Sayin Motun Yabgu,
yaziniz icin tesekkür ediyorum. Ama mademki bu erdogancilar, erbakancilar, naziler, fethullahcilar bilhassa almanyada faaliyet gösterip, okullar acabiliyor, bunu bizde yapariz. Ayni dediginiz gibi, irkcilik almanyada zaten daha fazla, ama yahudilerden korktuklari icin - korkularida para ödemek, hala ödüyorlar - gizli sakli irkcilik yapiyorlar. Kücük yasta bizde asilayabiliriz, yas ne kadar kücük olursa asilamak o kadar tesirli olur.
Beni biraz hos görün, ben önceden hesap edip yillar bekleyenlerden degilim, ben düsünüp hemen karar verip yapanlardanim, aksi zaman kaybidir.
Ama siz nasil uygun buluyorsaniz öyle olsun ve ben sizlerle birlikte ayni adimlarla yürüyorum ve devam edecegim, yorulmadan, yilmadan, bikmadan ve korkmadan.
Sadece belki bir gün fikirler degisir, buradaki yetkililerin benden bir görev ricasinda bulunursa, bende bu görevi, yapabilecegim bir sey se, inanin hic tereddüt etmeden yerine getirecegim - dag yanima gelmezse bende yanina giderim ve yinede görevimi yerine getiririm. Bunu bilmeniz benim icin yeterlidir.
Bir avuc olan biz, hizla cogalmaliyiz.
Zaman - zayif zaman, az zaman olan zaman bizim en büyük düsmanimizdir. Bazi yerine getirilmesi gereken faaliyetler zaman yoksullugundan kaybolur, bizde zaman kaybetmeyelim düsüncesindeyim.
Üstelik Gök Börü Türkcü Turanci Hareketinin hic kimseden korkmadigini biliyorum, bende sizlerdenim. Ve bu cok degerli dernek kadar yasal dernek yoktur.
Esenler ...