Gönderen Konu: Bitmeyen kürt Sorununa Çözüm Önerim  (Okunma sayısı 4343 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tolga Han

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 69
  • Başbuğ Atatürk'ün çerisi, Atsız Beğ'in öğrencisi
Türkiye, bölücülük sorununu çözmek istiyorsa, öncelikle bu demokratikleşme masalından kurtulmalı, AB'nin ve ABD'nin bu konulardaki dayatmalarını kesin bir dille reddetmelidir. Atatürk dönemi politikalarına kesinlikle geri dönülmelidir. Yeni bir iskân yasası çıkarılmalı, Doğu ve Güney Doğu Anadolu'ya da Türk nüfusu yerleştirilmelidir. Kürtlerin göç ettikleri bölgelerde yerleşimi yeniden düzenlenmelidir. Canları istediği şekilde yerleşime kesinlikle izin verilmemelidir.

Devletin gücü, sadece PKK ile mücadelede gösterilmemeli, ödenmeyen elektrik, su, telefon paraları ve vergiler mutlaka alınmalıdır. Devlete borcunu ödemeyen kürtlerin borçları da, zam olarak borcunu zamanında ödeyen biz Türklerin sırtına yüklenmemelidir.

PKK bütün olanaklar kullanılarak kesinlikle bitirilmelidir. PKK bitirilmeden hiç kimse ile, sorun konuşulmamalı, başka bir çözüm aranmamalıdır. Bu iş bitirildikten sonra Güney Doğu ve Doğu Anadolu'nun da kalkınması için planlar hazırlanmalı, kesinlikle nüfus kontrolü yaygınlaştırılmalıdır. PKK'nın siyasi uzantısı olan siyasi parti kapatılmalı, İspanya örneği uygulanmalıdır. (İspanya'da bölücü ETA örgütünün uzantısı olan siyasi parti kapatılmış, milletvekilleri tutuklanmış ve ağır hapis cezalarına çarptırılmışlardır. Bu gelişme karşısında AB'nin gıkı bile çıkmamıştır.)

PKK'nın amaçları doğrultusunda yayın yapan, bölücülüğü yaygınlaştırmaya çalışan, PKK borazanları, ister televizyon, ister radyo, ister gazete olsun derhal kapatılmalıdır. Bölücü başı hak ettiği cezaya (idam) mutlaka çarptırılmalıdır.

Türk milleti kesinlikle örgütlenmeli, alış verişini Türk'ten yaparak parasının PKK'ya ve onu besleyenlere gitmesini önlemelidir. Bizim paramızla, bizi vurduklarını asla unutmamalıyız!

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!


Ayrıntıya ve detaylara girmek gerekirse; yapılması gerekenler ise şunlardır:

Öncelikle tamamen eğitimli ve profesyonel askerlerden oluşan özel timler oluşturulacak. Bu birliklerin kuruluşu, amacı, yöntemleri, bütün kamuoyundan gizli tutulacak. Özellikle de satılmış medyadan ve satılmış kalemlerden. Hepsi, gizli görev için seçildiğinden dolayı, orada ''şehit'' olma onuruna ulaşabileceklerinden, aileleriyle onları son kez görüyormuşçasına vedalaşacaklar. Bunun için bu askerlerin hepsinin gönüllü olması şart. Bu askerler, ne para için, ne de başka birşey için bu göreve gönüllü olacaklar. İçlerinde sadece ''vatan aşkı'' olduğu için gönüllü olacaklar.

Bu özel timler ne sadece uzman çavuşlardan, ne sadece astsubaylardan, ne de sadece sıradan er ve subaylardan oluşacak. Bizim öyle erlerimiz var ki, herhangi bir albaydan o ortamda emin olun çok daha fazla iş yapar. Bu timler tamamen tek bir gruba endeksli olmadan, er, uzman çavuş, astsubay, subay(yüzbaşı, binbaşı, yarbay, albay) ve generallerden oluşacak. Başımıza yaklaşık 30 yıldır bela olan bu kürt-terör örgütünü bitirmek istiyorsak eğer, hiç kimse kusura bakmasın ama herkes elini taşın altına sokacak. Orda, bir albayımızın şehit olması gerekiyorsa, o da şehit olacak, sıradan bir erimizin şehit olması gerekiyorsa, o da olacak. Keklik gibi tecrübesiz erleri en önde yollamanın hiçbir anlamı ve mantığı yok. Bu erlerde sıradan erler olmayacak. Ordunun en iyi, en seçkin ve o ortamda iş yapabilecek gerçekten içinde vatan aşkını barından TÜRK gençleri olacak.

