Gönderen Konu: ABD'li Başmüsteşar'a üniversiteli gençten soğuk duş!  (Okunma sayısı 3041 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
ABD'li Başmüsteşar'a üniversiteli gençten soğuk duş!
GAZİANTEP Üniversitesi’nde öğrencilerle söyleşiye katılan Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Ankara Büyükelçiliği Başmüsteşarı Jess Baily, bir öğrencinin ’Sizin demokrasiden anladığınız kan ve petroldür’ çıkışıyla şaşkınlığını gizleyemedi.
23 Şubat 2012 - 20:09

Zeki GÜNAY/ GAZİANTEP,(DHA)

 
Jees Baily, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu’nda ’Türkiye ve ABD ilişkileri’ konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Çok sayıda öğrencinin dinlediği Baily, Amerika ve Türkiye’ye demokrasinin çok kolay gelmediğini vurguladı. Baily konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlamak istedi. Bunun üzerine mikrofonu alan Gaziantep Üniversitesi Hukuk Fakültesi 1’nci sınıf öğrencisi Yakup Beşli, "Sayın başmüsteşar Afganistan’a ve Irak’a demokrasi götüreceğiz dediniz; Kan götürdünüz. Müslüman kadınların ırzına geçip, Türk askerinin başına çuval geçirdiniz. Sizin demokrasiden anladığınız kan ve petroldür. Demokrasiden başka hiç bir şey anlamıyorsunuz" dedi.
 
HAİN PLANINIZI NEDEN GİZLİYORSUNUZ ?
Öğrencinin bu sözleri salondaki diğer öğrenciler de alkışlarla destek verdi. Öğrenci daha sonra şunları sordu: "Bu demokrasi neden sadece Ortadoğu’daki petrol ve maden zengini ülkelere gidiyor? Neden Sudan’a, Somali’ye, Afrika’ya, açlıktan kıvranan ülkelere gitmiyor? Konuşmanızda Büyük Ortadoğu Projesi’ne değinmediniz. Bizim Başbakanımız Erdoğan da bu projenin eşbaşkanı olduğunu söylüyor. Bu proje kapsamında üstünde bulunduğumuz topraklar Kürdistan toprakları olarak gözüküyor. Siz neden bu hain planınızı, bu Türk gençliğinden gizliyorsunuz. Türkiye Cumhuriyeti değil Amerikan emperyalizmi mi kalacak?"


                            http://gundem.milliyet.com.tr/abd-li-basmustesar-a-universiteli-gencten-soguk-dus-/gundem/gundemdetay/23.02.2012/1506959/default.htm


                         
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 339
Bunu söyleyen genç, aynı zamanda yeşil parkalıysa, dhkp-c ve kck'lılarla takılıyorsa, ırk saçma ve dünya tarihi sınıf mücadelesidir diyorsa,... pek bir anlamı olmaz.
İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).

Çevrimdışı Fatih

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 401
  • Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir
Üniversiteli gencin siyasi görüşü ne olursa olsun ABD li coninin suratına şamar gibi laf çakmış. Doğru kimin ağzından çıkarsa çıksın doğrudur ve alkışlamak lazımdır. Helal olsun.
Öğrencinin lafından şoka giren yanki böyle bir şeyi sanırım beklemiyordu. Bunlar kendilerini dünyanın efendisi sanıp herkesi de kendi emirlerine girmek zorunda olan mankurtlar olarak görüyorlar. Haksız da değiller. Memleketin başbakanı emirlerinde olunca herkesin doğal olarak aynı yörüngede olduğunu sanmaları gayet doğal.
    Kök Tenğri'nin esenliği bütün Türklerin üzerinedir.