Gönderen Konu: Bizim HEDEFIMIZ nedir?  (Okunma sayısı 14637 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
Ynt: Bizim HEDEFIMIZ nedir?
« Yanıtla #10 : 19 Nisan 2012 »
Sayin Arbesa Sarantuya anda . Sizi samimiyetele temin ederimki Gök Börü Türkcü Turanci Hareket hic kimseden ,hicbir kurumdan korkmaz cekinmez.  Dernegimiz yasal bir zeminde faaliyet göstermektedir . Bizim hedefimizin basinda gelen Türk cocuklarina milli ruh asilamaktir . Sizin sorulariniza cevap vermek yetki sinirlarimi asmaktadir . O nedenle sahsi düsüncelerimi yazmakla yetinebilirim . Bir öz elestiri durum tespiti yapalim . Asil milletimiz evlatlarina Türklük suuru asilamak yerine ,cemaat tarikat suuru asilamayi tercih etmektedirler . Almanyadada durum farkli degil. Erbakanin milli görüscüleri ,cesitli islam fraksiyonlari , Fetullah gülenin nurcu tarikatlari ,isik evleri adi altinda örgütlenen Türk düsmani yapilari düsünün . Birde bizim bir avuc Türkcü Turanci mücadelemizi kiyaslayin . Bizim olmamiz gereken mevkide hainler ,hainlerin olmasi gereken yerdede biz bulunuyoruz . Bu neden böyle ? Birde yabanci ülkelerdeki irkci yapilanmalara partilere bakin ,Rusyada yüzde yirmi Jirinovski . Fransada yüzde yirmi Le Pen , Avusturya , Almanya yine yüksek oy oraninda irkci zihniyet barindirirken, irkci olmadigini söyleyen,her irki kardesi gören MHP bile yüzde onu kit kanaat gecebilmektedir Biz önce bu sorularin cevabini bulmaliyiz . Batili devletlerde irkcilik benimsenirken bizde neden lanetleniyor ? Dünyada övünmeye layik tek irk Türk irkidir . Meclisimiz dahil Türkiyede Türklüge yapilan bu alcakca saldirilar bizi bir yumruk gibi kenetlenmeye mecbur hale getirmisken ,40 milyon internet kullanan ülkemizde yüz kisi bir araya gelemiyorsak sorunu cok derinlerde aramaliyiz . Saygi ve esenlik dileklerimle T.T.K.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

Çevrimdışı Arbesa Sarantuya

• Türkçü-Turancı
  • **
  • Türkü Türk yapan savasci bakisidir
« Yanıtla #11 : 19 Nisan 2012 »
Sayin Motun Yabgu,
yaziniz icin tesekkür ediyorum. Ama mademki bu erdogancilar, erbakancilar, naziler, fethullahcilar bilhassa almanyada faaliyet gösterip, okullar acabiliyor, bunu bizde yapariz. Ayni dediginiz gibi, irkcilik almanyada zaten daha fazla, ama yahudilerden korktuklari icin - korkularida para ödemek, hala ödüyorlar - gizli sakli irkcilik yapiyorlar. Kücük yasta bizde asilayabiliriz, yas ne kadar kücük olursa asilamak o kadar tesirli olur.
Beni biraz hos görün, ben önceden hesap edip yillar bekleyenlerden degilim, ben düsünüp hemen karar verip yapanlardanim, aksi zaman kaybidir.
Ama siz nasil uygun buluyorsaniz öyle olsun ve ben sizlerle birlikte ayni adimlarla yürüyorum ve devam edecegim, yorulmadan, yilmadan, bikmadan ve korkmadan.

Sadece belki bir gün fikirler degisir, buradaki yetkililerin benden bir görev ricasinda bulunursa, bende bu görevi, yapabilecegim bir sey se, inanin hic tereddüt etmeden yerine getirecegim - dag yanima gelmezse bende yanina giderim ve yinede görevimi yerine getiririm. Bunu bilmeniz benim icin yeterlidir.
Bir avuc olan biz, hizla cogalmaliyiz.

Zaman - zayif zaman, az zaman olan zaman bizim en büyük düsmanimizdir. Bazi yerine getirilmesi gereken faaliyetler zaman yoksullugundan kaybolur, bizde zaman kaybetmeyelim düsüncesindeyim.

