Merhaba Karındaşlarım
Ben Bir Kerküklüyüm. Şu Anda da Kerkükteyim. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Türkiyedeki kürt meselesi bizim başımızdan geçti daha sonra sizlere bulaştı.. evet çünkü bu bir hastalık. Öncelikle (bir kaç yüz yıl önce) bunlar Süleymaniye bölgesinde birkaç evden ibarettiler. Bunların geçim kaynakları ; dış illerdeki hasatları toplama, mevsimlik işler vs. idi (bunu karadenizli kardeşlerim için söylüyorum) daha sonra mevsimlik işler ile uğraşan bu dört ayaklılar( Türkmeneli bölgesinde böyle deriz- eşek manasında-) erbil bölgesinde kale'den uzak bir-iki eve yerleştiler. daha sonra kendilerine süleymaniye bölgesinden biraz nüfus takviyesi yaptılar. İş bakımından biraz önce söylediğim şeylerle uğraşıyorlardı yani mevsimlik sayılabilecek şeyler. bu nüfüs takviyesini yaparken o yerlerde yavaş yavaş yerleşikleşmiş dört ayaklılarını kullanıp kendilerine ev temin ettiler. bunlar çoğaldıkça çoğaldı. Erbil kalesinin etrafını kuşattılar. uzun süre Erbil kalesinin içindeki evlere giremediler. Mahallelerinde bile dolaşamıyorlardı. sonra yavaş yavaş orayı da fethettiler. taa ki Erbilde Türkmenler azınlık olana kadar.(bu şimdiki durumdur.)
Kerkük ise son bir kaç yüz yıla kadar mevsimlik işleri yapmaya gelenlerin geçici uğrak yerleriydi. Türkmenler burada yer vermediler bu dört ayaklılara. fakat son yüz yıl içerisinde Kerkük'ün etrafındaki köylere yerleşip nüfus üzerinde değişikliğe sebep oldular.Türkmenler bunu daha önce yaşadıkları için. yer satmamaya başladılar ve dışladılar bunları. Saddam rejiminde Türkmenlerden silah zoruyla yerler alınıp içine araplar(her arap'a 10.000 $ verip ve cüzi bir fiyata devlet tarafından el konulan Türkmen topraklarına yerleştirerek) yerleştirildi. elimizdeki tapular (Tapu-kadastro dairemizin yanması ve yağmalanmasına rağmen) hala kara tapudur. üzerinde Osmanlıca yazılmıştır. bunlar daha bitmeden saddam son çareyi Kerkük'ün haritasını değiştirmekte buldu. Aşağıda Kerküğe ait ve yüzde yüze yakını Türkmenlerden oluşan köy ve kasabaları koparıp başka illere dahil etti. Kerküğün haritasını yukarıya kaydırdı. bu sayede Türkmen Nüfusunun yanında araplar ve kürtler de Kerkük nüfusuna dahil edilmiş oldu. Son 10 yıla kadar Türkmenlerin Türkmene ev satması veya herhangi bir yerde yer alması yasaktı. Sadece araplar alabilirlerdi. kürtler ise tüm ırak haritasında : ayakkabı boyamak, çok afedersiniz lağımları temizlemek (kanalizasyon sistemi dahil hiç bir belediye hizmeti görmeyen tek il olduğu için), ekinleri toplamak ve buna benzer işlerde çalışıyorlardı. Bu ayakkabı boyayan ve lağım temizleyenler şimdi Vali, Nüfus müdürü ve diğer Tüm yüksek makamlarda oturuyorlar. Bunlar yaptıkları yağma ve yıkma ve parçalama ile çok zengin oldular. düşünün bikere; elektrik direğini çalıp süleymaniye ve erbile götürüp orada erittiler ve sattılar. Irak devletinden kalma Tank top ne varsa parça parça ettiler ve bunları eşeklere ve pikaplara koyup erbil ve süleymaniyeye götürdüler. orada eritip sattılar
