Gönderen Konu: BÜYÜK BAŞBUĞ ATATÜRKÜMÜZÜN ÖLÜMÜNDEKİ SIR PERDESİ.  (Okunma sayısı 7897 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı çakabey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
Bugüne kadar ilkokuldan beri bizlere hep ATATÜRKÜMÜZÜN ölüm nedeninin hep sirozdan kaynaklandığını söylediler.Peki Sirozun nedeni neydi.Aşırı alkol,sigara,kahve.BAŞBUĞMUZUN fazla alkol içmediği yakın dostları tarafından kitaplarda hep dile getirilmesine rağmen bunlardan hiç bahsedilmedi.Çünkü gönlümüzdeki ATATÜRK var oldukça onlar için hep tehlikeli olacaktı ve hala tehlikeli olmaya devam etmekte.Peki gerçek ölüm nedeni neydi.CİVA.Evet bildiğimiz civa.1935 te kapatılan Mason localarından sonra sistemli olarak yemeklerine,içeceklerine karıştırılan ilaçlarla hasta edilip,daha sonra iğnelerle kanına civa karıştırılmıştır.BUnun bazı kesimler tarafından bilinmesine rağmen olay örtbas edilip BAŞBUĞMUZUN otopsisine ble izin verilmemiştir.ŞU günlerde bile ülkemizdeki çoğu insanımız atamızın gerçek ölüm nedenini bilmemektedir.Sizlerden tek isteğim düşmanlarımızı iyi tanımamızdır.SAYGILARIMLA.
Her TÜRK asker doğar...

Çevrimdışı KurtKaan_1923

• Yeni Üye
  • *
Başbuğ Atatürk siroz hastalığından ölmüştür.Bu ölümün yahudilerle alakası yoktur.Bu olayı onlarla ilişkilendirmek ,yahudilerin gizli bir takım güçlere sahip olduğu izlenimi yaratır.Bu da yahudi probagandası yapanların ekmeğine yağ sürer.
Saygılar Irkdaşım......

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
Bugüne kadar size anlatılanları buraya aktarıken bile ATAMIZ hakkında yazdıklarınız hiç hoş değil.Özünü bilmez ,vatan hainlerinin Başbuğumuz için söylediklerini buraya bu şekilde aktarmanıza gerek yoktu.Atam için söylenen ,yazılan,  kötü söze tahammül edemiyorum.

Çevrimdışı çakabey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
Bunlar sadece bana değil sizlerede anlatıldı.Hepinize ATATÜRK'ün  sirozdan öldüğü söylenmedimi.Allaha şükür ne ilkokul nede orta öğretim hayatım da bana ATATÜRK hakkında hiçbir olumsuz şey söylenmedi.Ben sadece sirozun nedenlerini belirttim.Kurt kaan1923 sormak isterim.Sen nasıl bukadar net konuşabiliyorsun.Hem ben yahudilerden hiç bahsetmedim.Masonlar dedim.Galiba daha masonların sadece yahudilerle ilgisinin olmadığını bilmiyorsun.Senin önüne sayfalarca belge sunabilirim.Ama ATAMIZIN ölüm nedenini sadece küçükken öğretilen bilgilere bakarak yorumlayan birine tek kelime söylerim.Tek bilgiye saplanma biraz o dönemleri araştır.Saygılarımla
Her TÜRK asker doğar...

Çevrimdışı çakabey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
Nil kandaşım.Seni anlıyorum.Ve yazımdan bikaç kelimeyi çıkaracam.Ben sadece üste ölüm sebebine neden siroz denildiğini açıklamaya çalıştım.Saygılarımla af ola...
Her TÜRK asker doğar...

Çevrimdışı Deli

• Türkçü-Turancı
 KurtKaan Irkdaşım

Çakabeğ Irkdaşım doğru bir noktaya temas etmiştir.Louis Morschalko'nun Yahudi adlı Necdet Sevinç Beğ'in Ordular Masonlar Komünistler adlı kitaplarında Yahudi ve Mason sorununu oldukça iyi anlatmaktadır.

Louis Marschalko Yahudileri "Cihanı Yutmaya Hazırlanan Sinsi Canavar" olarak nitelendiriyor.Ve Louis'in tespitleri doğrudur gerçektende Yahudi Cihan'ı Yutmaya hazılanan bir canavardır.Atsız Ata vasiyetinde "Yahudi insanlığın ortak düşmanı" olarak nitelendiryor.Bu vasiyet sadece Yağmur Beğ'e değil bize de vasiyettir.

