Gönderen Konu: ÇEKİK GÖZLÜLÜK ÜZERİNE  (Okunma sayısı 12641 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
ÇEKİK GÖZLÜLÜK ÜZERİNE
« : 02 Aralık 2012 »
Eski Türkler cekik gözlüydü, bugünde Orta Asyadaki Türkler cekik gözlü, halbuki Azerbaycan ve Anadolu Türkleri cekik gözlü degil dolayisi ile sizler Türk degilsiniz diyen cok bilmis soysuzlar birde sunun cevabini versinler bakalim; Bulgarlarin, Yunanlilarin, Italyanlarin, Iranlilarin, Araplarin, Kürtlerin, Cerkezlerin, Gürcülerin, Fransizlarin, Ingilizlerin, Ruslarin, Afganlilarin ve diger milletl...erin tamda sudur diyebilecegimiz belirgin bir fenotipleri varmidir ?

Ulan göt kadar bir alana yüzyillar boyu sikisip kalmis Arnavutlarin bile degisik degisik görünüme sahip olanlari var, esmeri var sarisini var, mavi gözlüsü var kahverengi gözlüsü var...Hakeza ikidebir "Irk" diye örnek verilen Almanlarin bile Kuzeylisi ile Güneylisi arasinda, Dogulusu ile Batilisi arasinda farkliliklar varken degisik iklimlere degisik cografyalara dagilmis biz Türklerin ayni kaliptan cikmis gibi görünmemiz mümkün olmazdi degilmi ?

Yabanci bir ülkede ikamet ediyorum, burda bir cok milletten insan yan yana yasiyor, ve simdiye kadar bu degisik milletlerden birisi ile ilk tanismamda hic kimse bana, " sen bulgarmisin, sen kürtmüsün, sen cerkezmisin, sen arapmisin, sen sirpmisin, sen farsmisin, sen rummusun sen sumusun, sen bumusun" demediler, istisnasiz direk Türkmüsün dediler.
Demek ki bir cok milletin yan yana yasadigi bir ülkede direk olarak "sen Türkmüsün" dediklerine göre fenotipimizdeki Türklüge has bazi belirgin özelliklerle birlikte yine Türklere mahsus bazi mimiklerimiz bizi ilk gören yabancilarin kafasinda "Türk oldugumuz" fikrinin olusmasina sebep olmaktadir. Simdi hal ve durum bu iken, Türk düsmani soysuzlarin yaydiklari yalan ve probagandalara inanan beyinsiz Türklere ne demeli ? Uyanin beyinsizler uyanin !!
Hic bir millet soyunun sopunun karistigini asla söylemiyor, bunu sirf Türklere dayatiyorlar cünkü Anadolu Türklere birakilmayacak kadar önemli bir cografyadir diyen Hacli Batinin beslemesi icimizdeki güruh bu tür yalanlarla Türkleri özünden kökünden koparmak istiyor. Köklerinden kopsunlarki 1071 savasinin intikamini alabilsinler degilmi ? Yine Azerbaycan Türkleride köklerinden özlerinden kopsunlarki Farslilar icin ilerde tehlike olusturmasinlar degilmi ?

Bu soysuzlarin zirvalarina inanan beyinsiz mankurtlasmis Türklere tek tavsiyemiz söyle Anadolunun her hangi bir Türk köyüne gitsinler ve ordaki yasli dedeleri yasli nineleri diger Türk bölgelerindeki yasli dedelerle yasli ninelerle karsilastirsinlar bakalim ortaya nasil bir sonuc cikacaktir. Unutulmamalidirki cekingen Türk genleri özellikle yaslilik döneminde daha belirginlesmektedir. Hülasa sicak bölgelere giden Türkler o bölgeye uyum saglamistir, soguk bölgelere gidenler oraya uyum saglamislardir, (sarisinlik, koyu tonda sac rengi, kahverengi gözlülük, acik göz rengi vs)...

 Kara Tekin'den alıntı.
TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Çevrimdışı KIZILKURT

  • İhtilal Sevdalısı
  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 84
Ynt: ÇEKİK GÖZLÜLÜK ÜZERİNE
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2012 »
Kandaşım varolasın güzel bir konu.

İnsanda ki fiziksel değişim bulunduğu ortamda ve bulunduğu çevrede de farklılık göstermektedir. Örnek verecek olursak; çocuk esirgeme kurumundan alınmış bir bebek kendi kanını taşımadığı bir ailenin yanında dura dura o ailenin fiziki özelliklerini almakta ve onlara benzemektedir. Türk atasözlerinden "Üzüm üzüme baka baka kararır." sözü bence birde bu yönden araştırılmalıdır. Dediğim olayın örnekleri mevcuttur.

