Gönderen Konu: Batı'yı şoke eden sözler  (Okunma sayısı 10985 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ÖzerBozkurt

• Türkçü-Turancı
  • **
Ynt: Batı'yı şoke eden sözler
« Yanıtla #10 : 05 Haziran 2008 »
Vay be sen neymissin lan putin? Belkide Türkiyeye ihrac ettigi,aids hastasi,natasa sektöründen kalkindirmistir ülkesini.Busla socideki görüsmesinde, Vatani satmakla itham ettigimiz,akp´yi desteklemesi icin,muhatabini,Türkiyenin daha sert uyarilmasi icin,kiskirtanda ayni Hindi,yani putin. Amerikanin gönüllü danismani moskof iti putine methiye dizmek bizim isimiz´mi? En güzel yüz bize cirkin.Biz severiz Türk yüzü.
                               T.T.K.
Anda;
Şu anda başka bir devletin yöneticisinin ülkesini yönetmesini, yabancılara karşı aldığı tavırları tartışıyoruz. Rusların Türklere karşı olan tutumları değil ki söz konusu olan, niye alevlendin?
Başka devletleri tartışmak kusur mu aldı Anda?

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #11 : 05 Haziran 2008 »
PUTİN VE BUSH BAŞBAŞA AK PARTİ KONUŞMUŞ
PUTİN BUSH'A AKP'YLE İLGİLİ NE ÖNERDİ?

21.05.2008 11:06

HABERTÜRK'ÜN ULAŞTIĞI BİLGİYE GÖRE George Bush ve Putin, geçen ay bir araya geldiklerinde AK Parti'ye yönelik kapatma davasını konuşmuşlar.

HABERTÜRK YAZARI ASLI AYDINTAŞBAŞ'ın Batılı diplomattan doğrulattığı bilgiye göre, AK Parti'ye yönelik kapatma davası Bush ve Putin'in Soçi'de yaptığı kritik zirvenin gündem maddelerinden biri olmuş.

Zirvenin detaylarını bilen diplomatlar iki liderin de kapatma davası konusunda şaşkınlık ifade ettiklerini, Putin'in daha da öteye giderek ABD Başkanı'na 'Dava aleyhine açıklama yapsanız iyi olur' teklifinde bulunduğunu söyledi. Ancak ABD Başkanı Bush, Türkiye'de yargı sürecindeki bir meselede taraf tutuyor gibi gözükmek istemediği için Putin'in isteğini yerine getirmedi.

Zaten tartisalim diye bu basligi actik!! Yabancilara karsi aldigi tavirlari tartisalimda,bize karsi aldigi tavirlari tartismayalimmi? Irakta bir milyon insanin katilini,Türkiyenin icislerine karismasi icin tesvik eden putine,övgü düzmenin bize ne katkisi olur? Kendi ülkesi adina iyi isler yapmissa,ruslar adina,bizmi sevinip bayram yapalim? Acikcasi ben sahsen ruslarin kalkinmasini degil,yerin dibine batmalarini tercih ederim.Ermeni soykirim iftirasini taniyan ruslar,brejnevin iktidarina kadar,kars dahil Türkiyeden toprak talep eden yine ruslar.Tarihi düsmanlarimizin güclenmesine üzülecegimiz yerde sevinmiyelim  demek istedigim.Yukardaki iletide görüyorsun iste nasil aleyhimize calistigini.Ruslarin ne haddine icislerimze karisip,AKPyi desteklemek? Tartismaninda bir edebi mantigi olmali. T.T.K.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

Çevrimdışı ÖzerBozkurt

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #12 : 05 Haziran 2008 »

Dediğim gibi Ruslar büyük devlet politikası uyguluyorlar ve herkesin içişlerine müdahale haklarını kendilerinde görüyorlar.
Sorun onların bunu yapması değil bence. Sonuçta bir devlet güçlüyse başkalarına karışır. Biz bunu yapmıyoruz ya, bana koyan o. Bence sizi de rahatsız eden o.
Ruslar için sevinmiyorum, başlarında ki liderlerini objektif olarak değerlenidiriyorum.

BU arada Putin başbakan oldu. 8 yıllık aktif devlet başkanlığından sonra daha sınırlı yetkilerde olan başbakanlık koltuğuna oturdu. Rus halkı da Putin'in desteklediği Medvedev'i başa getirdi. Rus halkı Putin'i seviyor ve güveniyor.

Çevrimdışı gurturk

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #13 : 05 Haziran 2008 »
Osmanlı  devleti bir zamanlar hasta adam konumundayken gene bir araya gelirler iç işlerine karışırlardı.

