Gönderen Konu: ATATÜRK İLKELERİNİ ANAYASADAN SİLEBİLİRSİNİZ!!! YA GÖNÜLLERDEN?  (Okunma sayısı 3030 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Afsar Beyi

• Türkçü-Turancı
Anayasa’nın “Eğitim ve öğrenim hakkı ve ödevi” başlıklı 42’nci maddesinin üçüncü fıkrasında yer alan “Eğitim ve öğretim, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş bilim ve eğitim esaslarına göre, devletin gözetim ve denetiminde yapılır” maddesi, “Eğitim ve öğretim, laik ve demokratik ilkelere uygun olarak, çağdaş bilim esaslarına göre yapılır” şeklinde değiştiriliyor. Böylece, eğitimde sadece laiklik ilkesi dikkate alınıyor, Atatürk İlke ve İnkilapları kaldırılıyor!

Bilkent Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ergun Özbudun ve altı akademisyen ve efendileri! Biliniz ki Bozkurtlar bunu unutmayacak!!!!!

BAŞBUĞUNU UNUTTURMAYACAK!!!!!!!!
sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)

Çevrimdışı TÜRK-KAN

• Türkçü-Turancı
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
 Bu kerameti kendinden menkul, aydın bozuntusu teröristlerle eninde sonunda hesaplaşacağız.

BAŞBUĞ ATATÜRK'E, İLKELERİNE, İNKLAPLARINA, Elini sürenin ELİNİ, Dil uzatanın DİLİNİ KESERİZ !!!

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

Çevrimdışı SabutaY

• Türkçü-Turancı
  • **
  • Türk Budunu Ulusun;Tanrı Türk'ü Korusun!!!
Bu soysuzların şundan haberi yok mu acaba Başbuğ Atatürk ve onun ilkeleri olmasa  şu anda kimin tohumu olacaklardı?

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
Bu adamların(!) tek dertleri Başbuğ Atatürk ve Türk Silahlı Kuvvetleridir.
Bu dünde böyleydi, bu günde böye ve muhtemelen yarınlarda da böyle olcaktır.
Zira; çok iyi biliyorlar ki o çirkin emellerini gerçekleştirebilmenin önündeki engel, Atatürk ve TSK'dır
Yaptıkları her hamlenin altında, bu iki esası ortadan kaldırıp, kendi önlerini açmak niyeti vardır.
Daha seçimlerin hemen akabinde, milletvekilliği yemini bile yapılmadan, akp'li hukukçu (!) Zafer Üsgül'ün sözleri bunun habercisiydi, zaten.( ilgili köprü  http://www.hunturk.net/forum/index.php/topic,2261.0.html  )

Ama bunlar, "darı ambarının sadece rüyalarda " olabileceği gerçeğini unutmuş olmalılar.

Unutsunlar! Unutsunlar!  Unutmak iyidir!
Unuttukları, nasıl olsa hatırlatılacak.
Hatırlarladıkları zaman da, kendileri için "iş işten çoktan geçmiş " olacak.

Türkün Şanlı Başbuğunun ne kendisini, ne kurduğu Cumhuriyeti ve ne de O'nun aydınlık ufuklar açan ilkelerini kimsecikler bu millete unutturamaz, anayasadan çıkarttıramaz ve dünya durdukçada bu böyle devam eder.
İtin duası kabul olsa, gökten kemik yağarmış.

TTK.

Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!