Gönderen Konu: apo Köpeğinin yakalanışı  (Okunma sayısı 16095 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hun_333

• Türkçü-Turancı
  • TÜRKsen öğün,değilsen itaat et!!!
Ynt: apo Köpeğinin yakalanışı
« Yanıtla #10 : 08 Ekim 2007 »
 Yakalandığında korkudan nasılda kuyruğunu kıçının arasına sıkıştırmış...Saddam nasıl anında asıldı,bizde bunu anında asmalıydık.Devleti vatan hainleri hatta,vatansızlar yönetince böyle oluyor işte...
"Türk, bu ülkenin yegane efendisi, yegane sahibidir. Saf Türk soyundan olmayanların bu memlekette tek hakları vardır; hizmetçi olma hakkı, köle olma hakkı. Dost ve düşman, hatta dağlar bu hakikati böyle bilsinler."

Adalet Bakanı MAHMUT ESAT BOZKURT   

Tarih: 19 Eylül 1930

http://turkcutoplum.azbuz.com

Çevrimdışı topuz

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #11 : 08 Ekim 2007 »
Köpek diyerek bu yaratığa iltifat etmiş oluyoruz.
TTK.

Oğuz33 haklısın... Köpek sözünü geri alıyorum. aslında piçe köpek diyerek köpeklere de hakaret etmiş oluyorum. Köpeklerin aslında sadakat gibi, dost olmak gibi iyi huyları da vardır. Köpeği olanlardan özür dilerim...
Kızıl Elmada Buluşalım!..

tungatonyukuk

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 08 Ekim 2007 »
Bu p... in Ölümü malesef korkunç olmayacak bu hükumet oldukça..

T.T.K

oguz33

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 08 Ekim 2007 »
Değerli kandaşlarım tarih tekerrürden ibarettir.  Yüce Türk Milleti çok sabırlıdır. Ama sabır taşı çatlamak üzere. TÜRK'ün düşmanlarının tir tir titreyeceği günler yakındır. Tek dileğim bu yaratığın o zamana kadar eceliyle ölmemesi. Çünkü bu hiç bir TÜRK'ü tatmin etmez.

TTK.

oguz33

• Ziyaretçi
« Yanıtla #14 : 08 Ekim 2007 »
topuz kandaşım aradığın fotoğraf buydu herhalde...

Çevrimdışı TiginNoyan

• Türkçü-Turancı
  • Inançu Apa Yargan Tarkan Köl Tigin
    • Steppe History Forum
« Yanıtla #15 : 08 Ekim 2007 »

Türük Oguz begleri bodun eşid: üze teŋri basmasar asra yir telinmeser Türük Bodun iliŋin törügün kim artatı utaçı erti? Türük Bodun ertin, ökün!

Çevrimdışı DEDEM KORKUT_ASYA

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #16 : 08 Ekim 2007 »
Hatice değil bu zamanda, sabrlar tükenmişken, mehmedin kanı toprağa damla damla akmaya devam ederken, netice lazım...
Sözde 'başlarının' dar ağacında, urgan boynunda fotoğraflarını görmeden, geberdiğine tanık olamadan Türk Milletinin yüreği, yanan ateşi közlenmicek.

Çevrimdışı delamet

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #17 : 01 Ocak 2008 »
arkadaşlar adam anında herşeyını satmıştı ben iyi hatırlıyorum.TÜRK milletinin hizmetine giri verecektı. soysuz....
Türk milleti;

Ebediyete akıp giden her on senede, bu büyük millet bayramını, daha büyük şereflerle, saadetlerle, huzur ve refah içinde kutlamanı gönülden dilerim.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Çevrimdışı NTürk

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #18 : 01 Ocak 2008 »
Saddam'ın gözünün yaşına bakmadan asmayı bilenler bu çakalı teslim ederken neden asılmaması şartını koydular.İnsaflarından değil herhalde...
HARAY HARAY MEN TÜRKEM!!!

Çevrimdışı Mete Saltuk

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #19 : 02 Ocak 2008 »
Değerli Kardeşlerim;

Bu şerefsizin asılması durumunda bir kürt kahramanı(!) olacağını düşünüyorum. Şöyle ki; en ünlü sürüngen ahmet kayayı bugün bile giysilerinin üzerinde taşımaya çalışan sığırlar, böyle bir durumda apo ya taparlar. Bu karaktersiz döneğin kürtler üzerindeki nüfuzunu kaybetmesi için yakalandığı an söylediklerini ve yukarıdaki mükemmel fotoğrafları, elimizden geldiğince her yerde ve sürekli kullanmalıyız diye düşünüyorum. Saygılarımla