Gönderen Konu: Bu haber Türkiyeyi karistiracak  (Okunma sayısı 4300 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Bu haber Türkiyeyi karistiracak
« : 03 Kasım 2007 »
BU HABER TÜRKİYE'Yİ KARIŞTIRACAK! İŞTE BAŞBAKANI ŞOK EDEN KARAR!

Bu haber sadece metin olarak vardır, görsel montajı hazırlanmaktadır

Genişletilmiş Irak’a Komşu Ülkeler Toplantısı, Türkiye’nin evsahipliğinde İstanbul’da başladı.

Toplantıya Türkiye’nin daveti üzerine BM’den yetkililer katıldı.

Toplantıda Türkiye , BM’in Irak sürecine aktif katılımını talep etti. Ve toplantıda BM'in Irak'a sürecine aktif katılımı kabul edildi.

Türkiye bu kararla Birleşmiş Milletleri Irak’a davet etmiş oldu. Bu karar aslında Türkiye'nin bir acizlik göstergesi oldu. Çünkü BM güçlerinin gelmesi sınırın hem Türkiye tarafına hem de Irak tarafına BM askerlerinin yerleşmesi anlamına gelecek.

Fakat Türkiye’nin BM’yi Irak davet etmesi  Bush ile görüşmeye ABD’ye gidecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da şok etkisi yarattı.

Çünkü Odatv.com kaynaklarına gelen bilgilere göre Recep Tayip Erdoğan’ın ve ekibinin bu davetten haberi yoktu. davet toplantının organizasyonunu yapan Abdullah Gül ve Ali Babacan tarafından yapıldı.

Başbakan Erdoğan kendisinden habersiz BM’nin Irak’a davet edilmesi kararına çok sinirlendi. 

Odatv.com olarak Türk dış politikasını bugünlerde iki ayrı ekip tarafından yönetildiği haberini daha önce sizlere duyurmuştuk.

Birinci ekip Dışişleri eski bakanı yeni Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün oluşturduğu ekip. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Dışişleri Bakanı Ali Babacan, yakın dostu danışman Ahmet Davutoğlu,  Gazeteci Fehmi Koru, Gazeteci Hüsnü Mahalli çalışıyor.

Örneğin Dışişleri Bakanı Ali Babacan,  Genişletilmiş Irak'a Komşu Ülkeler Dışişleri Bakanları toplantısı için Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani ve Irak Başbakanı Nuri El Maliki'ye 'açık davet' yaptı.   

Bu toplantıda Başbakan Erdoğan sadece açılış konuşmasını yaparken, Gül, tüm katılımcılara öğle yemeği vereceğini açıkladı.

Başbakan Erdoğan ise dış politikasını kendi ekibiyle yönetiyor.

AKP Milletvekili Egemen Bağış,  Başbakanlık sözcüsü Mehmet Akif Beki, AKP Milletvekili Cüneyt Zapsu,  Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil Çiçek,  AKP Milletvekili Nazım Erken ve Başbakanlık Müsteşarı Ömer Dinçer’den oluşuyor.

Abdullah Gül ve ekibi Türkiye’de Irak toplantıları organize ederken, Başbakan Erdoğan ekibiyle beraber ABD’ye gidiyor ve Bush ile görüşmeye hazırlanıyor.

odatv.com   
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Ynt: Bu haber Türkiyeyi karistiracak
« Yanıtla #1 : 03 Kasım 2007 »
Bu gün sadece,bu haberle ilgilendim,bu resmen ihanettir,serefsizliktir,pkkya birlesmis milletler nezdinde,resmiyet kazandirmaktir,güya el tayyibin,bundan haberi yokmus,yalancinin? BM nin,Türkiyeye,davet edilmesi,tamamen abd nin,exeter üniversitesi mezunu,ajan cumhurbaskani,musanin gülünü,kullanmasi,anlami tasir,derhal bu karardan,geri dönülmelidir,abd tek basina gerceklestiremeyecegi sevri,BM kanaliyla,gerceklestirmeye calisiyor,cok aci TTK
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

Çevrimdışı Afsar Beyi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 146
Ynt: Bu haber Türkiyeyi karistiracak
« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2007 »
Bildiğiniz gibi hükümet belli tarikatların koalisyonundan oluşmaktadır. Dışarıya pek belli edilmese de kendi içlerinde bir çekişme olduğu bilinmektedir.

