Gönderen Konu: Cübbeli hocanın Seks kasedi iddiası!  (Okunma sayısı 7075 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Çağrı Bey

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 690
Kaynak : http://www.turania.net/turkiye-gundemi/4611-cubbeli-hocanin-seks-kasedi-iddiasi.html

Cübbeli Ahmet Hoca’nın üç ayrı kadınla çıplak vaziyette görüntüleri olduğu iddia edildi

'Benim de montajlı iftira kasetlerim çıkabilir' diyen Cübbeli Ahmet Hoca'nın korktuğu başına geldi!

Cübbeli Ahmet Hoca’ya ait olduğu iddia edilen ‘belaltı’ görüntüler ortaya çıktı. İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ lakaplı Mahmut Ahmet Ünlü, ocak ayında cemaate seslenerek “Montajlı iftira kasetlerinin” yayınlanabileceğini, şaşırmamalarını, kendisine inanmayanlara ise hakkını helal etmeyeceğini söylemişti. Cübbeli, yaklaşık 11 ay sonra korktuğuna uğradı. HABERTÜRK Gazetesi’ni dün akşam saatlerinde arayan ve kimliğini gizli tutan bir kişi, elinde Cübbeli Ahmet Hoca’ya ait olduğunu iddia ettiği belgeler olduğunu belirterek, kendisiyle konuşan muhabirimizden randevu istedi.

GÖRÜNTÜYÜ SATMAK İSTEDİ

Telefonda konuşamayacağını söyleyen kişi, yüz yüze bilgi vermek istediğini belirtti. Saat 22.30’da Gaziosmanpaşa Gazi Mahallesi’ne giden muhabirimizin otomobiline iki kişi bindi. Sakallı ve gözlüklü şahıs, hemen yanında getirdiği dizüstü bilgisayarı açarak elinde Cübbeli Ahmet Hoca’nın üç ayrı kadınla çıplak vaziyette çekilen görüntülerinin olduğunu söyledi. Düzgün diksiyonuyla dikkat çeken şahıs, daha sonra “Varan1” şeklinde yazıyla başlayan ve Cübbeli Ahmet Hoca’nın bir kadınla çıplak vaziyette gizli kamerayla çekildiğini söylediği görüntüyü izletti. Ardından söz konusu görüntüleri satmaya kalkıştı. Muhabirimiz, etik olarak hemen teklifi reddetti.(Habertürk)


Adam, pensilvanya merkezli cemaata savaş açtığında demişti,bana iftira atacaklar diye.Ey balık hafızalı insanlar,bu cemaata kim karşı çıktıysa ya tutuklandılar yada kasetleri çıktı KÖRMÜSÜNÜZ!!!!

Çepni77 

Çevrimdışı Çağrı Bey

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 690
Ynt: Cübbeli hocanın Seks kasedi iddiası!
« Yanıtla #1 : 24 Mart 2011 »
Tonyukuk

Cübbeli Ahmet olarak anılan şahıs, tıpkı diğer benzerleri gibi Cumhuriyet'in varlığına, Atatürk ilke ve inkilâplarına düşman bir kişiliktir. Açıkça sorulduğunda biz Atatürk'ü severiz, memleketi düşmanlardan kurtardı vb. ifadeler kullansa da kendi kapalı çevrelerinde Atatürk'ü şiddetle eleştirmektedir. Cübbeli'yi Türkiye'yi AB-D desteği ile kuşatan Ortadoks Müslümanlardan ayıran tek özelliği kitaba göre davranmasıdır. AB-D destekli Gülen ve iktidar çevreleri, dini siyasal gayeleri için kullanıp, ulus duyarlılığını ortadan kaldırarak vatanı parça parça ruma, kürde, ermeniye teslim etmeyi amaçlarken, İstanbul Balat'ta patrikhane odaklı olarak kurulmak istenen Vatikan benzeri bir oluşuma Cübbeli ve tayfası uzun süredir direnmektedir. İsmailağa topluluğu içinde gelişen bir takım karanlık olayların ve şüpheli ölümlerin ardında yatan neden budur.

