Gönderen Konu: Bulgarların Türk düşmanlığı  (Okunma sayısı 21681 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Atsızcı Türk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 302
Bulgarların Türk düşmanlığı
« : 06 Aralık 2012 »
Bulgaristan'da yaşayan ya da Bulgarları tanıyan herkes bilir nasıl ayılı Türk düşmanı olduklarını. Okullarda edebiyat kitaplarında, tarih kitaplarında hep "Türkler bizi asmış, kesmiş, kadınlarımıya tecavüz etmiş, çocuklarımızı zorla alıp yeni çeri ocaklarına götürmüş" gibi Türk düşmanı propagandalar yaparlar. Osmanlı-Rus Harbi'nde, Balkan Savaşı'nda Türklere yapılan zulümleri, katliamları hep gizlerler. Bu iki savaşı da kurtuluş savaşı diye okuturlar okullarda. Bu savaşı kahramanlıkmış gibi anlatan resiler yaparlar, şiirler yazarlar. İşte Balkan Savaşı'nda Türk bayrağını nasıl çiğnediğini anlatan bir resim:


Çevrimdışı Atsızcı Türk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 302
Ynt: Bulgarların Türk düşmanlığı
« Yanıtla #1 : 06 Aralık 2012 »
Kahpe Bulgarlar o derece Türk dümanıdır ki bunu gerçek hayatta gösteremedikleri için forumlarda, sitelerde Türklere hakaret ederler. Ulu başbuğumuz Mustafa Kemal Atatürk'e bile saldırıyor piçler:

http://www.youtube.com/watch?v=bAjSWp-GW00

Çevrimdışı Atsızcı Türk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 302
Bulgarların Türk düşmanlığı
« Yanıtla #2 : 06 Aralık 2012 »
Bunlar da Makedonya'daki Bulgar çetelerinin bayrakları:





Kırık hilali çiğniyor:


Çevrimdışı Atsızcı Türk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 302
Ynt: Bulgarların Türk düşmanlığı
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2013 »
"Мразя" (telaffuzu: Mrazya), (Türkçeye tercümesi: Nefret ediyorum) adlı sitede ( http://mrazia.com/ ) bir başlık atılmıştır, başlık şöyledir: Мразя Турция и турските сериали (telaffuzu: Mrazya Turtsiya i turskite serali) (Türkçeye tercümesi: Türkiye ile Türk dizilerinden nefret edyorum). O başlığın altına yüzlerini gizleyerek Türk bayrağını çiğneyen bir resim koymuşlardır:



Bir de "Nefret Bulgarlarda en güçlü histir (Мразя Най-силното чувство у българина!)"

Resmin altındaki yazıda ise "adi Türkler" dye hakaret etmişlerdir, Ulusal televizyonda 10 dakka Türkçe yayından (haberlerden) bile rahatsız olduklarını yazmışlar. Böyle bir şey dünyanın hiçbir yerinde yokmuş (Anlaşılan TRT şeşteki 7 gün 24 saat hiç durmadan yayın yapıldığını bilmiyorlar). Sözde Bulgarların azınlıkta olduğu bölgelerde yüzsüz, utanmaz Türkler ezermiş, aşağlarmış, sövermiş (böyle yalanlarlarla Bulgarları Türklere karşı kışkırtmaya çalışırlar). Fakat medyada, komuoyunda bunları konuşmaya cesaret edemezmiş Bulgarlar, çünkü ailelernn başına bir şey gelecek diye korkarlarmış. Türkiye'den bilinçlice nefret edyorlarmış. Bu faydalı bir şeymiş. Türk dizilerinin amacı Bulgaristan'ı Türkleştirmekmiş. İşte yazıların Bulgarca orijinali:

Замисли се трябва да ли да се допуска такава наглост от шибаните турци В БЪЛГАРИЯ?КЪДЕ ПО СВЕТА ИМА ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ИМА НОВИНИ НА ДРУГ ЕЗИК СПЕЦИАЛНО ЗА НЯКАКВО СИ МАЛЦИНСТВО?ДА ТИ КАЖА ЛИ?НИКЪДЕЕЕ; Българите в смесените райони са подтискани, псувани и тормозени от наглите турци, но това се не достига публичност заради страха на българите за семействата си.МРАЗИТЕ ТУРЦИЯЯЯ НА ВОЛЯЯЯЯ!!! ТОВА Е ПОЛЕЗНО!
А турските сапунки където заляха България за тях кво да кажем?
Това е поредния опит за турцизация на Българияя?