Bir önceki dönem meclis başkanı olan kişinin meclisteki yandaş topluluğunun 1/3 olduğu bilinmekte idi. Ancak bu dönem yapılan operasyonlar sonucunda yaklaşık 30-40 kişiye düşürüldüler. Buna karşılık da Cumhurbaşkanlığı makamı ile dışişleri ve icracı para kazanan iki bakanlık daha onlara verilmiş durumda.

Şu andaki cumhurbaşkanı ile dışişleri bakanı ABD de bulunan hainimizin örgütünün mensuplarıdır. ABD nin ve onun emireri hainin planları ile RTE ve ekibinin planları uyuşmamaktadır. ABD den emir alanlar RTE ve ekibiyle çatışma pahasına planlarını harekete geçirmişlerdir. Ama RTE ve ekibi bu harekete seyirci kalmayacaklardır. Önümüzdeki günler hükümet açısından enteresan gelişmelere gebedir. En büyük rakibini cumhurbaşkanı yaparak pasivize ettiğini düşünen RTE nin hesaplarının tutmadığı görülüyor. Yeni hesaplar yeni kavgalar demektir.

Satranç oynanmaya devam ediyor. Tahtası da Türkiye Cumhuriyeti toprakları. Oyuncular ise bizleriz. Sonuçları da kim belirleyecek şu anda belirsiz.

Açtığınız konu çok önemli. Bir de bu gözle bakılmalıdır.
sü:kä tılıkang bugukgu tuktang (savaşa çıkın, Buguk'u tutun!)

Çevrimdışı ÇEPNİ FİRUZ

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 180
  • TÜRK IRKÇISI
Ynt: Bu haber Türkiyeyi karistiracak
« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2007 »
Al birini vur birine, dünyada hainlerin bu kadar fazla olduğu başka bir ülke varmı acaba?  Tanrı Türk Milletini hainlerden korusun.       TTK

Çevrimdışı topuz

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 89
Ynt: Bu haber Türkiyeyi karistiracak
« Yanıtla #4 : 03 Kasım 2007 »
Kafama takılan bir soru var;
Eğer söz konusu toplantının adı, "Irak'a komşu olan ülkeler toplantısı" ise, bu toplantıya, Türkiye, İran, suriye, Suudii aarabistan ve bir kaç körfez ülkesinin katılması gerekmez mi?..
Ancak abd'nin emriyle bu toplantıya, abd ve yandaşı ülkeler de katılıyor. bu işi meşrulaştıran da akp hükmeti.
Aklıma 70'li yılların başındaki kıbrıs görüşmeleri geldi. o toplantıya da abd katılmak istemiş, fakat dönemin ecevit hükümeti, "Kıbrıs üzerinde Türkiye, Yunanistan ve İngiltere garantör ülkelerdir. bu ülkelerin dışındaki bir gücün, toplantılara katılması için bir neden göremiyoruz" diyerek öneriyi reddetmişlerdi.
Çok da iyi yapmışlardı, çünkü bir kere abd kıbrıs meselesine girdi mi, onun kıbrıs konusunda meşru bir taraf olmasını engelleyemezdiniz.
Ancak hapishane kaçkının hükümeti, böylesi bir kararlılığı gösteremez. toplantıya japonyayı da, kanadayı da, bm'yi de çağırır...

Tanrı Türk'ü korusun!..

Kızıl Elmada Buluşalım!..

Çevrimdışı yesukay68

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
Ynt: Bu haber Türkiyeyi karistiracak
« Yanıtla #5 : 03 Kasım 2007 »
kardeşlerimm bu rte ve gül denen zatlar; bunların kürt ve kürtçü danışmanlarıyla birşeyler olacağını ben de hiç sanmıyorum sizin düşüncelerinize aynen katılıyorum Satmaya çalıştıkları vatanımızda hala bizim paramızla doyup bize hainlik yapıyorlar.Allah onlara gereken cezayı vermek için milletimize güç  ve kuvveti KURT uyanışını nasip edecektir RTE ve onun gi
bilere inat BU YÜCE MİLLETİN BİR FERDİ OLMA GURURUYLA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!...

Çevrimdışı ULUTÜRK

  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 87
Ynt: Bu haber Türkiyeyi karistiracak
« Yanıtla #6 : 05 Kasım 2007 »
ben şahsen koskoca şerefli Türk tarihinde bu kadar beceriksiz haysiyetsiz onursuz cesaretsiz aciz edilgen sürekli başkası ne der diye düşünen milletinden kopuk dahası milliyetten bihaber ümmetçi hükümet görmedim okumadım duymadım yazıklar olsun