Bu özel timler oluşturulduktan sonra, o bölgede daha farklı taktiklerle baş etmemiz şart o şrfsizlerle. Terörle mücadeledeki bütün oluşumlarımızı, taktiklerimizi ve sistemlerimizi baştan yaratmamız gerekiyor. Çünkü, adamlar zaten tamamen içimize sızmış durumdalar. Kılımızı kıpırdatsak, haberleri oluyor. Bunun en büyük sebebi de biz her zaman bekliyoruz, yani bekleyen ve karşı taraftan hamle bekleyen oluyoruz. Ancak bu defa biz bekleyerek avlanan değil, gidip olduğu yerde, o itin kafasına sıkarak o şrfsizi kendi bölgesinde avlayan olacağız. Onların bize karşı kullandığı taktikleri bizde onlara karşı kullanacağız. Bu taktiklerden kastım; ASLA DÜŞMANIMIZA ACIMAYACAĞIZ. Bu sözümden hiç kimse yanlış şeyler algılamasın. Onlar, bizim yani TÜRK milletinin canına kast ediyorlar. Bizde mi onların kendi soylarından gelenlere karşı aynısını yapalım? Hayır, işte onlarla bizim aramızdaki fark da burda ortaya çıkıyor zaten. Biz onlar gibi şrfsiz, haysiyetsiz, onursuz değiliz. Biz yüce TÜRK MİLLETİ olarak yapılması gerekenleri elbet bir gün yaparız. Siz gönlünüzü ferah tutun. Ama o gün, bugün değildir kandaşlarım...

Sınır ötesi harekat başlatılacak. Ancak bu hakerat diğer 26 harekatın hiçbirisine benzemeyecek. Çok daha geniş kapsamlı, kalıcı ve bitirici bir harekat olacak. Balyoz gibi onların tepesine inmeliyiz. Küçük gruplar halinde bölgeyi ablukaya almalıyız ve o ortamdaki bütün askerlerimizi ölüme ne kadar yakın olduklarının ve her an ''şehit'' olma onuruna erişebileceklerini farkında olmalıdırlar. Çünkü, korku en büyük zaaftır.

Zaten onların itler gibi kümelendikleri kamplar belli ve Kuzey Irak denilen yerde kabak çiçeği gibi duruyor. Yapılan operasyonlarla onların belli başlı kamplarını haritadan sildiğimiz zaman zaten örgüt bir anda bocalayacak. Neden peki? Çünkü kendilerine bu konuda hiçbir istihbarat gelmemiş olacak, kafalarında TÜRK askerinin mermisini hissedene kadar... Öyle bir istihbaratlanma içine gireceğiz ki, dışarıya bilgi sızmayacak, sızdırmayacağız. Gerekirse bu konuda korucu sistemini devre dışı bırakıp, ordunun içindeki kritik noktalardan ''kürt'' kökenli askerleri alacağız ve onların yerine bu vatana asla ihanet etmeyecek olan şerefli ''TÜRK'' askerlerimizi yerleştireceğiz. Çünkü; şunu asla unutmamalıyız. Biz nasıl ırkımızın, milletimizin gerektirdiği gibi soylu, şerefli, onurluysak, onlarda soyları belli olmamasına rağmen, kökenlerinin gereğini er geç yapacaklardır.

Örgütün içindeki sistem deşifre edilip, önemli noktalara ajanlar sokulabilir. Bu da bir ihtimal. Bunlarında geçmişte örnekleri mevcuttur. Ordaki peşmergelerden ''para'' karşılığı zamanında nasıl birçok istihbarat ve bilgi aldıysak, bugün de aynısını hatta daha fazlasını yapabiliriz ve yapmalıyız da...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ancak daha sonra bu konuda oturup, geniş çaplı bir yazı yazmayı düşünüyorum. O yazım daha aydınlatıcı olacaktır... Siz sevgili kandaşlarımın da bana katılıp, katılmadığı noktalar varsa bunları öğrenip, istişarede bulunmak isterim. Esen kalın.

Tanrı Türk'ü korusun!
Türk doğduk, Türk öleceğiz ancak elimizde olan Türk gibi yaşayabilmek...

Çevrimdışı GÖK-HAN

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 5
Ynt: Bitmeyen kürt Sorununa Çözüm Önerim
« Yanıtla #1 : 16 Ekim 2012 »
Suriye ve Irak; içinde oldukları durum belli, tam bu zamanda olası görüntü alma cihazlarınada karşı önlem olarak uçaklardaki sembolleri ve bayrakları kamufle edip, hatta amerikanınkilerle değiştirerek(savaş hiledir!) malum yerlere kimyasal ve nükleer operasyon en kısa ve etkili çözümdür.

Çevrimdışı Atsızcı Türk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 302
Ynt: Bitmeyen kürt Sorununa Çözüm Önerim
« Yanıtla #2 : 16 Ekim 2012 »
ABD Suriye rejimini yıkar artık. Bu da ABD'nin Suriye ile, İran'la arasının pek iyi olmadığını gösteriyor. Ancak ABD'yi de, Rusya'yı da, İran'ı da, Irak'ı da, Suriye'yi de birleştiren ortak nokta PKK destekçiliğidir. PKK'yı ne kadar zarar verebiliyorsak, ne kadar PKK'lı öldürebiliyorsak o kârdır biz dünya Türkleri için. Çünkü PKK ne kadar askerimizi şehit edebiliyor, dış devletler de o kadar destek veriyor PKK'ya.