Üstelik Gök Börü Türkcü Turanci Hareketinin hic kimseden korkmadigini biliyorum, bende sizlerdenim. Ve bu cok degerli dernek kadar yasal dernek yoktur.

Esenler ... :)

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

• GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • Mekanı Uçmağda!
« Yanıtla #12 : 19 Nisan 2012 »
Sayın Sarantuya, lütfen sakin ve temkinli olun. 29 Nisan 00:32'de telefonunuz yada kapınız çalınabilir !....
 :evil: :evil: :evil:

VE DÜNYA ALEM BİLİYOR VEYA BİLECEK Kİ GÖKBÖRÜ TEŞKİLATI AMACINA İMAN ETMİŞ, ÖLÜMÜ YAŞAMIN BİR AŞAMASI OLARAK, KORKUNUN ANLAMSIZ OLDUĞUNU İDRAK ETMİŞ ÇERİLERDİR. GÜN GELİR ANLARSINIZ. :asker: :asker: :asker: :asker:
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimdışı YALNIZKURTKARAGÜLLE

• GÖKBÖRÜ SİNOP
  • Türkçü-Turancı
  • Mekanı Uçmağda!
« Yanıtla #13 : 20 Nisan 2012 »
karadenizli papağan..

Temel ile omuzundaki papağanı eczaneye girmişler.
Papağan:
-İyi günler, şu reçetedeki ilaçları istiyoruz, demiş.
Eczacı şaşkın ama, recetedeki ilaçları hazırlamış.
Paket ederken papağan:
- Şey, ona bir de aspirin ilave eder misiniz, demiş.
Eczacı neredeyse küçük dilini yutacak.
Papagan sormuş:
- Affedersiniz borcumuz ne kadar?
- 48 lira
Papağan Temelin omuzunu ayağıyla dürtmüş:
- Eczacı beye 50 lira ver, iki lira para üstü alacaksın, demiş
Eczacı iki lirayı verirken neredeyse ölecek:
- Allah aşkına bunu nereden buldun, diye sormuş.
Cevabı papağan vermiş:
- Bunlardan Karadeniz kıyısında çok var... :evil:

TTK,
10 EYLÜL 2022'DE UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!

Dört yanım soru, Tanrı'm
Hepsi en zoru Tanrı'm
Soruların zorundan
Soyumu koru Tanrı'm

Sen Tanrı değil misin, adını yargılatma
Sana Tanrı deyince, dinimi sorgulatma
Ya adam et bunları, ya beraber yaşatma
Kanı bozuk olanlar "Türk'üm" diyemesinler
Ve Türk'ün dik başını yere eğemesinler.

Çevrimiçi Üçoklu Börü Kam

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • Kök Teñğri Türk'e Kut ve Utku Versin!
« Yanıtla #14 : 21 Nisan 2012 »
Değerli Arbesa Sarantuya Kardeşim,
Gökbörü Türkçüler Derneği çatısı altında Türkçülük Ülküsü etrafında bir ve beraber olan Türkçülerin yegane gayesi; Türklüğün Bozkurt oğlu Gazi Başbuğ Atatürk'ün soy ve kan olarak Türk Irkının üstünlüğü esası üzerine kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti Devletini, acun durdukça, yaşatmak ve bu kutlu Türk devletinin öncülüğünde Türk Birliğini kurmaktır. Biz bu görevi Gazi Başbuğumuz Atatürk'ün "Gençliğe Hitabe" olarak bilinen buyruğundan almaktayız.
Şu anda Türkiye'de süregelen kavganın altında yatan yegane amaç; Gazi Başbuğ Atatürk'ün Türk Irkının üstünlüğü esasına dayalı olarak kurduğu Türk Devletini Türklerin elinden almak ya da, demokrasi, insan hakları vs. gibi teranelerin arkasına sığınarak, en azından, bu şerefe diğer etnik azınlıkları da ortak etmek içindir. Bu hain ve menfur amaç etrafında hem irtica, hem bölücü terör ve hemde diğer etnik unsurlar bir ve beraber olup Türk Devletini zayıflatmak ve böylelikle hain gayelerine ulaşmak için Türklüğün dış düşmanlarıyla da işbirliği yapmaktadırlar.
Hain hainliğini yapadursun; Başbuğ Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini kendilerine verilmiş emir olarak kabul eden Türk çocukları, Türkçüler de görevlerinin gereğini yapmaktadırlar.
Gökbörü Türkçü Hareket; Türk Milletinin sinesinde yaşayan ve Türklüğün yarınlarının teminatı olacak her türlü tedbiri var eden ülkünün tohumunu yarınlara taşıma sorumluluğu ve kan ve soylarının üzerlerine yüklediği görevin bilinciyle nöbetlerinin başındadırlar.
Bu görevi yapanların sayısal çokluğu pek bir önem taşımaz. Çünkü yaşatılmak istenen Türklüğün ruh ve manasıdır. Yani; tohumdur, özdür, cevherdir.
Gökbörü Türkçüler Teşkilatının görevinin; gerekli olduğunda, Türklüğü selamete çıkartmaya muktedir olan Türk Soyunun Gizli Gücünün zahir olacağı müsait ortamı var etmek olarak da tanımlayabiliriz.
Türk Milleti; sahip olduğu gizli gücüyle, başı dara düştüğünde kendisini dardan feraha ve aydınlığa çıkartacak bir Bozkurt'u, tarihin her döneminde, çıkartmıştır. Türk Milli Tarihinde Gökbörü olarak tanımlanan bu kurtarıcı ve yol gösterici son olarak Gazi Başbuğ Atatürk'ün şahsında var olarak Türk Milletini yok edilmekten kurtarmış ve yeni baştan milli Türk Devletinin kurulmasını sağlamıştır.
İşte adımız olan Gökbörü gibi amacımız da Gökbörücedir.