Çevrimdışı Atsızcı Türk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 302

Çevrimdışı Atsızcı Türk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 302
Ynt: Bulgarların Türk düşmanlığı
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2013 »
Bulgarca Türkiye (ТуРцИя!) bir başlık açmışlar. Orada "Bulgaristan Bulgarlarındır!!!! Türkler gitsin" yazmışlar. Hatta "Türkiye" kelmesini sansürlemişler. İşte Bulgarcası: БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИ!!! ТУРЦИТЕ ДА СИ ХОДЯТ В Т*рЦи*



Bir de oylama yapılmış "evet, nefret ediyorum" diyenlerin sayısı 562, "hayır, nefret etmiyorum" diyenlerin sayısı 72. Yani Türkiye'den nefret edenlerin sayısı 562.

mrazia.com/368/TuRcIia!.html

Çevrimdışı Atsızcı Türk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 302
Ynt: Bulgarların Türk düşmanlığı
« Yanıtla #6 : 03 Ocak 2013 »
"Türklerden nefret ediyorum" adlı başlık.

http://mrazia.com/388/Az-mrazia-Turcite.html

Burada ise "Ben Türkiye'den nefret edyorum, ya siz (Аз,Мразя Търция, а Вие?)" demişler.

Altına Türk bayrağını koymuşlar



Bayrağın altına da şöyle yazmışlar: Не може да продължаваме така.В тази България е пълно с Турци и Цигани.България На Българите (Türkçesi: Bu böyle devam edemez. Bu Bulgaristan Türklerle çingenelerle dolu. Bulgaristan Bulgarlarındır.

444 kişi "nefret ediyorum" diye oylamış, 64 kişi de "nefret etmiyorum" diye oylamış.

http://mrazia.com/367/AzMrazia-Turciia-a-Vie%3F-.html

Çevrimdışı Bozok YABGU

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
Ynt: Bulgarların Türk düşmanlığı
« Yanıtla #7 : 09 Ocak 2013 »
Kandaşım bende Bulgaristanda yaşayan bir Türk olarak bunların bir avuç Nazi çakması bulgar veledi olduğu gayet aşikar. Bulgarların ve pomakların genel olarak Türklere düşmanlıgı bakidir lakin heryerdede belirtmekten kaçınırlar son zamanlarda 3 bine yakın Türk şirketi kurulmuştur bulgaristanda ve artık çarklar eskisi gibi dönmüyor.

Çevrimdışı Akbudun

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 22
  • Bozkurtlar ulusun Tanrı Türk'ü Korusun
Ynt: Bulgarların Türk düşmanlığı
« Yanıtla #8 : 09 Ocak 2013 »
Söz konusu Türk'e düşmanlık olduğunda bütün milletler adeta birbirleriyle yarışırlar.
Bunun hemen hemen istisnası yoktur. Ne Alman'ın İngiliz'den, ne Fransız'ın Yunan'dan, ne Bulgar'ın Arnavut'tan, ne Arab'ın Fars'dan ..vb. hiç bir farkı yoktur. Bir kaç yüzyıldır dostumuz ve müttefikimiz(!) olan Almanların Türklere karşı besledikleri düşmanlıklar ve bu düşmanlıklarını ifade etme biçimlerinin Bulgarlardan hiç de aşağı kalır yönü yoktur.
Bizler boşuna mı: Türk'ün Türk'ten başka dostu ve kardeşi yoktur! demekteyiz.
Bu bir tarihi ve sosyolojik gerçektir.
Türk'ün Türk'ten başka dostu ve kardeşi yoktur!
Kök Tenğri Türk'ü Korusun!!!
Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz;
Çünkü bu yol kutludur, gider Tanrı Dağına.
Halbuki yoldaşını bırakıp dönenlerin
Değişilir topu da bir sokak kaltağına.

Çevrimdışı Atsızcı Türk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 302
Ynt: Bulgarların Türk düşmanlığı
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2013 »
Bulgarların Türk düşmanlığı ruhundaö kültüründe var. Bulgarlar gerçek hayatta bir Türke selâm verebilir. Ama internete girdiğinde sitelerde, forumlarda Türke olan içindeki nefreti kusarlar ya da gizli gizli gece yarısı camilere, stad duvarlarına, apartmanlara "Türklere ölüm!", "Türkler Bulgaristan'dan defolsun", "Türkleri sabun yapacağız" yazarlar.

