Anket

Sizce bu resim PKK'yı çağrıştırıyormu?

Evet çağrıştırıyor
Hayır alakası yok

Gönderen Konu: Başka Logo Bulamadınızmı?!  (Okunma sayısı 15019 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yavuz Han

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 71
Başka Logo Bulamadınızmı?!
« : 30 Temmuz 2006 »
ADSL nin yeni reklam kampanyasının resmi...



Bu resmi gördüğümde bana PKK'yı çağrıştırdı.Kasıt yoksa bile büyük aymazlık,sinir bozucu!
Türk tarihi; azınlıkların bir kaç hizmetine karşılık binlerce ihanetiyle dolu bir ibret vesikasıdır.

 

Çevrimdışı bayatboyu

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 2
Ynt: Başka Logo Bulamadınızmı?!
« Yanıtla #1 : 31 Temmuz 2006 »
   Bu Tür şeyleri araştırmadan yaptıklarını sanmıyorum ama tamamen haklısınız. Tabi kasıtlı olması da büyük bi ihtimal

Çevrimdışı BOZKIRKURDU

  • Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 12
  • " TÜRK IRKI SAĞOLSUN... "
Ynt: Başka Logo Bulamadınızmı?!
« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2006 »

 Arkadaki yeşil ve sarıda gerçekten ilgi çekici. Bir kırmızı eksik; ama onu koymaya da yürek ister.

 Arkadaki sarı ve yeşilin tıpkı ıraktaki eniklerin çaputlarındaki gibi dizayn edilmesi tesadüf olmasa gerek...

TTK

Çevrimdışı Baybiçe

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 16
Ynt:
« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2006 »
Irkdaşlarım hiçbir şey tesadüfen yapılmıyor. Unutulmamalıdır ki, Telekom artık bizim değil, Arapların. Gayri Türk'e ait bir kurumdan Türkçülüğe ve Türk'e saygılı, Türk'e uygun bir tavır beklemek, saflığa varan bir tutum olsa gerek. Kaldı ki, gayri Türkler içinde Araplar, bize hep ihanet içinde olmuş, Türk'e ait olan herşeye düşman bir millettir. Bu nedenle Arapların, Türk'e karşı kürdü desteklemesinde şaşılacak birşey yok. Bütün Türk düşmanlarının son yıllarda yaptığı gibi kürtleri desteklemektedirler. Açık ve gizli propaganda tekniklerinin her çeşidini kullanmaktan çekinmeyen Türk düşmanlarından biri de Araplardır. 
Kandaşlarım, Telekom reklamları da bu gizli propagandaya alet edilmiştir. Bunun gibi daha birçok propaganda aracı, aziz milletimin çevresini kuşatmış haldedir. Bunu görmemek, ya aptallık, ya hainlik eseridir.
Vatan ne Türkiyedir Türklere ne Türkistan;
Vatan büyük ve müebbed bir ülkedir: TURAN!
...................................

Türkler, bir ırk ve bir millet olarak yeryüzünün en şerefli insanlarıdır.

Çevrimdışı ATASAGUN

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 168
  • Öğreniyor...
Ynt: Başka Logo Bulamadınızmı?!
« Yanıtla #4 : 05 Ağustos 2006 »
Bana pek çağrıştırmadı.

Çevrimdışı Deli

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 253
Ynt: Başka Logo Bulamadınızmı?!
« Yanıtla #5 : 05 Ağustos 2006 »
 Zafer işareti dün ve bugün hala Solcular arasında kullanılmaktadır. Araplar ve Kürtler bu işareti ellerinden düşürmezler.Bu işaretin Türkiye'de kullanılması hele Telekom gibi bir şirketin loğosu olarak kullanılması çok önemlidir.

   Türkiye'de zafer işaretinin iyi şeyler çağrıştırmadığı bilinir.Bu işaret dün Solculuğu temsil ediyordu,bugünde hem Solcuları hemde Kürtleri temsil ediyor.Ayrıca aşırı Dinciler bile bu işareti yapıyor.Avrupada,Amerikada yapılan gösterilerde de bu işarete rastlanıyor.Acaba bu hangi zaferin işaretidir.

