Sayin degerli Motun Yabgu,
yok, kanlarda karisim yok, ne yabanci nede baska DNA ve RNA düzgün olarak ayni Allellerle birlikte Cordonu kopyaliyor. Hic süpheniz olmasin. Tabii ben daha cok bayan tanidigim icin, bayanlar yer alacaktir bu sitede.
Ama ben yine yazmak istiyorum, bana yeterli gelmedi Sayin TÜRK-KAN ve Yalnizkurt Karagüllenin verdigi cevaplar.
Belkide yine yanlis türkce kullaniyorum, onun icin bir örnekle dile getirmeye calisacagim.
HEDEF imiz nedir?
Ben su anda okuyorum, hedefim Hukukcu olmak, artik savci, Hakim, Avukat orasi cok ileride, ama hedefim hukukcu olmak. Olduktan sonraki hedefim kesinlikle bir sirket acmak. Eger basaramazsam, yinede hukukcu olarak calisir, kazanir yinede sirketimi acarim.
Peki burada hedefimiz nedir? Ben bir hedef göremiyorum. Anlamiyorsam, anlatamiyorsunuz demektir, sonucda IQ mun cok yüksek oldugunu buraya yazmama gerek yok.
Bende böyle yazim, benim istedigim hedef nedir Türkhunculari icin.
Türkhun diye bir parti acmak. Parlamentoya girmek. Gazetelerde yer almak. Türkhun politikacilari milletvekilleri olmasi, zaten Dernek var, oradada yeteri kadar intellektuell Türkhun var. Ayriyetten Türkhun sevgisini büyütmek, tanitmak ve bir Türkhun simgesi kullanmak, t-shirtler yapmak, dernek üzerinden satip onlarla Türkiyede faliyet eden Türkhun politikacilarina destek olmak. Bütün 5 kitaya Türkhun dergisi satmak. Aserbaidschan, Türkmenistan, Kirgistan, Dagistan gibi Türkhuncularlar birlesmek. Türkhun cocuklarina ulasmak, onlari caglara geriye getirip nerden geldigimizi resimli dergilerle anlatmak. Türkiyenin en büyük sorununu cözmek. Maddi yönden güclü olup, milletvekillerimizle parlamentoda en sesli olmak.
Sonrasida var .... o sonrasida TOPRAK, geographie, SINIRLARIMIZ, ve Vatan ...
Buraya fazla düsüncelerimi yazarsam, belki sitede 4.6 Richterskalada ki gibi sallanma olabilir. Onun icin siz düsünebilirsiniz ne demek istedigimi.
Benim hedefim, yenilesmis, yeniye bir cok karismis Cordonlari ayirip, tekrar DNA larimizla yeni bir eskiye dönmek.
Bütün internet sitelerinde bile yer alsak, herkes bizi tanisa, herkes bizi sevse, biz bir dernek, bir internet sitesi kaliriz. Ben bunu istemiyorum ama. Hedef Parlamentoysa, evet, bunu istiyorum.
Olmaz diye bir sey yok. Olmaz diyenler gördü, parlamentoda kimler var. Ordu komutanlari kimlerle masaya oturdu.
Rica ediyorum, bana hedefimiz nedir, acik acik yazin. Bana yazilanlar üzülerek yaziyorum, yeterli gelmedi.
Bu yazilanlar benim icin euphorie, fata morgana gibi. Ben fazla istiyorum, ben hedef istiyorum. Ben hedefi bilirsem, yapacaklarimi ona göre düzenlerim. Hedef bilmeden, plansiz is yapmiyorum.
Kimseden korkmuyorum, yani hic bir devletten ve hic bir polikatikaci yada milletvekilinden. Cogu zaten dünyadan haberi yok.
Yada böyle düsünmem lazim. Cekindiginiz icin bana hedef yazamiyorsunuz. Ben yazarim o zaman. Sizde öyle degil derseniz, yazimi silersiniz, bende bilirim, hedef bu degilmis diye.
Bana hedef gösterin, Ok, yay, at ve BOZKURT bende. Hedeften sasmam.
Esenler ... ve saygilar