Gönderen Konu: Cemaatler öğrenci avında  (Okunma sayısı 3269 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cebe Noyan

  • Her Şey Türk İçin, Türk'e Göre!
  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 319
  • Türk Irkı Sağ Olsun!
Cemaatler öğrenci avında
« : 07 Eylül 2011 »


Üniversitelere kayıt yaptırma gününün gelmesiyle birlikte cemaat yurtları da otogarlarda stantlar kurarak öğrencilerin peşine düşmeye başladı. Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi' ne de  (AŞTİ) çok sayıda stant açan cemaat yurtları öğrencileri kendi yurtlarına ve camaat evlerine yönlendirmeye çalışıyor. Ankara’ya şehir dışından gelen öğrencileri okullarına götürüp gezdiren, yemek masraflarını karşılayan, cemaat görevlileri bu yolla öğrencileri etkilemeye çalışıyorlar.


Kimin hangi okula gideceğini biliyorlar

Otogarlarda şehir dışından gelen öğrencileri yardım amacıyla kendi yurtlarına götürmeye çalışanların başında Fethullah Gülen cemaati, Süleymancılar, İlim Yayma cemaati  geliyor.. Dikkat çekici nokta ise bu kişilerde öğrencilerle ilgili ayrıntılı bilgilerin olması. Öğrencinin adı, soyadı, kazandığı üniversite ve bölümleri, devlet yurdu veya burs çıkıp çıkmadığı gibi bilgilerin yer aldığı notların cemaatlerin  eline nasıl geçtiği ise bilinmiyor. Bu bilgilerin ancak YÖK, ÖSYM ve Kredi Yurtlar Kurumunda bulunduğuna dikkat çeken uzmanlar, öğrencilere ait özel bilgilerin cemaatlere verilmesinin suç olduğunu bildiriyorlar.
Ümmetinizin bittiği yerde, Türk'ün Kudreti başlar.


"Niye kaçıyoruz? Çok diye niye korkuyoruz? Azız diye niye kendimizi hor görelim? 'Hücum edelim' dedim. Hücum ettik...Savaştık. Bizdeni iki ucu,
yarısı kadar fazla idi. Tanrı lûtfettiği için, çok diye korkmadık, savaştık. Tarduş şadına kadar kovalayıp dağıttık."
(Bilge Tonyukuk - 2. Taş, Batı Yüzü - 3-4-5-6)

Çevrimdışı TÜRK-KAN

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2182
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
Ynt: Cemaatler öğrenci avında
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2011 »
 Bu bilgileri dağıtanlar ile kullananların haklarında derhal soruşturma açılması ve cezalandırılmaları gerekir. Ama biz kanunları olan ve uygulanan bir devlette değil, çapsız soytarılar tarafından yönetilen bir panayırın tam ortasında yaşıyoruz. 

 



 
23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!