Şunun da bilinmesini isterim: PKK bir ermeni örgütü değildir. ermeniler sadece 'PKK Türkiye'ye zarar veriyor' diye destekliyor. Bir de şu dikkatimi çekti bütün Türk düşmanı devletler, kuruluşlar Suriye'yi destekliyor.

Çevrimdışı OrkanBey

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 57
  • ATAM Türküm,övünüyorum ve izinden yürüyorum
Ynt: Bitmeyen kürt Sorununa Çözüm Önerim
« Yanıtla #3 : 18 Ekim 2012 »
    Tolga Han andasimin paylastigi öneriyi  destekledigimi belirtmek isterim, en güzeli  Atatürk zamani politikalarina geri dönmek ! umarim bu öneriniz bu formda yazili ya da arkadaslar arasinda sohbet olarak kalmaz ve icraata gecirilir.Demek ki sadece soykirim dan da baska öneriler olabiliyormus, fikrinize saglik.
 
    Önerinizi nokta ve virgülüne dokunmadan  tabii ki sadece sözde degil, özde  destekledigimi, tekrar belirterek, ne gerekiyorsa hemen yapmak icin üzerimize düsen görevleri yerine getirmeliyiz.

    Ancak bu önerilerinizi yerine getirmek icin ufak bir problem var,ilk olarak bizim kanimizi tasimayan, ellerin kuklasi bizi yöneten politikacilardan kurtulmakla ise baslayabiliriz.

    Benim de aslinda hic zamanim olmadigi halde, zaman yaratip, formu takip etmeye ve fikirlerimi paylasmaya gayret ediyorum ancak dogrusunu söylemek gerekirse, düsüncelerimi ayrintili yazacak zamani ayiramiyorum.Yurt disindan katildigimdan dolayi ve ayrica Türkcemin cok iyi olmamasindan dolayi bir seyi yanlis anlatmayayim diye dikkat ederken haddinden fazla zamanim gidiyor ama ben bile az bulmama ragmen yetisemiyorum.

   Bu konuda en ayrintili, mantikli ve doyurucu öneri sizden geldigine inaniyorum ve bu konuyu daha da acmanizi diliyorum, sizin icin extra zaman yaratip, düsüncelerimi belirtmek istiyorum.

   ESEN KALIN

   TANRI TÜRK IRKINI KORUSUN
Alma Türk'ün AHINI
Cikar elbet bir gün ACISI
SABIR nedir en iyi biz biliriz
Kalmaz yerde hicbirimizin asil KANI

Çevrimdışı Atsızcı Türk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 302
Ynt: Bitmeyen kürt Sorununa Çözüm Önerim
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2012 »
Şimdilerde AKP, PKK'yı bitirmek için Barzani'yle iş birliği yapıyor, oysa Barzani'nin PKK'yla ayrıntılarda fark da olsa sonuçta bölücüdür. Barzani sempatisanlarının ve kürtçülerin de oyunu alabilmek için kürtçe savunma safsatasını çıkardı ortaya. AKP, bugün PKK'yı zok etse bile bu davranışıyla uzun vadeli bölünmeye imza atmış olacaktır. kürt bölücülüğüne karşı Atatürk gibi tavizsiz olmak gerek, kesinlikle katı olmak gerek, sadece kürtçülerle mücadele etmek değil, kürtçülük ideolojisini de yok etmek gerek.

Çevrimdışı Pars

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 18
Ynt: Bitmeyen kürt Sorununa Çözüm Önerim
« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2012 »
Şimdilerde AKP, PKK'yı bitirmek için Barzani'yle iş birliği yapıyor, oysa Barzani'nin PKK'yla ayrıntılarda fark da olsa sonuçta bölücüdür. Barzani sempatisanlarının ve kürtçülerin de oyunu alabilmek için kürtçe savunma safsatasını çıkardı ortaya. AKP, bugün PKK'yı zok etse bile bu davranışıyla uzun vadeli bölünmeye imza atmış olacaktır. kürt bölücülüğüne karşı Atatürk gibi tavizsiz olmak gerek, kesinlikle katı olmak gerek, sadece kürtçülerle mücadele etmek değil, kürtçülük ideolojisini de yok etmek gerek.
Akp iktidar olma karşılığında bu işleri yapacağına dair söz vermişti. Yani akp yi iktidara taşıyanlar karşılık olarak akpden bunları istiyordu ve şu anda akp de karanlık mahfillerde yaptığı sözleşmelerle üzerine yüklü olan görevleri yerine getirmektedir. Yani akp bir bakıma ekmeğini yediği gavurun kılıcını sallamaktadır.