Gönderen Konu: Bu fikirle ne yapılır!  (Okunma sayısı 3285 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Bu fikirle ne yapılır!
« : 08 Şubat 2013 »
Bu fikirle ne yapılır!

Buğra Atsız Bey’in aşağıda verdiğim son mektubu beni hakikaten ürküttü. “Irk”ı ve  “etnisite”yi kutsamak insanları tamamen birbirine düşman etmektir. İşte PKK’nın dayanmak istediği etnisite kutsanıyor; Hükûmet, PKK’nın her istediğine  “he”  diyor, insanlarımızı ayırıma tâbi tutuğu gibi  “Türk”ü yok sayıyor. Tam anlamıyla  “etnisite”ye, dolayısıyla  “ırk”a ram olmuş bir politika... Buğra Bey’le ne farkı var:
“...Gazeteci yerine politikacı olsaydınız emîn olun fikirlerimiz uyuştuğu sürece oyumu size verirdim. Söylenilenleri İnönüvârî bir tarzda evirip çevirmenize RTEnin bile yetişebileceğini sanmıyorum. Makâlenizdeki  bir iki noktaya temâs etmek istiyorum. / İslâm ‘sanki Arap dini’ değil, gerçekten Arap dinidir. Bu dini başka milletlerin benimsemiş olması bu gerçeği değiştirmez. Kimse kimsenin inancını bilmek zorunda değildir dememe “Ben ‘bilgi’den bahsettim, ‘inanç’tan değil!” demişsiniz. Halbuki bir önceki yazınızda ‘Türkiye’de yaşayan herkes kahir ekseriyetin inancını bilmek zorundadır’ diyordunuz. Ekseriyetin inancını bilmek zorunluluk değil, arzu meselesidir dedim. Ben Kanadada yaşıyorum. Burada her dinden insan var. Kimse kimsenin ne dinini sorguluyor, ne de dini ile ilgileniyor. Bunlar şahsî meselelerdir. Kimseyi ilgilendirmez. Devlet ise eğitmek mecbûriyetindedir. Eğitim talebeyi düşünmeye alıştırmakla başlar, onu endoktrine etmekle değil. Bu nüansı bilmediğiniz için bir şarklı olarak yazıyorsunuz. Chardin ‘Şark atâlet demektir’ diyor. Benim istediğim Türkiyenin bu atâletten kurtulması. Siz milliyetçi olduklarını iddiâ edenler ve hemen hergün yazılarınızla toplumu etkileyenler bu atâletten kurtulup okuyucularınızı eğitmedikçe bu hedefe nasıl ulaşılır bilemiyorum.
69 Kongresine gelince: Bunun bir dönüşüm kongresi olduğundan bahs etmişsiniz. Doğru. O dönüşümden sonra 44de savcıya affedilmesi için yalvaran mektup yazan Türkeş Türk-İslâm sentezi nâmı altında elma ile armudu toplamaya kalkmış, Arap Arvâsîyi yönetim kuruluna getirmiş, Fetullah Gülen denen Amerikan uşağıyla kucaklaşmış, Kısakürek denen sahtekârı baş tâcı etmiş ve adına milliyetçi denen partinin canına okumuştur. İslâmiyetin siyâsete karıştırılmasının sonucu da Türkiye son hızla Kürtleştirilirken MHP yönetimindeki ‘püskevitlerin’ hâlâ 1000 yıllık kardeşikten bahsetmesidir. 69 dönüşümü hayırlı olsun. Halbuki parti 69dan önceki çizgisinde kalsaydı ve gerçek milliyetçilikte ısrâr etseydi, bugün yaşananlara belki gerek kalmayacaktı. Bu millet ırkçı olsaydı Gürcü bir başbakanı ve yarısından çoğu Kürt ve Arap olan bir meclise sâhip olmazdı. Yaşadıklarınızdan memnûnsanız bir diyeceğim yok. Ben de Kanadada hayatımdan memnûnum. / Ayrıca yazınızın başlığı ile içeriğinin bir ilgisi olmadığını da belirteyim. Benim Arabın dinine karşı olmam Türklerin dinsiz olmasını arzû ettiğim anlamına da gelmez. Dedim ya, keşke siyâsete atılsaymışsanız. / Saygılar ve selâmlar. / Dr. Buğra Atsız”
Artık söyleyecek söz bulamıyorum! Böyle bir fikir... Allah esirgesin!
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Bu fikirle ne yapılır!
« Yanıtla #1 : 08 Şubat 2013 »
"Artık söyleyecek söz bulamıyorum! Böyle bir fikir... Allah esirgesin!"
           Allahin Salagi ! Ulan sende fikirmi varki söz olsun ? Üc yüz milyondan fazla Türklük dünyasi ile birkac bin kisilik pkk teröristlerini ayni kefeye koyuyor . Neymis pkk irkcilik yapiyormusta bizde irkcilik yaparsak onlarin seviyesine düsermisiz . "Allah esirgesinmis" Bizim Allahin esirgemesine ihtiyacimizmi var ? Allahin esirgeme yaptirimi varsa hic durmasin hiristiyan yahudi ittifakinin saldirilarinda kan kusan Necip (!)  Araplari esirgesin . Bizim kimsenin korumasina himayesine esirgemesine ihtiyacimiz yok Tarihin altin sayfalari buna sahittir .