. yecüc mecüc kavmi gibi. ne buldularsa çaldılar. ağaçları-çiçekleri bile... yiyip kurutup gittiler. düşünün bi kere saddam ırak petrolünün büyük yüzdesini silahlara harcadı. bu silahların yarısını kürtler çaldı yarısını araplar. kürtler çaldıkları ağır silah, tank ve topları kullanmayı bilmedikleri için sürükleyerek götürdüler. hala Türkiyeye bikaç gelişinde arkadaşlarım yolda görmüşler. tankar pas tutmuş birer birer eritiliyor. hehe. kullanmayı bilmiyorlar. bi kere yağma etmelerini emredenlerin ilkelliği büyük bir gerçek. çünkü Tarihe bakarsanız bir yerin kuşatılması sonucu yağmalanıp ganimet bilinmesi düşüncesi yaklaşık 1000 yıl ve öncesi tarihe karıştı. yanı bu yaratıklar şimdiki zamandan en az 1000 yıl daha ilkel
Kerkük'ün şimdiki yapısı ise : Türkmen zenginlerinin çocuklarını kaçırmak için kürtler(ister yerleşmiş olsun ister demografik yapıyı değiştirmeye gelmiş, ayda 200$ yaşam parası, tuğla,harç ve gıdasal ürün desteği alan kürtler olsun) araplara(bağdat ve etrafından kaçan yani savaşın yoğun yaşandığı yerden kaçanlar ve yukarıda belirttiğim on binlik araplar-satılmışlar.) para veriyorlar ve Türkmenlerin çocuklarını fidye karşılığı kaçırıyorlar. Amaç Türkmenleri kerkükten kaçırmak. bikaç kere fidyeyi getiren aile çocuğunu söylenen yerde buldu. kamyonet içinde torbaya konmuş halde.. 4-5 adam çocuklarının içinde bulunduğu torbayı açıyorlar (açmaya mecburlar). çocuğun veya gencin kafasını bedenden ayrı bulunca feryat ediyorlar. işte bu sırada hainler düğmeye basıyor acılı baba-amca herkim varsa kamyonetle beraber havaya uçuyor.
Erdoğan ve Gül gelişmeleri yakından takip ediyorlar (Televizyona yakından bakıyorlar), kırmızı hatları geçmesinler diye.. Kırmızı hatların bir o tarafına bir bu tarafına bakıyorlar... şaşkınlar.. şaşırmaya devam edecekler...
buna benzer bir çok olay yaşamaktayız...
Türkiyede İslam nurundan feyz almaya çalışanları: Sait kürdi, Erbakan, Fethullah ve bunların ardı sıra gelen diğer şaşkınlar suistismal ediyor. bunu görüyorum. İslamı tanımaya çalışana arapı tanıtıyorlar... arapppp.. bunlara kalsa müslüman olan her kes başına igal dediğimizi o siyah şeyi ve çarşafı geçirip altına da etek giymelidir... bunların islamlıkları bu... başbakanlık seviyesine gelince ilk önce arapları ziyaret ettiler.. bizim saf anadolu halkımız bunları islam sanıyor... yazık... bunlar vatan hainidir.. ve islam düşmanıdır... çünkü bunların hepsi ingiliz, Amerikan ve israil adamlarıdır.. isteyen arar bulur. internette fotoğrafları var bunların.. çok gafları var.
Ben şimdi kerkükteyim ve Buradan Türkiyedeki Müslümanlara sesleniyorum. islamın püf noktasını iyi anlayın.. anlayın ki Gök tanrıya Bu dünya kurulalı en çok hizmet eden Tek ırk'ın Türkler olduğunun bilincine varın. o taklit ettiğiniz araplar mekkede hırsızlık, tecavüz, adam ve kız kaçırma, uyuşturucu tacirliği gibi işlerle uğraşıyor. Irak'ta da buna benzer ve bundan beter işlerle uğraşıyor. bu mu taklit ettiğiniz müslümanlar? yazıklar olsun.. uyanınn.. Arap dedğiniz osmanlıyı sırtından bıçaklamak için ingiliz gavuruyla bir olmadı mı? hangi din, hangi namus, hangi inanca sığınarak bunu yaptılar? ben size söyliyim.. Paraaa. Annelerini bile satıyorlar para için burda araplar.. hele kürtler..