  Telekomu maşa bir şirket aldığı kesin,alan şirketinde ne güdümlü olduğunu araştırmak lazım.Ortada kazanılan bir zafer yokken bu zafer işareti ne manaya geliyor?Acaba "bütün kalelerinizi işgal ettik" mi demeye getiriyorlar?.Bu önemli bir mevzudur.

  Bir de Telekom maşa Arap şirketine gittiyse Telekoma artık Türk Telekom diyemeyiz.Arap Telekom demek daha doğrudur.
 
   Bu işarete şimdilik kulakları dimdik bir Bozkurt yaparak cevap veriyoruz.

   Pusatları gömdük ama yerini unutmadık,gerekirse geri çıkartırız sokaklara ineriz.

   Saygılarımla

   TÜRK TANRIYI KORUSUN

   
NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı ATASAGUN

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 168
  • Öğreniyor...
Ynt: Başka Logo Bulamadınızmı?!
« Yanıtla #6 : 05 Ağustos 2006 »
İki sayısını o biçimde gösteririz. Ve burada da zafer anlamında kullanılmadığı açık. Ama diğer toplumlarda öyle gösterilmeyebilir.
El ile sayı gösterme düzenimiz diğerlerinden farklıymış diye duymuştum.

Çevrimdışı Deli

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 253
Ynt: Başka Logo Bulamadınızmı?!
« Yanıtla #7 : 05 Ağustos 2006 »
 Atasağun Irkdaşım

 İkiyi normal sayı ile gösterseler olmaz mıymış?.Hee illaki gösteriş katacaklarsa yazdıkları ikiye çiçek falan koysalarmış.Öyle yapsalar kötü bir şey yoktu.Ama tutupta bu ikiyi sanki zafer kazanmış gibi iki yaparsan  bityeniği ararım.Bu iki mi yoksa zafer işareti mi  diye tutup şimdi bu loğoyu yapan adama sorsanız "bildiğimiz iki" der.Ama ben buna inanmam.Bunun altında bir bit yeniği var.

  Hadi diyelim bu loğoyu yapan adam bir art niyeti yok,bildiğimiz iki yaptı?.O zaman bu adam su katılmamış bir salaktır.Bu ülkede herşeyi siyasetin yönettiğini bilmiyor mu?İşe girmek için bile siyasi fikrin en büyük rolü oynuyor.Okulda,sokakta arkadaş ortamın da herşeyde hayatımızı siyaset yönetiyor.Bu loğoyu yapan adam bilmiyor muymuş bu işareti gören bir adam "ulan Telekomu köpekler işgal etmiş""  diyeğini veya "Telekomu bizimkiler feth etmiş" diyeceğini.

  Böyle bilinçsiz iş gören su katılmamış salağada böyle büyük yerin loğo işini vermezler.

  Saygılarımla

  TÜRK TANRIYI KORUSUN
NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı Yavuz Han

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 71
Ynt: Başka Logo Bulamadınızmı?!
« Yanıtla #8 : 06 Ağustos 2006 »
Logonun hareketli haline buradan bakabilirsiniz.
http://img226.imageshack.us/my.php?image=ttnetud5.swf

Bu reklam sadece internette değil,şehrin her tarafına asmışlar.Her gördüğümde bana daha çok pkk yı çağrıştırıyor.


İspanyadaki  kebapçı


Türk tarihi; azınlıkların bir kaç hizmetine karşılık binlerce ihanetiyle dolu bir ibret vesikasıdır.

