABD stratejik ortağımız" dedi.

AB-D'li sapkınlar stratejik ortaklarını ön kapı varken arka-yan kapıdan içeri almaz! Mesela aynı durum İsrail'in başına gelir miydi? -Kesinlikle gelmezdi... Çünkü, AB-D'li sapkınlar için İsrail stratejik ortaktır. AB-D'li sapkınlar bugün için Erdoğan'a dolayısı ile Türkiye'ye "ön kapımızda Kürdistan var" demek istemişlerdir.

Çoğu AB-D'li sapkınları gizlemek için "sözde ABD yorumcusu" kesilen şarlatanlar bakalım arka kapı işini nasıl yorumlayacaklar... Veya Erdoğan'ın ABD gezisini Hürriyet gazetesi sayfalarına taşıyanlar gibi hiç görmeyecekler mi!...  Diplomaside "yan kapı muamelesi" görmek, taraflar açısından içinden çıkılmaz zor bir durumdur... Tabii ki diplomaside bir de Noel Baba gibi "bacadan girme" vardır ki en makbul giriş şekli budur.

http://www.tepkimiz.net/index.php?option=com_content&task=view&id=479&Itemid=30

Çevrimdışı ULUTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: ABD ARKA KAPI SİYASETİNİ ERDOĞAN'A UYGULADI...
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2007 »
Ya arkadaşlar bu adamlar yüzünden bizi ciddiye almıyorlar zaten tayyip efendi siyaset bilmez onun yaptıgına hamaset takiyye ve göz boyama kombinasyonu denir zaten bu adamın devlet adamlğı tiyniyeti hiç yoktur strsteji bilmez danışmanlarının ağzına bakar nedense onlarda hep kürttür yabancı dil bilmez arapçası sayılmaz sa tabi.zaten bunun daha önceki en yüksek mevkisi belediye  başkanlığıdır ama ülke yönetmek belediye yönetmeye benzemez zaten içine düştüğümüz halin özeti budur.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: ABD ARKA KAPI SİYASETİNİ ERDOĞAN'A UYGULADI...
« Yanıtla #2 : 12 Kasım 2007 »
Recep,yüzsüzdür,karaktersizdir,yan kapi arka kapi,delikten süpürülme,hic farketmez,ayni sartlarda,afrikanin balta girmemis,bir orman,kabile reisi bile,beyaz saray,görüsmesini iptal eder,ülkesine dönerdi,bizimkinin surati surat degil,ayakkabi köselesi mübarek TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı YABGU KAGAN

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 86
  • Savaşa Hazır!
Ynt: ABD ARKA KAPI SİYASETİNİ ERDOĞAN'A UYGULADI...
« Yanıtla #3 : 12 Kasım 2007 »
Gürcü Tayyipten de ancak bu beklenirdi.Başka bir ülkenin başbakanı bu şekilde Beyaz Saray'a yan kapıdan alınsa gururuna yediremezdi ve ortamı terk ederdi.Ancak bu zat o kadar yüzsüz ve gurursuz ki halen A.B.D şakşakçılığına devam ediyor.AKP'ye oy verenler müsasip yerlerine kına yaksınlar.

Çevrimdışı TiginNoyan

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 549
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
Ynt: ABD ARKA KAPI SİYASETİNİ ERDOĞAN'A UYGULADI...
« Yanıtla #4 : 14 Kasım 2007 »
Şu rezâlete bakın yâhu!!


Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 145
Ynt: ABD ARKA KAPI SİYASETİNİ ERDOĞAN'A UYGULADI...
« Yanıtla #5 : 14 Kasım 2007 »
Eminim benim gibi düşünenler; kendisini koca TÜRK DÜNYASINDA bir ASENA olarak görüp, vatanı için bişeyler yapmaya çalışan, bu tür olaylar yaşandıkça isyan edenleriniz vardır...
Kandaşlarım belki bana kızarsınız bilmiyorum ama ben şehidimin ardından dolu gözlerle bakmaktan ve bu itlerin gereksiz koltukişgallerinden sıkıldım. Gün geçmiyor ki bu onurunu yitirmiş insanlar TÜRKLÜĞÜ ve GERÇEK TÜRK olanların onurunu, haysiyetini ayaklar altına almasın...
Aslında düşündüğümde bunların tamamı 301' ihlal ediyor...
Kıroları tayyip ve itlerini ya gebertmek yada def etmek lazım.
Yeter artık bu nedir? adamın oğlu paşalar gibi yaşasın benim askerim dağda vuruşsun, biri maymun gibi sırıtsın, biri TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE söylemediğini bırakmasın hepsi aynı hepsi gebersin gittsin.