Atsiz atamizin kutlu yadigari büyük Irkci Turanci DR. Bugra Atsiz Begi sentez batagina saplanmis ümmet milliyetcisi/çapulcusu Arslan Tekine verdigi ders icin minnet ve saygi ile selamliyorum . T.T.K.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Üçoklu Börü Kam

  • Otağ Yöneticisi
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2288
Ynt: Bu fikirle ne yapılır!
« Yanıtla #2 : 08 Şubat 2013 »
Alıntı
İslâmiyetin siyâsete karıştırılmasının sonucu da Türkiye son hızla Kürtleştirilirken MHP yönetimindeki ‘püskevitlerin’ hâlâ 1000 yıllık kardeşikten bahsetmesidir. 69 dönüşümü hayırlı olsun. Halbuki parti 69dan önceki çizgisinde kalsaydı ve gerçek milliyetçilikte ısrâr etseydi, bugün yaşananlara belki gerek kalmayacaktı. Bu millet ırkçı olsaydı Gürcü bir başbakanı ve yarısından çoğu Kürt ve Arap olan bir meclise sâhip olmazdı. Yaşadıklarınızdan memnûnsanız bir diyeceğim yok.

Dr. Buğra ATSIZ Beğ, taşıdığı kanın şerefinin farkında olarak babası Uluğ Bilge Atsız Ata'nın "yanık ruhunu" şad etmiştir.
Sayın Buğra Bey "sanma fıtrat değişir, kan yine aynı kandır" gerçeğini şahsında sergilemiştir.
Kendisini kutlar ve alkışlarım..

TTK.
Türk Soyunun Gizli Gücüne İNAN ve GÜVEN!

KaraTekin

  • Ziyaretçi
Ynt: Bu fikirle ne yapılır!
« Yanıtla #3 : 08 Şubat 2013 »
Arslan Tekin hemen hemen her yazisinda aciktan veya üstü kapali Türkcü fikriyati elestirir. Binlerce yildan buyana Türk Türesi icinde yogrularak gelmis olan Türk soyculugunu pkk´nin ideolojisi ile bir tutmasi ise tam bir serefsizlik örnegidir.
Bu adam tipik bir kürtsever capulcudur. Bunun düsüncesinde olan Bozkurt postu giymis capulcu Türk-Islam sentezcileri bugün Türk Milliyetciliginin icinde bulundugu durumdan birinci dereceden sorumludurlar.
K.rt ve diger etnisitelerin yaptiklari milliyetcilik aldi basini gidiyor, Türkiye bölünmenin esigine gelmis, Türk lafzi anayasadan kaldirilacak bunlarin isi gücü hala Türkcülerle ugrasmak oluyor!

Çevrimdışı o.öcal

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 556
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Ynt: Bu fikirle ne yapılır!
« Yanıtla #4 : 08 Şubat 2013 »
Ne mutlu ki Türk milliyetçileri milliyetsizleri ürkütüyor. Milliyetlerinin bilincine erememiş milliyet acizleri Türk'ün dışında her güruhu baş tacı edebilirler. Taçları başlarında kavuktur sadece. O kavuğun altında içerisi ucubelerle dolu bir mankafa vardır sadece.

UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!