Kavramların yeniden tanımlandığı ve sözde dünya koşullarına uydurulduğu bu zamanda tüyler ürperten trajikomik bir durumla karşı karşıya kaldım. Soysuzlaşmaya, yozlaşmaya,ihanete karşı haykırışın timsali olan 3 Mayıs, tekmil Türkçülerce "Türkçüler günü" olarak kutlanmaya başlanmıştı. Soysuzlara, milliyetsizlere, hainlere mahkeme salonlarından atılan tokatın daim olması ve her Türkçünün bu günü yad ederek milli ülkü için sağlam, kendinden emin adımlar atması için bu günü büyük bir övünçle, iliklerimize kadar işleye işleye kutluyoruz, kutlayacağız.
Elem olan şudur ki; 3 Maysı "Türkçüler gününün" "Milliyetçiler Bayramı!!!!!!!!!" olarak değiştirilerek kutlanması. Çiçek bahçesinin bahçıvanı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından ortaya atılan bu söylemin aslında MHP eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş tarafından ilk olarak söylendiğini daha önceleri duymama rağmen elimde buna dair bir ispat olmadığı için birazda Alparslan Türkeş'in böyle bir şey söylemesine ihtimal dahi vermememden dolayı çok da üstüne düşmemiştim. Böyle bir küstahlığın, had bilmezliğin, saygısızlığın, Atsız ATA'yı görmüş bir insan tarafından yapılmasına ihtimal dahi vermiyordum. Ta ki bu gazete küpürü elime geçene kadar...
Şİmdi kendilerini Türkçü kabul eden, MHPli ve Ülkü ocaklı arkadaşlarıma soruyorum. Bu da ne demek?