Gönderen Konu: Bu ağelinin önemini ve değerini daha iyi kavradım...  (Okunma sayısı 3484 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AttilaHun

• Türkçü-Turancı
Bir başka alakasız ağelinde neredeyse 1 yıldır, siyasi bölümlerinde yazıp çiziyordum. O ağelinde (adı lazım değil) her türden (Nurcusu, solcusu, sağcısı, Türkçüsü, PKK'lısı...) adam var. Son zamanlarda Nurcular ve Kürdofiller kapladı ortalığı. Ve PKK aleyhinde yazdık diye şikayet edildik. Ve ceza aldık. Düşünebiliyor musunuz? Adında "TÜRK" sözcüğü geçen o ağelinde PKK aleyhinde (ve Nurcular aleyhinde) yazdık diye ceza aldık. Ama öte yandan beni şikayet eden (ve imzasında, iletilerinde Apo itine destek verdiğini alenen belirtip PKK'ya laf ettirmeyen) kansız hala orada. Dün gece sinirlerim çok bozuldu. Hazmedemedim. Daha sonra düşündüm; sizlerle (yani TÜRK olmaktan çok büyük gurur duyan dava arkadaşlarımla) bir arada olmaktan ne kadar çok mutlu olduğumu ve şanslı olduğumu düşündüm.

İyi ki varsınız dostlar.

TANRI TÜRK'Ü KORUSUN! O zaten yüce...

Çevrimdışı Yavuz Han

• Türkçü-Turancı
  • **
İyi biliyorum o forumu :)))
Fazla kafaya takma kardeş, o forumun sahibi nurcu bir mikrop'tur.Ama kendini iyi gizler.Bütün nurcular gibi...
Türk tarihi; azınlıkların bir kaç hizmetine karşılık binlerce ihanetiyle dolu bir ibret vesikasıdır.

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
HİÇ ŞAŞIRMADIM
İNTERNETTE PEK ÇOK BÖYLE SİTE VAR
TIPKI MİLLİYETÇİ OLDUĞUNU SÖYLEYİP BÜYÜKANIT PAŞAYA HAKARET EDEN SİTELER GİBİ
ÇOK DİKKATLİ HAREKET ETMELİYİZ GERÇEKTEN VE
BU SİTENİNDE KIYMETİNİ İYİ BİLMELİYİZ

Çevrimdışı AttilaHun

• Türkçü-Turancı
Evet kandaşlar...

Az önce de bir başka forumun "geyik" bölümünde Ahmet KAYA adlı kanıbozuk hakkında yorum yaptım. Yorumum silinmiş. Gerekçesi de şu: "Sanata siyaset karıştırmayınız..." Ulan sanata siyaset karıştıran ben miyim, yoksa hakkında yorum yaptığım kansız mı? İletimi silen denyo da yukarıda bahsettiğim ağelinin yöneticilerinden gene.

Çevrimdışı alpturan

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
o kansız bizim başımıza az bela açmadı
yurtlarda bile biz  öğrencilere onu dinlemeyeceksiniz dedikçe yurt yönetimleri bize baskı yapmaya başladılar .az kazga etmedim o kansızın yüzünden. şimdi de kalkmış sanata siyasati karıştırmayın diyorlar .bu adam sanki sanat yapıyormuş gibi.