Türk soyunun gizli gücüne  İNAN ve GÜVEN!

Sağlık ve esenlik dileklerimle...

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #15 : 21 Nisan 2012 »
Değerli Arbesa Sarantuya Kardeşim,
Ayrıca Otağımızın; TÜKÇÜLÜK ÜZERİNE MAKALELER ilişiminde yer alan, aynı zamanda, Yolbaşçımız Uluğ Bilge Atsız Atamızın kardeşi olan Nejdet SANÇAR Beğ'e ait yazıları sindire sindire okumanızı öneririm. Bu makalelerin sizin fikri donanımınıza ciddi katkılar yapacağına inanıyorum.

Sağlık ve esenlikle kalın...

TTK.

Çevrimdışı Arbesa Sarantuya

• Türkçü-Turancı
  • **
  • Türkü Türk yapan savasci bakisidir
« Yanıtla #16 : 21 Nisan 2012 »
Sayin degerli Baskanim Ücoklu Börü Kam,
kis, etkili ve kilic gibi keskin kelimeleri arka arkaya siralayarak beni aydinlattiginiz icin size cok tesekkür ediyorum.

... Türk Milleti; sahip olduğu gizli gücüyle, başı dara düştüğünde kendisini dardan feraha ve aydınlığa çıkartacak bir Bozkurt'u, tarihin her döneminde, çıkartmıştır. Türk Milli Tarihinde Gökbörü olarak tanımlanan bu kurtarıcı ve yol gösterici son olarak Gazi Başbuğ Atatürk'ün şahsında var olarak Türk Milletini yok edilmekten kurtarmış ve yeni baştan milli Türk Devletinin kurulmasını sağlamıştır.
İşte adımız olan Gökbörü gibi amacımız da Gökbörücedir. ....

Türk soyunun gizli gücüne  İNAN ve GÜVEN!

Inaniyorum vede güveniyorum.

Sizde saglik ve esenlikle kalin ...