 

Çevrimdışı Yavuz Han

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 71
Ynt: Başka Logo Bulamadınızmı?!
« Yanıtla #9 : 06 Ağustos 2006 »
Vedat Yenerer'in Telekom hakkındaki yazısı

Telekom'daki Yapılanma

AKP hükümetinin işbaşına gelmesiyle birlikte tarikatçı yapılanmanın doruk noktaya ulaştığı bir dönemden geçiyoruz. Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir biçimde devlet kademeleri ele geçirilliyor.
Gezetelerde okuyoruz, Emniyet Teşikilatı’ndan MİT’e, Hastanelerden Belediyelere kadar tarikatçılar her yer, ele geçirmiş, söz sahibi olmuş durumdalar.
Amaçları çok açık. Laik ve üniter Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkıp, yerine Türkiye İslam Cumhuriyeti adı altında gerici bir devlet kurup, Vatikan’a hizmet etmek.
Artık tek engel olarak gördükleri TSK’ya da zaten büyük bir savaş açmış durumdalar. Her gün yeni bir sinsi ve kalleşçe oyunun peşindeler. Aval aval seyredenler utansın...
Bugünlerde Türk telekom’da ilginç atamalar yapılıyor. Sinsi planın bir parçası ba burada oynanıyor. Türk Telekom’un özelleşmesinden sonra yeni bir birime ihtiyaç duyuldu. Bu ihtiyaç doğrultusunda Telekominikasyon Üst Kurulu 2005 yılında teknik alt yapı oluşturma çalışmalarını başlattı. Bu birim istihbarat hizmet amaçlı, iletişim izleme birimi olarak kurulacaktı. Bu bağlamda kadrosunu kuracaktı. Kadro oluşumu mühendis ağırlıklı olacaktı.
Türk Telekom özelleşmeden önce AKP Hükümeti Uzman Yardımcıları kadrosu ile Uzman Yardımcıları aldı. İşte yeni oluşturulan bu birime AKP hükümetince alınan uzman yardımcıları aktarıldı. Arada eski mühendislerden de geçenler oldu. Buraya kadar herşey normal görülebilir.Yeni kadrolar yerine, Telekom’dan 2.tip sözleşme imzalayan mühendislerin geçmesi mantıklıydı. Bunlar zaten ileride havuza gidecek ve dolayısı ile devlette bir yere geçmiş olacaklardı.
Telekominikasyon hizmeti yapacaklarından deneyimli ve genç olmaları da önemliydi. Sistem başında uzun yıllar hizmet verebilirlerdi. Yalnız kazın ayağı bukadar masum değildi. Giden kadroların %90’ının Fethullah grubuna dahil olduğu iddia ediliyor. Bu kadar önemli bir yere alınan insanların güvenlik soruşturulması iyi yapılmalıydı. Fakat hükümetin durumu ortada. Sayin Meclis Başkanı tarikat liderine televizyonlardan methiyeler düzmüştü...
Bu çocuklara referans olan Telekom yetkililerinin de aynı grubun adamları olduğu söyleniyor. Bir daire başkanı olam M.S.N...Bir Müdür Yardımcısı.. Yine bir Müdür..Hatta aynı görüşten olmadığı halde aynı yere geçen birkaç kişiyi engellemeye çalıştıkları. Evet, bunlar da bu ülkenin insanları denebilir. Ancak Tarikat ve Cemaat yapılanmasında mutlak itaat vardır. Siz bu eğitimi çıkarlarınız doğrultusunda kullandığınızda nasıl büyük ve hazır bir güç oluşturulduğunu da görürsünüz. Hele yakın tarihimiz olan Osmanlı son döneminde birçok İngiliz Ajanı’nın tekke ve dergah kurduğunu düşünürsek, olayın ciddiyeti iyice ortaya çıkar.. Bu konu hakkında Telekominikasyon üst kurulu bir açıklama yapmalıdır.
Bu kadroları hangi kıstaslara göre oluşturmuştur? Ülkede Asker-Polis-hükümet sürtüşmesinin doruk noktada olduğu bir dönemde bir de telekominikasyon izleme biriminde böyle bir yapılanmanın hangi amaca ve kimlere hizmet edeceği ortadadır. Ve bu personel’den geçişlerin devam edeceği söylenmektedir. İşin ilginç tarafı gideceklerin isimlerinin de aynı kişilerce belirlenecek olmasıdır...


03.08.2006
Türk tarihi; azınlıkların bir kaç hizmetine karşılık binlerce ihanetiyle dolu bir ibret vesikasıdır.