2-3 yıl önce Amerikalılara yavşamak için (çok özür dilerim site yöneticileri) Erbil ve süleymaniye köylerinden Bakire kızlarını Otobüslere bindirip Amerikan karargahlarından biri olan Kerkük havaalanı'na getirdiler. bunların vidyo ve fotoğrafla ispatları var..yayınladık biz bunları.. düşünün bi kere birine sorduk neden namusunuzu böyle heder ediyorsunuz? şöyle bir cevap geldi.. "Namus dediğin nedir ki? namus paradır. hem bırak amerikalıların gönlü eğlensin. bu sayede ırkımız güçlenir..." . "hem siz bizi kıskanıyorsunuz. çünkü biz bu fedakarlığı gelecek için yapıyoruz.. parasız..." . pöh yani.. yuh yani.. sustuk kaldık.
ardından ambülanslar girdi karargaha.. Malum ölü ve ağır kan kaybedenler için..
düşünün bi kere.. kaybedecekleri ne var ki? bizde 10 tane öldürün ne olacakki diyorlar.. 2 kadın alırım 25 tane çocuk yaparım diyor..
bunların daha nice böyle akıl almaz işleri var.. Bunların karşısına geçip şu yanlış, bu yanlış diyemezsin.. ortak payda yok.. dinleri veya üzerine yoğunlaştıkları tek şey PARA ve kürt devleti hayali..
Çok uzattım biliyorum. Ama Candaşlarım Yoldaşlarım.. sizden ricam bol çocuk yapın. rızık veren Allah'tır. Kuran'da da böyle yazıyor. Her kul rızkı ile dünyaya gelir. Türkiyedeydim, saddam düştükten sonra Kerküke döndüm. kalabalık ailelerin yaşam sıkıntısı çekmediğini gördüm. Çoğalın arkadaşlar. Tek çözüm bu. Dünya çoğalıyor..
1 anne + 1 baba = 2 + 1(çocuk) =3 .. (anne ve baba ölür sadece çocuk kalırsa) -2 = 1 =nüfus azalması
1 anne + 1 baba = 2 + 2(çocuk) =4 .. (anne ve baba ölür sadece çocuklar kalırsa) -2 = 2 = nüfus sabitttir.
3. çocuktan itibaren nüfus artışı vardır. nüfus artışı olmazsa yaşlılık ortaya çıkar ve yaşlılık sonucu çalışan ve ekmek getiren nüfus ithali başlar. ister içerden olsun ister dışarıdan olsun.
ben 1 yıldır evliyim. eşim üniversite de 3. sınıf oldu bu yıl. şahsen üniversiteyi bitirmesini bekliyordum. artık beklemiyorum. hem okusun hem çocuk baksın. ben de yardım ederim. Evine Yardım etmek bir Türk için şereftir. ev kutsaldır. Araplar yan gerip nargile içerler, yiyip içip .... biz böyle değiliz. kültürümüzde kadın ve erkek eşittir.(çocuk emzirmek ve doğurmak dışında
) ben şahsen böyle bir kampanya başlatalım diyorum. bu kampanyanın yanında karşı gruba farklı bir etkide bulunmak isteyen, ekstradan etsin...
Son söyleyeceğim: bizim için dua edin. bol bol dua edin.. Türk süngüsü olmazsa bizim iş hallolmaz.. bunlar başka dilden anlamaz. hazır Mehmetçiğimiz kuzey ırak'a girmişken bi kerküğe de uğrasın hal hatır sorsun bi zahmet
Tanrı Türkü korusun ve yüceltsin. Allah Yar ve yardımcımız olsun