Türk olmayan her milliyetçi Türklerden nefret eder. Liberal partiler satılıktır, Avrupa-Amerikan yalakası ve hayranıdır, fakat Bulgaristan ile diğer Avrupa ülkelerinde liberal partiler Türkler için daha faydalıdır, en azından Türkleri kesmeyi, doğramayı planlamazlar ya da böyle bir fırsat aramazlar. Fakat Türkiye için liberal çevreler düşmandan bile daha tehlikelidir. Çünkü o liberaller sadece "TÜRKÜM" diyene bile "faşist", "kafatasçı" der, ama kürd ırkçılarını görmezlikten gelirler.

Lberaller "barış", "kardeşlik" masallarıyla masum, saf Türkleri kandırmaya çalışırlar. "Silâhlar dinsin", "kürt sorununa barışçıl çözüm" safsatalrıyla terörist PKK'nın propagandalarını yayarlar.

Başka milletlerin biz Türklere olan düşmanlıklarını anlatmazlar, millî bilinç, milliyetçilik uyanacak diye korkarlar. Bazı saf Türk gençeri o masallara inanır.

Bulgarların Türk düşmanlığını bilmezen ya da benim dediklerime inanmayan varsa Bulgaristan'daki Ajans Bg adlı Türk gazetesinin iki haberini paylaşıyorum. Orada da göreceksiniz ki Türk düşmanları Bulgaristan'da normalde camilere saldırır. Çünkü Türk düşmanı Bulgar ırkçılarının gözünde camiler Türklüğü simgeler, bu yüzden de camilere saldırmak gerek. O iki haberin altına burada yazdığınız gibi Türkçü yorumlarınızı yazabilirsiniz yeter ki küfür, hakaret olmasın. İşte size o sözünü ettiğim iki haber:

Varna camisine çirkin saldırı



Varna’daki Aziziye Camii’nin duvarlarına kimliği belirsiz kişiler ‘Türkler titreyin’, ‘Levski yaşıyor’ yazdı. Gece sprey boyayla yazıldığı bildirilen sözkonusu yazılarla birlikte caminin duvarlarına haçlar da çizildiği bildirildi. Olayla ilgili Varna polisi soruşturma başlattı. Aziziye Camii. Padişah Sultan Abdülaziz tarafından yaptırıldı.
KUNDAKLAMA GİRİŞİMİ
Geçen yılın Ocak ayında da Varna Bölge Müftülüğü’nün ofisine molotof kekteyli atılarak yakılmak istenmişti. Varna 1. Bölge Polis Merkezine haber verilmesinin ardından olay yerine gelen polisleri incelemede bulunmuştu.

AJANS BG

KAYNAK: http://ajansbg.blogspot.com/2013/01/varna-camisine-cirkin-saldr.html

Filibe Cuma Camii'nin camlarını kıranlar yakalandı



Filibe polisi, dün gece Cuma Camii'sinin camlarını kıran iki gencin yakalandığını bildiridi.
Yapılan açıklamada, sarhoş oldukları açıklanan P.D.(23) ıle T.P.(22) dün gece saat 04:00 sularında caminin 3 camını kırdıkları ve olay yerinden kaçtıkları belirtildi. Belediye polisi tarafından camların kırılmasından sonra kısa bir sürede yakalanan ik isaldırganın, Filibe polisine teslim edildiği kaydedildi.
Cuma Camii
Cuma Camii (Bulgarca: Джумая джамия), Bulgaristan'ın Filibe ilinde bulunur. Hüdavendigâr Camii olarak da bilinir. Sultan I. Murad (1369-1389) dönemi yapısıdır. Cami Filibe, şehir merkezine Osmanlı İmparatorluğu'nun sembolü olacak şekilde 1363-1364 yılları arasında şehir meydanına inşa edilmiştir. Literetüre "Hüdavendigâr Camii" olarak geçmiştir. Cami 40 metreye 30 metre zemin oturumuna sahip. Bugün şehir meydanında ve Filibe tarihi yerleşiminin kuzeyinde bulunur.

AJANS BG

KAYNAK: http://ajansbg.blogspot.com/2013/01/filibe-cuma-camiinin-camlarn-kranlar.html