Gönderen Konu: Alçak İran  (Okunma sayısı 8635 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Deli

• Türkçü-Turancı
Alçak İran
« : 25 Mayıs 2006 »
  Alp Er Tunga atadan bu yana düşmanımız İran hala düşman olduğunu bir daha ispatladı.Alp Er Tunga atayı kahpece öldürdüler.Tarih boyuncada her türlü kahpeliklerini yaptılar ve hala uslanmadılar.

İran gazetelerinin birisinde İran'da yaşamakta olan Türkmen soydaşlarımızı hamamböceği olarak karikatüre etmişler.

İran'da yaşayan 20 milyona yakın soydaşımız var.İran burdaki soydaşlarımızın ayaklanmasından tedirgin oldu.Firidevsi yalancısından bu yana gelen Acemlerin ego tatmin edişleri bu olayda da kendini belli etti.

Kendilerini yalanla tatmin etmeye çalışan pis Acemlerin,yaptıkları pislikleri biz unutmadık, unutanlara bir hatırlatma olsun bu olay.

Türkmen soydaşlarımız bu olaya tepkilerini koymuşlar zaten,bakalım Türkiye'de bu olaya karşı birşey yapılacak mı?

Şimdi Peygamberin karikatür olayında ortalığı velveleye verenler bu olayda da aynı hassasiyeti gösterirler mi?

NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Ynt: Alçak İran
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2006 »
Allahın kara mollaları...Onlar değil Türk Irkının,insanlığın sırtına yapışmış bir kenedir.İslamın sırtına yapışmış bir kenedir...

Çevrimdışı brakisefal

• Türkçü-Turancı
    • http://www.vatankirim.net/
« Yanıtla #2 : 26 Mayıs 2006 »
Allahın kara mollaları...Onlar değil Türk Irkının,insanlığın sırtına yapışmış bir kenedir.İslamın sırtına yapışmış bir kenedir...

islam savunuculuğu mu yapacaksın yoksa TeknikTürk?

iran sana göre islamiyet adına çok güzel şeyler yapıyor olsa idi iran'ı kardeş ülke mi belleyecektin ?

Türkçülük dinlerden bağımsız bir düşüncedir.din ile ilgili konuları Türkçülük'e alet eymeyin

Çevrimdışı kolera

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #3 : 26 Mayıs 2006 »
 ya ne olursa olsun günümüzdeki ana pskoloji düşmanımın düşmanı benim dostumdur bu durumda da sanırım amerika bizim için ana öncelik durumda  ve böyle bir ortamda da  sanırım düşman sayısını çoğaltmanın bir anlamı yok tur

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 26 Mayıs 2006 »
ya ne olursa olsun günümüzdeki ana pskoloji düşmanımın düşmanı benim dostumdur bu durumda da sanırım amerika bizim için ana öncelik durumda  ve böyle bir ortamda da  sanırım düşman sayısını çoğaltmanın bir anlamı yok tur

ABD'nin herhalde dostumuz olduğunu iddia etmeyeceksin.Şunu söylemek lazım emperyalist devletlerin attıkları imzanın sadece bir ''sürmeden'' ibaret olduğunu elbet bilirsiniz.
Dünyanın güç merkezi değişse bile, taktikleri hiçbir zaman değişmez.Dün İngiltere idi bugün ABD'dir.Ama değişmeyen şudur;''Türkler ile yapılan antlaşmaların bir değeri yoktur.'' mantığı...Bunu daha önce Osmanoğlu zamanında Edirne-Segedin Antlaşması sonrasında görebiliriz.

''Su uyur, düşman uyumaz.''

Esenlikler, saygılar.

Tanrı Türk'ünü Korumalı!

Turansoylu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 27 Mayıs 2006 »
bu kavga abd nin başının altından çıkmıştır.yoksa acemler salak değil böyle bir dönemde TÜRKLERİ karşılarına alsınlar.konuyu kapsamlı ve titiz bir şekilde incelemeliyiz.hissi duygulara kapılıp ani şekilde vereceğimiz kararlar bizi yanlışa sevk edebilir.

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #6 : 28 Mayıs 2006 »

islam savunuculuğu mu yapacaksın yoksa TeknikTürk?

iran sana göre islamiyet adına çok güzel şeyler yapıyor olsa idi iran'ı kardeş ülke mi belleyecektin ?

Türkçülük dinlerden bağımsız bir düşüncedir.din ile ilgili konuları Türkçülük'e alet eymeyin
İslamla Türkçülüğün farklı şeyler olduğunun ve biribirinden bağımsız olduğunun farkındayım.Türkçülüğe herhangibir düşünceyi alet etme niyetim olduğunuda nerden çıkardın.Ben bir müslümanım ve iranlıların islamın sırtında bir kene olduğunu düşünüyorum.Bu aksi doğru olsa kardeş saycağım manasınamı gelir???Bu kadar ön yargılı olmayın...Madem Türkçüyüz herşeyden önce birbirimize güvenmemiz gerekir,güven olmazsa bu gemi yüzmez.Herkesi,her düşünceyi potansiyel düşman görmeyin...

Tanrıkut1964

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 30 Mayıs 2006 »
Irkdaşlarım,

Türkçülük düşüncesi yüzyıllardır yaşamakta olup;Türkçü olan Irkdaşım hiçbir şekilde Türk-İslamcı denen kişilerin ağzı ile konuşmaz...

Türk Dünyası içersinde Türkler yaşamakta olup;ne dinden oldukları kişinin kendini ilgilendirir.Kaldı ki Türklük İslamiyeti kabul ile doğmamış olup;Dini bulgularla konuşan bu arkadaşım olsa olsa ümmetçi yada sentezci olabilir...

Siz Iranı sözkonusu yaparak ümmetçilik sergiliyorsunuz ve Türkçü olmadığınızı gösteriyorsunuz..

TTK

Çevrimdışı TÜRK-KAN

• Türkçü-Turancı
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
« Yanıtla #8 : 31 Mayıs 2006 »
Ne Amerikan Ne de İran
Hepsi olacak viran!!!!

TTK
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı vgoztepe

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #9 : 31 Mayıs 2006 »
Kandaşlarım şöyle bir tespit yapmak istiyorum. İranda kandaşımın dediği gibi 20 milyona yakın Türk var ki bunların büyük bir çoğunluğunu Azeri ırkdaşlarımız oluşturmakta hepinizin bildiği gibi. Amerika-İran gerilimine baktığımızda abd nin iran üzerine yapabileceği bir harekatta fazla bir başarı sağlıcağını sanmıyorum. Amerikanın öncelikli amacı irandaki Türk ırkdaşlarımız vasıtasıyla bir işgal girişiminde bulunmak olacaktır. Eğer bu şekilde bir müdahale olur abd başarılı olursa ordaki ırkdaşlarımızın ne gibi bir sonuçla karşılaşacağını ben kestiremiyorum. Bu yazdıklarıma herkez katılmaya bilir ama böyle bir durum oluşabileceğide bir gerçektir kandaşlarım.

TTK.