Anket

Sizce bu resim PKK'yı çağrıştırıyormu?

Evet çağrıştırıyor
Hayır alakası yok

Gönderen Konu: Başka Logo Bulamadınızmı?!  (Okunma sayısı 15130 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
Ynt: Başka Logo Bulamadınızmı?!
« Yanıtla #20 : 12 Ağustos 2006 »
ATASAGUN arkadaşım nasyonal sosyalist Türk hareketinin görüşü bellidir. Bu forumdaki arkadaşların görüşleride zaten nsth nin görüşleri ile örtüşüyor.

Türkiye'de 2. Dünya Savaşı filmlerinden, kitaplarından etkilenen aklı ermemiş gençlerin ve bazı dış güdümlü büyüklerinin savunduğu Türk Naziliği akımının neresini savunacaksınız merak ediyorum.

Ayrıca buna benzer başlıklar sakat düşüncelileri avlamak için Türkçü forumlarda sık kullanılır. Bu başlık o amaçla açılmamıştı belki ama avlandınız :)

Çevrimdışı çakabey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #21 : 12 Ağustos 2006 »
Saygıdeğer kandaşım ATASAGUN.Son yazılarında sürekli çoğul eki kullanıyorsun.(savunacaksınız,avlandınız v.b..)Sakat düşünceli derken banadamı diyosunuz.Hemen cevap bekliyorum.SAYGILARIMLA...
Her TÜRK asker doğar...

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
« Yanıtla #22 : 12 Ağustos 2006 »
Yazılarımı genelde ikinci çoğul kişi ekleriyle yazarım.
Alınmanıza gerek yok...

TOLGA84

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 12 Ağustos 2006 »
ATASAGUN, soruma hala cevap vermedin, gereksiz yere karikatür koyup duruyorsun. Nasyonal Sosyalizm bir düşünce biçimidir, bir ideolojidir. İlk önce bunu belirteyim. Genelleme yapmamakla beraber.en azından benimde içinde bulunduğum toplulukla kimsede ben alman hayranlığı yada 2. dünya savaşından etkilenen birisiyle karşılaşmadım. Zaten etkilenilecek birşeyde yok. Amerika ve müttefikler zaten çatır çatır cehennemin dibine gönderdi nazileri. Neyinden etkileneyim bunun. Nasyonal Sosyalist denilince, nedense senin gibi aklı kıt olan kişilerin aklına hemen almanya geliyor. Darwinist düşünceye sahip olan alman ırkçılığının felsefesinin alman milleti dışındaki milletler hakkındaki görüşleri zaten bilinmektedir. Ben şimdi gidip beni sub-human (yarı insan) gören bir millete hayranlıkmı duyacağım? Sen hiç merak etme bizim topluluğumuzda böyle kişiler allaha şükür yok. Nasyonal = milliyetçi demektir, fransızcadır, Sosyalist = ne olduğunu biliyorsunuz heralde açıklamama gerek yok. Bu da demek oluyor ki biz Türkçesiyle Milliyetçi Toplumcularız. Sadece milli bir devlet ve imf güdümünden kurtulmuş %100 Türk sermayesi ve ekonomisi ve ayrıca ezilmeyen, sömürülmeyen,insanca yaşayan Türk işçisi ve çiftçisi istiyoruz biz. Çoğu milliyetçi arkadaşta bunu istiyor. Görüşler aynı ancak toplumumuzda insanlar nasyonal sosyalizme aynı senin gibi almanya veya 2. dünya savaşı eksenli baktığı için çekiniyor. çalışmalarımız devam ediyor. Allah izin verirse Türk milletini aydınlığa çıkaracağız. Hiç kuşkum yok..Toplum bilinçleniyor. Trabzon'da nsth öncülüğünde pkklılara verilen cevap nsth ile saygıdeğer karadeniz Türk halkının birbiriyle kucaklaşmasıdır....saygılar....

TOLGA84

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 12 Ağustos 2006 »
Çakabey arkadaşım madem öyle tartışmaya sazan gibi daldım özür dilerim. kibarca arkadaşım biz burda pkk lıların kullandığı el işaretinden bahsediyoruz demiş olsaydın bu polemik olmayacak,birbirimizide kırmayacaktık.ayrıca şu zafer işareti olayıda senin düşüncen, ben katılmıyorum saygılar....

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
« Yanıtla #25 : 12 Ağustos 2006 »
Nazi sempatizyanları olanlar genelde nazi komutanların adlarını taşıyan posta adresleri ya da rumuz olarak üye olmak isterler. Ancak engelleyemezsin yinede..

TOLGA84,

Anlaşılan Türk Irkçılığı ile nazizmi karıştırmış bulunuyorsun. Hadi bakalım başka kapıya.. Bizler ümmetçi, sentezci ve devşirmelere izin vermediğimiz gibi sizin gibi düşünenlerede izin yok..!

Biz Irkçıyız, Kafastasçıyız... Türk ırkının yüceliğine inanan Türkçülük fikrayatından şaşmayanlarız..

Eğer bir gram aklınız varsa bu sapkın yoldan vazgeçin..!

Üyeliğiniz iptal edilmiştir..!

http://www.hunturk.net/Fasizm.html

http://www.hunturk.net/Atsiz.php?hedef=makale
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

Çevrimdışı TeknikTürk

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #26 : 12 Ağustos 2006 »
Artık ne düşüneceğimi şaşırdım..Herşey olabilir....

Çevrimdışı çakabey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #27 : 15 Ağustos 2006 »
Albay aklına pkk gelmeye bilir.Çokta doğal.Herkesin görüş açısı farklıdır.Ama daha ilk mesajında pkk işaretini tartışırken adam ona barış işareti diyerek bazılarına statü kazandırıyor.Yoksa herkes bakış açısından özgürdür.Ben o arkadaşa bu yüzden karşı çıktım.Saygılarımla
Her TÜRK asker doğar...

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
« Yanıtla #28 : 15 Ağustos 2006 »
Üyeliği iptal edilen ırkdaşa gelince, Nasyonel sosyalizm Türk ırkçılığının karşısında bir tez değildir. Yapısı itibarıyle ırkçılığın hiçbir fikriyatını reddetmez bilakis kabul eder. Ha sonuçta ben bu akımın içerisinde bir insan değilim. Ancak ideolojinin esaslarını entellektüel bir düzeyde bilirim. Dolayısıyla Tolga84 ün atılması benim şahsi kanaatimce ağır olmuş. Nasyonel sosyalizm denince akla Alman gelir denir.

Ben size söyleyeyim ırkçı denilince de akla genelde ilk Alman gelir Hitler gelir. Bu mantıkla bakarsanız kendi zeminimiz de mi tartışmalı?

Solcu olsun, nasyonel sosyalist olsun, MHP nin ümmetçi olmayan kanadında olsun, kendisine faşist desin açıkçası benim için sorun değil. Kişi ırkçı ise sorun yok. Yukarıdaki arkadaş da ırkçı olmadığını söylediği bir yazısına rastlamadık..

TOLGA84 için yazdıklarım sizin için de geçerlidir.
Sanırım aramızdan ayrılıyorsunuz...

Çevrimdışı soyluırk

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #29 : 15 Ağustos 2006 »
Kandaşlarım,

İsterseniz konuyu  burada çok fazla uzatmayalım. Konuyla ilgili olarak özelden yazışmanız ve tartışmanız bence daha iyi olabilir. Hemde olası yanlış anlaşılmalar ortadan kalkar.

Saygılarımla

TANRI TÜRK IRKINI KORUSUN !!!