merhabalar Tanrı Türkü korusun yüceltsin
öncelikle kendimi tanıtayım adım ayhan bilgisayar programlama yani yazılım işi ile uğraşıyorum arkaşdaşımla tartıştığımda sen ne ayaksın ne öyle ne böyle deniliyor bi ordan bi burdan deniliyor imla hatalarım olabilir özür dilerim yaşım 38 kendimi bir yere koyamadım kitap okumam sen 2000 yıllarında sunada önemli bir gazeteci olan arkadaşım bir kitap verdi adı zorba onu okudum orda hiç okumayan bir adamın okullar bitirmiş bir adama ders veridiğini görünce sen bana yanlış kitap verdin dedim geleyim arık konuya sizi de sıkmak istemem
Türküm doğruyum ve çalışkanım herşey türke göre Türk tarafından diye Türk benliğimi kaybetmedim yurt dışından işler aldım ingillizce çap pat konuştum benimle konuşacaksa türkce öğrensin dedim iş kaybettim çocuklarıma Türk olduklarını bütün ırklardan üstün olduğunu öğrettim öğretiyorum adlarını bertuğ ve buğra
ülkücülerden dayak yedim okul zamanlarımda 2 kattan atıldım aşaga sonra okul başkanı oldum
Türk ü savunuyor benim gibi dedim ülkü ocak temsilcisi oldum birçok görev aldım içeri girince baktım sözlenenlerle yapılanlar farklı dedim yok bu benim Türk anlayışıma uymuyor
sonra ulan ben ümmetcimiyim dedim birçok dergah gittim kitaplar okudum kuranı kerimi orda ilk okudum tamam dedim Tanrı bir ondan başka ilah yok ancak hep soru vardı kafamda neden hep erkekler neden kadınlara bişey yok sorgulamaya başladım baktım yasaklar var evet güzel yasaklar doğru ancak bi baktım bunlar hz muhammete serbest ordanda ayrıldım dinsiz dediler ben dinsizde değilim allaha tanrıyada inanıyorum kabül etmedim söylenenleri incil okudum yok dedim tevrat okudum buda değil dedim korktum ben neyim kimim dedim
sizi gördüm okudum bütün forumu ee dedim tamam işte şimdi benim davam sizin davanızmıdır
mhp deyken okumuştum ama ordaki burdaki çok farklı anladımki orda şerbete göre vermişler işi gelene göre yazılmış çizilmiş
ben büyük önder kemal Atatürk hayranıyım tabiri caizse eşek kadar adamım 10 kasımlarda halen hüngür hüngür ağlarım ama chp lilerin savunduğu gibi de değil bu devletin başına tek başına padişah olması elindeyken millete vermesi ve halen kapalı kadınların Atatürk sevmemelerini anlam veremiyorum bir adamın bilmem kaçıncı karısı olcaklardı insan yerine kondular seçme seçilme hakkı tanındı daha neden sevmezler anlamış bu arda hittleride seviyorum neden seviyorum kendi ırk için bende Türküm Türk milletini herşeyin herkezin üstünde tutuyorum neyse fazlada uzatmayayım ben kimim... saygılar vaktinizi aldım özür dilerim