KurtKaan Irkdaşım
Çakabeğ Irkdaşım doğru bir noktaya temas etmiştir.Louis Morschalko'nun Yahudi adlı Necdet Sevinç Beğ'in Ordular Masonlar Komünistler adlı kitaplarında Yahudi ve Mason sorununu oldukça iyi anlatmaktadır.
Louis Marschalko Yahudileri "Cihanı Yutmaya Hazırlanan Sinsi Canavar" olarak nitelendiriyor.Ve Louis'in tespitleri doğrudur gerçektende Yahudi Cihan'ı Yutmaya hazılanan bir canavardır.Atsız Ata vasiyetinde "Yahudi insanlığın ortak düşmanı" olarak nitelendiryor.Bu vasiyet sadece Yağmur Beğ'e değil bize de vasiyettir.
Çakabeğ Irkdaşımın söylediği İbrahim Candan'ın "Seni Anlasaydık Bu Hale Gelmezdik" kitabında da bu konu ima edilmiştir.Başbuğ'un Masonlar tarafından öldürülmüş olma seçeneği söz konusu olabilir.Yahudilerin bunu yapacak kadar gücü vardır çünkü Uluslar arası para kaynağı bunların elindedir..Yahudileri küçümsemeyelim Rusya'da Komünist devrimi yaptıranda onlardı,2.Dünya Savaşını çıkartanda onlardı ve Fransız devrimini yaptıranda onlardı.Vietnamda Amerikan ordusunun yenilmesi tamamen Masonların ve Yahudilerin bir oyunuydu.
Necdet Sevinç Beğ'in Ordular Masonlar Komünistler adlı kitabında yazdığı insanı dehşete düşüren bir çok olay var,yalnız arka kapakta küçük ve kısa bir örnek var onu aktarıyorum.
Kore Savaşı Müttefiklerin Komutanın Hatıralarından
Böyle bir ihanet örneği tarihin hiçbir kitabında bulamazsınız.Fakt bunlar ben hayatta iken açıklanmayacak.Benim Kore'den Washington'a gönderdiğim ve Washington'un bana gönderdiği mesajlarların hepsi önce İngiliz Dışişleri Bakanlığı'nın eline geçiyordu.İngilizler en geç 48 saat içinde ya Hindistan veya Londra'daki Sovyet Büyükelçiliği vasıtsıtasıyla Komünist Çin'i bu mesajlardan haberdar ediyordu.Böylece Komünist Çin alacağım tedbirleri ve atacağım adımları önceden öğrenmiş oluyordu.
Yukarıda olan olayın altında yatan tek çiyan Yahudi ve onların uzantısı Masonlardır.Başbuğ'un ecel ile değilde çiyanlar tarafından öldürüldüğünü düşünmek insanın sinirlerini yıpratsada böyle bir seçenek vardır.
Cihanı Yutmaya Hazırlanan çiyanlar bugün en büyük düşmanımızdır.Düşmanımızı iyi araştırmamız,gücünü,neler yapabileceklerini bilmemiz lazım.Düşmanımız dünyanın en alçak,iki yüzlü sinsi yaratığıdır,bu yaratıkla baş etmek Bağımsız Türkiye ile mümkün olacaktır.
Saygılarımla
TÜRK TANRIYI KORUSUN