Huntürk Otağının en eski üyelerinden ve İlteriş zamanında Ege Bölgesindeki örgütlenme çalışmasına iştirak edenlerden birisiyim. Otağı sürekli izler, arkadaşlarımızın değerli yazılarını okurum ama yazmayı pek sevmem. Son zamanlarda otağı izledikçe İlterişin o şahlanış günleri gibi yeni bir Türkçü şahlanış başlamış gibi bir hissiyata kapıldım. Bakıyorum birbirinden değerli arkadaşlar birer ikişer yeniden kutlu bir amaç uğrunda bir ve barebar olmak için toplaşıyorlar. Tien San, Antepli Bozkurt, Böri, İsmet11, motun yabgu, Andarkan, Türkistan Ordusu ve isimlerini sayamayacağım bir çok Türkçü değerli katkılarıyla yeniden dikilen Türkçülük ağacına su verip boy atmasına katkılar sağlıyor. Tabii bu uğurda demirbaş şahsiyetleri anmadan ve yaptıklarını saygıyla ifade etmeden geçmek vefasızlık olur.
Başta kendim olmak üzere Tien San, Antepli Bozkurt, Böri, İsmet11, motun yabgu, Andarkan, Türkistan Ordusu ve isimlerini sayamayacağım değerli Türkçü kardeşlerim hoş geldik, hoşbulduk.
Daha eksikler var. Tula, Cengiz Kaan, Afşar Beyi, Atsızçerisi, gürtürk, Dedemkorkut Asya ve diğerleri gözlerim sizleri arıyor.
Herkesi diz vurarak selamlıyorum.