Gönderen Konu: Atamız'a ve Ümit Yaşar Oğuzcan'a yapılan saygısızlık  (Okunma sayısı 6461 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı HakanK

• Yeni Üye
  • *
Merhaba arkadaşlar. Mustafa Kemal'i Düşünüyorum adlı şiiri hepiniz bilirsiniz.ancak ****da sumersucu nickli üye (Sümer Sucu.kendisi trabzonluymuş) bu şiiri utanmadan bir renault otomobili olan r25 için taklit etmiştir...işte o utanmazca yapılan taklit

yorum sizin...
daha sonra yine***** forumlarında çıkan tartışmada bu insan bu şiire itiraz eden insanları adi ortaklık kurmakla suçlamıştır.ancak bu tartışma site editörleri tarafından silinmiştir...

bu taklidin benim bildiğim 2 suçu var

1- Telif hakkı
2- Daha da önemlisi ATA'ya yapılan saygısızılık

:turan:

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
Şiiri burada yayınlamak da o haddini bilmezlerin reklamı olmuyor mu?Ne gereği var o ahlaksızların yazdıklarını buraya neden kopyalarsınız ki?

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
Otağımız'da bu tür siteleri yazmak yasaktır. Bu şekilde reklamlarına katkıda bulunuyorsunuz..
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
Memlekette salakmı kıtlık...Aklı sıra espiri yapmış,hatta sorsan milliyetçiyim falanda der...

Bozoklu Bozkurt

• Ziyaretçi
Aptallık parayla değil ki...

Herkesin birşey yaptım zannettiği bu dünyada yaşayabilirsen yaşa hadi!

Eşşeğe eşek desen üstüne alır mı?

O da bu hesap işte..

Çevrimdışı HakanK

• Yeni Üye
  • *
kardeşler yanlış anlamayın sitenin bi bağlantısı yok bu olayla özür dilerim.ve o adam öz be öz Türk olduğunu iddia ediyor...