Çevrimdışı Tuğçe Özsoy

• Türkçü-Turancı
  • TÜRK IRKI SAĞOLSUN!!!
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2008 »
Dediğim gibi Ruslar büyük devlet politikası uyguluyorlar ve herkesin içişlerine müdahale haklarını kendilerinde görüyorlar.
Sorun onların bunu yapması değil bence. Sonuçta bir devlet güçlüyse başkalarına karışır. Biz bunu yapmıyoruz ya, bana koyan o. Bence sizi de rahatsız eden o.
Ruslar için sevinmiyorum, başlarında ki liderlerini objektif olarak değerlenidiriyorum.

BU arada Putin başbakan oldu. 8 yıllık aktif devlet başkanlığından sonra daha sınırlı yetkilerde olan başbakanlık koltuğuna oturdu. Rus halkı da Putin'in desteklediği Medvedev'i başa getirdi. Rus halkı Putin'i seviyor ve güveniyor.

ÖzerBozkurt; bizi halklar ilgilendirmiyor.Bizi Türk Milleti ilgilendiriyor.Onların yaptığı politikaları değilde kendi yapacağımız, milli politikaları düşünüp tartışalım.Tabikide yaptıkları politikayı bilmek gerekir fakat onlara imrenerek bakmamak gerekir.matun yabgu kandaşım güzel bir yazı ve yorumunda baya güzel olmuş.Ellerine sağlık..
"cihat" değil "KIZILELMA" !!!
"ab" değil "TURAN" !!!

Çevrimdışı SON ÇERİ

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #15 : 05 Haziran 2008 »
Bütün milletlerin idealleri vardır.Bizimde idealimiz,kızıl elma,ve büyük Turandır.Bu işbirlikçi iktidar yüzünden, idealimiz kesintiye uğramış olabilir,ama gelecek gene TÜRK budunundur.
Çünkü biz üstün bir ırkız.TTK
GÖNLÜNDE AKAN YARALARIN KANINI DİNDİR YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR

Çevrimdışı ÖzerBozkurt

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #16 : 05 Haziran 2008 »

ÖzerBozkurt; bizi halklar ilgilendirmiyor.Bizi Türk Milleti ilgilendiriyor.Onların yaptığı politikaları değilde kendi yapacağımız, milli politikaları düşünüp tartışalım.Tabikide yaptıkları politikayı bilmek gerekir fakat onlara imrenerek bakmamak gerekir.matun yabgu kandaşım güzel bir yazı ve yorumunda baya güzel olmuş.Ellerine sağlık..
Kim Ruslara imreniyor?
Hadi tartışalım. Türkiye'de uygulanabilecek ve uygulanması gerekli olan bir iç politika programı yazalım. Ben konuyu açıyorum.

Çevrimdışı ÖzerBozkurt

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #17 : 05 Haziran 2008 »
Bütün milletlerin idealleri vardır.Bizimde idealimiz,kızıl elma,ve büyük Turandır.Bu işbirlikçi iktidar yüzünden, idealimiz kesintiye uğramış olabilir,ama gelecek gene TÜRK budunundur.
Çünkü biz üstün bir ırkız.TTK
Yahu ne geleceği? Atatürk'ten sonra doğru düzgün başarılı bir yönetici mi çıkarabildik de bir de gelecek mi istiyoruz?
Atalarımızın kahramanlıklarından bahsediyoruz sürekli. Ancak onlara layık olmak için benliğimizi unutmamaktan başka birşey yaptığımız yok. Irkımız üstün ancak neslimiz değil.
Bizim Atalarımızla kıyaslayınca kendimize Türk demeyi bile hak etmiyoruz. Atatürk bölgede olan bir isyanı o zamanın şartları ile kısa bir zamanda sonlandırırken biz 25 senedir bir avuç eniğin üstesinden gelemedik.
Kür Şad 40 ölümsüz çerisiyle Çin'in binlerce çerisinin savunduğu sarayını basarken bizim başımızda Süleymaniye'de çuval giydirdi 100 tane ABD askeri.
Irkımız Üstün ancak neslimiz Irkımıza layık değil.

Çevrimdışı SON ÇERİ

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #18 : 05 Haziran 2008 »
Yahu ne geleceği? Atatürk'ten sonra doğru düzgün başarılı bir yönetici mi çıkarabildik de bir de gelecek mi istiyoruz?
[/quote]
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti.  Bu söz yeterlidir sanırım. TTK
GÖNLÜNDE AKAN YARALARIN KANINI DİNDİR YÜZDE YÜZ TÜRK OLDUĞUN GÜN CİHAN SENİNDİR

Çevrimdışı ÖzerBozkurt

• Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #19 : 06 Haziran 2008 »
Turk Oguz begleri, budun, esidin uze tenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin, törüngün kim artati udaçı erti.  Bu söz yeterlidir sanırım. TTK
[/quote]
Andam;
Açık konuşmak gerekirse anlamadım yazanı. Bizim lehçemizle de yazarsan daha iyi olur.