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #17 : 21 Nisan 2012 »
Kağnı kamyonu yener mi?
Onlar, Franklin Bouillon'un Ankara yollarında gördüğü konvoylardan yalnızca birisiydi ve Fransız temsilcisi müthiş etkilenmişti. Şerefine verilen akşam yemeğinde, "kağnıcı kadınlar" ı anlata anlata bitiremiyordu. Sofrada geleceğe dair konuşuluyordu. Mustafa Kemal, girdikleri kavgayı kısaca özetledi F. Bouillon 'a:
"Mösyö Bouillon, milli yeminimizin özü tam bağımsızlıktır. Yani, siyasi, mali, iktisadi, adli, askeri, kısaca her hususta bağımsızlık! Türk milleti kanını tam bağımsızlığı sağlamak için akıtıyor."
Yemek bitip Mustafa Kemal odadan çıktığında, Bouillon, Birinci Meclis'in Hariciye vekili Yusuf Kemal Bey'e (Tengirşenk) hayretle sordu:
"Yoksa siz aklınızdan kapitülasyonları kaldırmayı mı geçiriyorsunuz?"
"Evet Mösyö. Milli Mücadele toprak için yapılmıyor. Biz İstiklal için mücadele ediyoruz.
Büyük Millet Meclisi kapitülasyonları n kalktığını görmeden kılıcını kınına koymaz ...
"Fransız diplomat gülmeye başlamıştı:
"Ah dostum! Azminizi ve sabrınızı temsil eden Kagni kollarını büyük bir hayranlıkla İzledim. Ama gerçekçi olun ve bizimle uzlaşmaya bakın. Çünkü Kagni kamyonu yenemez!"
Franklin Bouillon,
 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar Meydan SAVAŞI'NIN bu kağnıların taşıdığı silah ve cephanelerle kazanılacağını nereden bilebilirdi ki ..

Türk soyunun gizli gücüne inan ve güven .Bu sözün mucidi her kimse saygi ve minnetle selamliyorum .. Türk irkinin gzli gücünün önünde kimsenin duramayacagi tarihi olaylarla sabittir . Yukaridaki yazi buna bir örnektir . T.T.K.

TANRIKUT.

• Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
« Yanıtla #18 : 22 Nisan 2012 »

"Ah dostum! Azminizi ve sabrınızı temsil eden Kagni kollarını büyük bir hayranlıkla İzledim. Ama gerçekçi olun ve bizimle uzlaşmaya bakın. Çünkü Kagni kamyonu yenemez!"
Franklin Bouillon,
 30 Ağustos 1922'de Dumlupınar Meydan SAVAŞI'NIN bu kağnıların taşıdığı silah ve cephanelerle kazanılacağını nereden bilebilirdi ki ..

Türk soyunun gizli gücüne inan ve güven .Bu sözün mucidi her kimse saygi ve minnetle selamliyorum .. Türk irkinin gzli gücünün önünde kimsenin duramayacagi tarihi olaylarla sabittir . Yukaridaki yazi buna bir örnektir . T.T.K.

Bakın Başbuğ Atatürk Ankara'yı niçin başkent yapmış?

"Ben Türk'ün imkânsızı imkân haline getiren kudretini bütün dünyaya göstermek için Ankara’yı istedim."

Türk'ün imkânsızı imkân haline getiren kudretini ancak Türk'ü iyi tanıyanlar bilir ve bu imkansızı imkanlı hale getiren kudrete, yani gizli güce, inanır ve güvenir. Tıpkı Başbuğ Atamız gibi...

TTK.

Not :
Konuyla ilgili Otağımızın;
Ankara'nın Başkent Olma Mücadelesi
ilişiminde yer alan konu başlığında geniş bilgiler bulunmaktadır.

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
« Yanıtla #19 : 24 Nisan 2012 »
Bu neden böyle ? Birde yabanci ülkelerdeki irkci yapilanmalara partilere bakin ,Rusyada yüzde yirmi Jirinovski . Fransada yüzde yirmi Le Pen , Avusturya , Almanya yine yüksek oy oraninda irkci zihniyet barindirirken, irkci olmadigini söyleyen,her irki kardesi gören MHP bile yüzde onu kit kanaat gecebilmektedir Biz önce bu sorularin cevabini bulmaliyiz . Batili devletlerde irkcilik benimsenirken bizde neden lanetleniyor ?
  Fransa’nın yeni Jeanne d’Arc’ı gibi      Fransa cumhurbaşkanlığı seçimlerinde şans tanınmayan milliyetçi Marine Le Pen, yüzde 20 oyla patlama yaptı. Yüzde 28’le 1. Hollande ve yüzde 27 ile 2. Sarkozy’nin katılacağı 2. turda Le Pen’in işaret edeceği aday büyük avantaj sağlayacak. Le Pen kararını 1 Mayıs’ta açıklayacak.

Fransada secimler olmadan önce Le Penin oy oraninin yüzde yirmi oldugunu yazmistim . Batida irkcilik yükselirken bizde lanetlenmeye devam ediliyor . Utanilacak bir durum !

TANRIKUT.