Gönderen Konu: Başbakan bu görüntüye çok kızacak!  (Okunma sayısı 3230 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tien San

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 144
  • Hunkurt - Tien San
Başbakan bu görüntüye çok kızacak!
Ordu'da düzenlenen AK Parti Kadın Kolları Toplantısı'na AK Parti'li kadınların Türk bayrağına yaptıkları saygısızlık damgasını vurdu.

Başbakan Erdoğan'ın G20 Zirvesi'nde yere konulan küçücük bir Türk bayrağını yerden alıp, cebine koymasını dünya alem duydu ancak AK Parti'li kadınlar duymadı.

Sözcü gazetesinin haberine göre, Ordu'da düzenlenen AK Parti Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi'ne katılan AK Parti'li kadınlar salonda dağıtılan Türk bayraklarını koyacak yer bulamayınca, çözümü bayrakların üstüne oturmakta buldular. Kimisi ise bayrakları yere koymayı tercih etti.



ŞAHİN'İ ALKIŞLADILAR AMA...

Kongreye katılan İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ise kadınların yaptığından habersiz Türk bayrağının kıymetinden bahsetti. Bakan Şahin, sözlerinin son bölümünde salonda annesinin kucağında oturan ve elinde AK Parti ile Türk bayrağı bulunan kız çocuğunu göstererek, "AK Parti bayrağını kaldırdığınız zaman altından çıkan bayrak bu bayraktır, ay yıldızlı bayraktır" dedi.

Bu sırada salonda alkış kıyamet koptu kopmasına ama bayrakların üstüne oturan kadınlar tavırlarından vazgeçmedi...
EN GÜZEL YÜZ BIZE CIRKIN BIZ SEVERIZ TÜRK YÜZÜ
EN IYI ÖZ BIZE FENA BIZ ISTERIZ TÜRK ÖZÜ.
MILLETCE HEP ALKISLARIZ ANILDIKCA TÜRK SÖZÜ.
            TANRI TÜRK´Ü KORUSUN.

Çevrimdışı Tien San

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 144
  • Hunkurt - Tien San
Ynt: Başbakan bu görüntüye çok kızacak!
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2012 »
 Basbakan bu görüntüye niye kizacakmis anlamadim ! Bilakis memnuniyetini ifade eder, bu tür hainliklerin alenen degil gizlice yapilmasini telkin eder . AKP ye oy verenlerin tamami Atatürk düsmani olduguna göre , kurdugu cumhuriyetin bayragina düsman olmamalari icin özel bir nedenleri olabilirmi ? Hic sanmiyorum .


G 20 zirvesinde bayragi yerden kaldirmis !!! Iyide o bayragin yerden kaldirilmasinin AKP ye kac puan oy getirecegini RTE den iyi bilebilirmisiniz ? Oy toplamak icin genelev calisanlarina bile ziyarette bulunan bu sahis , bayragi yerden kaldirmak gibi bir firsati niye tepsin . Essekmi saniyorsunuz RTE yi ? Ici kan agliyarak bayragi yerden kaldirmasina aldananlara sadece acirim .




                     Daha önce konustugu bir yazisini ekliyorum . Bu adaminmi bayragi yerden kaldirdiginin samimiyetine inaniyorsunuz ?


Gerekirse papaz elbisesi bile giyerim

      İSTANBUL Milliyet

      AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kaseti daha ortaya çıktı. Erdoğan, 1995’teki konuşmasında, verdikleri mücadelenin iktidara gelmesi uğruna papaz elbisesi bile giyebileceğini söylüyor.
      Star TV’de yayınlanan kasette Erdoğan, kurallarını kendi inancı dışındaki yapının koyduğu bir toplumda yaşadıklarını belirterek, "O kuralları değiştirip kendi nizamımızı getirmenin mücadelesini veriyoruz" diyor. Ardından Erdoğan mücadelenin yöntemini şöyle açıklıyor: "Biz bu toplumun içinde yeni bir nizamı hakim kılmanın mücadelesi içindeyiz. Neydi o mücadele? Zamana ve zemine göre değişmeyen doğrunun iktidar olmasıdır. Bu mücadeleyi iktidara getirme noktasında gerekiyorsa ne yaparım dedim. Papaz elbisesi dahi giyerim. Bu var mı usulün içinde? Var tabii ki."
      Erdoğan yine aynı dönemde bir başka kasette de laikliği "Dinsiz bir zihniyetin zulmüdür, bu ülkede müslümanlara yapılanlar" sözleriyle yorumluyor.
     
EN GÜZEL YÜZ BIZE CIRKIN BIZ SEVERIZ TÜRK YÜZÜ
EN IYI ÖZ BIZE FENA BIZ ISTERIZ TÜRK ÖZÜ.
MILLETCE HEP ALKISLARIZ ANILDIKCA TÜRK SÖZÜ.
            TANRI TÜRK´Ü KORUSUN.