  KIZILKURT
 
YARATILMASAYDI TÜRK İNAN...
AĞLARDI
FAKİRLİĞİNE ŞU CİHAN...

Çevrimdışı Mokan

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 9
Ynt: ÇEKİK GÖZLÜLÜK ÜZERİNE
« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2012 »
öncelikle konunuzdaki bir yone dikkat cekmek istiyorum sakin yanlis anlamayin ancak bunlara cok dikkat etmek gerekir.
Afganli ,Yunanli, Iranli ne demektir anda?
Bunlarin asli söyle olmasi gerekmez miydi?
Afganlar,Yunanlar (Grekler de denir asli budur),Persler.Boyle daha guzel degil mi?Birileri cikip size Türklü yada Türkiye'li derse ne yanit verebilirsiniz?önce kendimize bakmaliyiz degil mi?

Konuya gelelim Türkler cekik gözludur.Eger dikkatli bakarsan Türkiye Türkleri hafif cekik gozludur ozunde.Bizdeki cekiklik Cinlerin yada Nipponlarin(japon) ki gibi degildir.
Diyebilcegim sudur ki badem göz dedikleri bizim gozlerimizdir.
Eger Cinler yada nipponlar gibi Türk bekliyorsaniz aldanirsiniz.
Esen olsun.

KaraTekin

  • Ziyaretçi
Ynt: ÇEKİK GÖZLÜLÜK ÜZERİNE
« Yanıtla #3 : 04 Aralık 2012 »
Cok bilmis Mokan efendi, maksadin üzümmü yemektir yoksa bagciyimi dövmektir ?

Sagolsun her gün görüstügüm degerli kandasim TÜRKIYEM baska bir paltformda paylastigim yukardaki yaziyi buraya eklemis. Sanirim sen ayik kafa ile okumamissin, birdaha oku istersen.

Senin söyledigin gibi; "..Afganli, Yunanli, Iranli.." degil, aynen su sekilde yazmisim; "Bulgarlarin, Yunanlilarin, Italyanlarin, Iranlilarin, Araplarin, Kürtlerin, Cerkezlerin, Gürcülerin, Fransizlarin, Ingilizlerin..." degilmi ?

Ve yukardaki yazdigim yazinin ana temasi Türkiye Türklerinin cekik gözlü olup olmadiklari ile alakali degil, daha cok biz Anadolu Türklerine birilerinin kahpece isnat ettikleri iftiralara hitabendir.


Çevrimdışı Atsızcı Türk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 302
Ynt: ÇEKİK GÖZLÜLÜK ÜZERİNE
« Yanıtla #4 : 04 Aralık 2012 »
Türk çekik gözlü de olur, yuvarlak gözlü de olur; sarı saçlı da olur, siyah saçlı da, esmer tenli de, açık tenli de, Türk ana babanın doğurduğu her evlat TÜRKTÜR, gerisi palavra. Bunlar hep Türklerin milli bilincini bulandırmak için atılmış palavralardır, amaç Türklüğümüye sıkı sıkıza bağlanmazalım, Türkiye dışında yaşayan Türkleri düşünmeyelim, Türkiye Cumhuriyeti'nin birlik ve bütünlüğünü savunmayalım, Türklerin milli savunma iç güdüsü yok olsun,  böylece ya düşman kılıcı altında ölelim ya da asimile olalım, kardeşlerimiz ölür ya da asimile olurken de ses çıkarmayalım, tepki göstermeyelim, işte onların istedikleri budur.

Biz Türkler bu tür oyunlara gelmeyecek kadar akıllandık artık. TANRI TÜRKÜ KORUSUN!

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
Ynt: ÇEKİK GÖZLÜLÜK ÜZERİNE
« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2012 »
Mokan bey: Esenlik dilemek, kendini tanıtmak, yeni üyeler için Otağımızın kuralıdır.

Kara Tekin Arkadaşımızında söylediği gibi nerde yazıyor? Afganli, iranli,yunanli, Gelir gelmez hemen bir konuya müdahil olup üstelikde konuyla alakasız fikir söylemek pişmiş aşa su katmadan başka bişey değildir.
 
TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Çevrimdışı KIZILKURT

  • İhtilal Sevdalısı
  • Türkçü-Turancı
  • ***
  • İleti: 84
Ynt: ÇEKİK GÖZLÜLÜK ÜZERİNE
« Yanıtla #6 : 05 Aralık 2012 »
Otağda alıştık artık bu gibi durumlara. Paylaştığımız her yazıyı yem sanıp sazan gibi atlayanlar var, konulara bilip bilmeden...
YARATILMASAYDI TÜRK İNAN...
AĞLARDI
FAKİRLİĞİNE ŞU CİHAN...

Çevrimdışı Mokan

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 9
Ynt: ÇEKİK GÖZLÜLÜK ÜZERİNE
« Yanıtla #7 : 14 Aralık 2012 »
Mokan bey: Esenlik dilemek, kendini tanıtmak, yeni üyeler için Otağımızın kuralıdır.

Kara Tekin Arkadaşımızında söylediği gibi nerde yazıyor? Afganli, iranli,yunanli, Gelir gelmez hemen bir konuya müdahil olup üstelikde konuyla alakasız fikir söylemek pişmiş aşa su katmadan başka bişey değildir.

dolayisi ile sizler Türk degilsiniz diyen cok bilmis soysuzlar birde sunun cevabini versinler bakalim; Bulgarlarin, Yunanlilarin, Italyanlarin, Iranlilarin, Araplarin, Kürtlerin, Cerkezlerin, Gürcülerin, Fransizlarin, Ingilizlerin, Ruslarin, Afganlilarin ve diger milletl...erin tamda sudur diyebilecegimiz belirgin bir fenotipleri varmidir ?

Buyrun bakin bakalim kirmizi olan yerlerde ne yaziyor iyi okuyun.
Okudugunu anlamamak bu olsa gerek.

Çevrimdışı TÜRKİYEM

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 137
Ynt: ÇEKİK GÖZLÜLÜK ÜZERİNE
« Yanıtla #8 : 14 Aralık 2012 »
Mokan:

Siz günlük hayatta  İranlıları (Fars), Yunanları(Grek) Afganları(Peştun,Tacik, Özbek, Kırgız,Türkmen Hazar v.s) tarif ederken nasıl bir kelime kullanıyorsunuz. Mesela Afganları(Afganistan) tarif ederken en büyük nufusa sahip olan Peştunlarımı diyorsunuz? veya Yunanları söylerken Grekler deme ihtiyacımı hissediyorsun günlük hayatınızda hiç, Yunanlılar, Afganlılar, İranlılar demedinizmi???

Demogoji yapmak bu olsa gerek!!

TÜRK'ÜN KALBİNİN ATTIGI HERYERDEYİZ

Çevrimdışı Mokan

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 9
Ynt: ÇEKİK GÖZLÜLÜK ÜZERİNE
« Yanıtla #9 : 15 Aralık 2012 »
Benim demogajiyle isim olmaz once demedim dedin ortaya cikinca SIKISIP lafi dolandirma.
Eger Türk'cuysen oncelikle nasil konusulur nasil yazilir ogreneceksin.Sen bu yazi yada sozlerle yobaz ummetcinin karsisina cikarsan adam seni iki dakikada alasagi eder.Ummetci bozmalarin zaten yapmak istedikleride bu degil mi?
Sana Türkiyeli dedirtmek icin ugrasmiyor mu?
Ben hic bir zaman Afganli demem madem diyeceksin Afganistan'li demen gerekir.Onu bile bilmiyorsun birde konusuyorsun.
Eger sen bi ulkede ki azinliklari belirtmen gerekirse onlari soyle demelisin

Afganistan pestunleri biciminde.Tanri bilir sen Azerbaycandaki Turklerede azeri yada azerbaycanli dersindir.
Bu mu senin Türkculugun.Türkcüluk oyle cocuk coluk isi degildir.
Bir Türkcü ne yazdigina ne soyledigine dikkat etmek zorundadir.
Senin onemsemedigin bu yanlisin basina is acar.Yukaridada yazdim sen boyle dersen yobaz dinci ne der hic dusundun mu?
Alir sazi eline turkiyeli turkiyeli der durur.Sende yok ben Türküm desende bir sey ifade etmez adam tutar sana yazdigini soyledigini gosteriverir.

Yönetici Notu:
BU OTAĞDA UKELALIĞA, HADDİNİ BİLMEZLİĞE ve BÜYÜKLERE SAYGISIZLIĞA ASLA İZİN VERİLMEZ.
BU NEDENLE YASAKLANDIN.
HAYDİ BAŞKA KAPIYA...