Çakabeğ Irkdaşımın söylediği İbrahim Candan'ın "Seni Anlasaydık Bu Hale Gelmezdik" kitabında da bu konu ima edilmiştir.Başbuğ'un Masonlar tarafından öldürülmüş olma seçeneği söz konusu olabilir.Yahudilerin bunu yapacak kadar gücü vardır çünkü Uluslar arası para kaynağı bunların elindedir..Yahudileri küçümsemeyelim Rusya'da Komünist devrimi yaptıranda onlardı,2.Dünya Savaşını çıkartanda onlardı ve Fransız devrimini yaptıranda onlardı.Vietnamda Amerikan ordusunun yenilmesi tamamen Masonların ve Yahudilerin bir oyunuydu.

Necdet Sevinç Beğ'in Ordular Masonlar  Komünistler adlı kitabında yazdığı insanı dehşete düşüren bir çok olay var,yalnız arka kapakta küçük ve kısa bir örnek var onu aktarıyorum.

Kore Savaşı Müttefiklerin Komutanın Hatıralarından

Böyle bir ihanet örneği tarihin hiçbir kitabında bulamazsınız.Fakt bunlar ben hayatta iken açıklanmayacak.Benim Kore'den Washington'a gönderdiğim ve Washington'un bana gönderdiği mesajlarların hepsi önce İngiliz Dışişleri Bakanlığı'nın eline geçiyordu.İngilizler en geç 48 saat içinde ya Hindistan veya Londra'daki  Sovyet Büyükelçiliği vasıtsıtasıyla Komünist Çin'i bu mesajlardan haberdar ediyordu.Böylece Komünist Çin alacağım tedbirleri ve atacağım adımları önceden öğrenmiş oluyordu.

Yukarıda olan olayın altında yatan tek çiyan  Yahudi ve  onların uzantısı Masonlardır.Başbuğ'un ecel ile değilde çiyanlar tarafından öldürüldüğünü düşünmek insanın sinirlerini yıpratsada böyle bir seçenek vardır.

Cihanı Yutmaya Hazırlanan çiyanlar bugün en büyük düşmanımızdır.Düşmanımızı iyi araştırmamız,gücünü,neler yapabileceklerini bilmemiz lazım.Düşmanımız dünyanın en alçak,iki yüzlü sinsi yaratığıdır,bu yaratıkla baş etmek Bağımsız Türkiye ile mümkün olacaktır.

Saygılarımla

TÜRK TANRIYI KORUSUN

NE AMERİKA , NE RUSYA , NE ÇİN ,
HERŞEY MİLLİYETÇİ TÜRKİYE İÇİN ...

Çevrimdışı nil

• Türkçü-Turancı
En son izlediğim bir TV programında şöyle bir tanım yapılmıştı, Sirk sahnesinde bir fil ve eli kırbaçlı bir fil terbiyecisi.Eli kırbaçlı adam İsrail , fil ise Amerika ...

yalin-turk

• Ziyaretçi
peki kardeş, bu tezi nerden kaynak göstererek bize sundun onuda yazsaydın ya istihareye yatıp görmedin ya bize ispat lazım bu işler böle kolay değil şuan sana dava açsa biri güme gidersen haberin ola sil bu konuyu ayrıca kimse inanmaz bi türke yakışmadı çeki düzen ver kendine

yalin-turk

• Ziyaretçi
iide bunu ispatlayacak belge kaynak göster ki bol bol küfür yeme arkadan, bu konuyuda kapatılması için site yöneticilerine rıca ediorum ... oh iyi bende kafamdan uydurup uydurup lüzumsuz konular açımyım. OLMAZ BÖYLE ŞEY!!!!

Çevrimdışı çakabey

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
Hele bak.Sen neymissin be.Ne saçmalıyorsun sen kardeşim.Akıllı konuş biraz.Ne kadar cahil olduğun belliki senin dünyadan haberin yok.Veyada bilerek boyle salak sulak konusmussun.(bana kalırsa buyuzden)Sana terbıyemı takınarak cevap verecem.Sen ve senın gıbılerın yanı ağa babalarının bu millete takmak istediğiniz at gözlüğünü takamamaya basladığınızda anden kukruyorsunuz.Sen acaba yazımda bahsettığim kurulusla bı ılgınmı var kı boyle sert cıkıyorsun.Bıraz dısarı bakarsan bu konudan tek bahsedenin ben olmadığımı görürsün.Ayrıca bu bolumde 16 sayfa var.Onun ıcınde sacma sapan konu olarak bu konuyumu buldun.Yazdığın her kelımeyle kendını oyle bı bellı etmıssınkı bravo.Ustume bıraz yavaş saldır.Bundan sonra yazacagın her kelımeye gıderek artan bı tepkıyle karsılasacaksın.Kımın bu konuya ınanıp ınanmadıgınada sen karısamassın.
Her TÜRK asker doğar...