Cübbeli, Fatih Altaylı(!) tarafından yapılan programda ilk defa boy gösterdiğinde kişisel görüşmelerimizde bu otağda yer alan arkadaşların bazılarına bu durumun Cübbeli'yi parlatmak için değil fazlaca göz önüne getirip sıradanlaştırmak ve sonunda harcamak için tezgahlandığını söylemiştim. Topu tamunun en kızıl yerinde yansın.

Çevrimdışı Çağrı Bey

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 690
Ynt: Cübbeli hocanın Seks kasedi iddiası!
« Yanıtla #2 : 24 Mart 2011 »
Karaton 

Böyle seviyesiz sohbelerden hoşlanmam ve herkesin, sadece kendi yaptıklarından sorumlu olduğunu düşünerek kimsenin özel hayatını irdelemem ama defalarca söylediğim bir şeyin üzerinden, izninizle geçeceğim: İnsan, kendisinde olmayanın reklamını yapar.

''Falan yedeki deprem, zîna yüzünden oldu'' diyen birisinin yediği naneler; takunyalı tâifesinin, riyâda aslında hiç değişmediğini gözler önüne bir kez daha serdi.
Ayrıca, görüntülerdeki ''Speedy Gonzales'in'' kendisi olduğu ayan beyan belliyken(kaydı izledim); Cübbeli'nin, ''Vallahi, billahi, tallahi o kişi, ben değil'' demesi de, bu sarıklı, cübbeli tayasının dinî samimiyetine yönelik yeterli delil olsa gerek.


Alıntı
Tonyukuk Nickli Üyeden Alıntı
Cübbeli'yi Türkiye'yi AB-D desteği ile kuşatan Ortadoks Müslümanlardan ayıran tek özelliği kitaba göre davranmasıdır. AB-D destekli Gülen ve iktidar çevreleri, dini siyasal gayeleri için kullanıp, ulus duyarlılığını ortadan kaldırarak vatanı parça parça ruma, kürde, ermeniye teslim etmeyi amaçlarken, İstanbul Balat'ta patrikhane odaklı olarak kurulmak istenen Vatikan benzeri bir oluşuma Cübbeli ve tayfası uzun süredir direnmektedir. İsmailağa topluluğu içinde gelişen bir takım karanlık olayların ve şüpheli ölümlerin ardında yatan neden budur.

Alıntı
Tonyukuk Nickli Üyeden Alıntı
Cübbeli, Fatih Altaylı(!) tarafından yapılan programda ilk defa boy gösterdiğinde kişisel görüşmelerimizde bu otağda yer alan arkadaşların bazılarına bu durumun Cübbeli'yi parlatmak için değil fazlaca göz önüne getirip sıradanlaştırmak ve sonunda harcamak için tezgahlandığını söylemiştim.

Bana, ''Cübbeli'yi kasten reklam ediyorlar. Herkesin dikkatini, önce onun üzerine çekecekler ve sonra da, bir yolunu bulup kendisini kepaze edecekler'' dediğiniz günü, dün gibi hatırlıyorum ağabey.
Demek ki İsmailağa'yı ''başka türlü'' safdışı etmeye, Gülen Cemaati'nin dahi gücü yetmiyor.
Buradan da anlıyoruz ki; Çakma Mehdî'nin müridlerinin, ''İşte böyle harcarız adamı'' diye halay çekmesi boşuna zira Çarşamba gibi bir yerde, hem de Cübbeli'ye bu kumpası, Yankee'nin İmamı'ndan başkası yapamasa gerek(ki işin iç yüzünden de, aslında her şey belli).

Çevrimdışı Çağrı Bey

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 690
Ynt: Cübbeli hocanın Seks kasedi iddiası!
« Yanıtla #3 : 24 Mart 2011 »
Cebe Noyan     

Tonyukuk ağabey haklı, bu cübbeli konusunu onunla uzun uzun konuşmuştuk ve Tonyukuk ağabey cübbelinin bu aralar göz çok göz önünde olmasını, sonunun hazırlandığına yormuştu. Ve Tonyukuk ağabey haklı çıktı ve bu cübbeli tayfasının kökü kazınmaya başlandı.

Cübbelin'in video kayıtlarını izledim, montaj vs deme gibi bir ihtimal yok bariz belli oluyor video'dakinin cübbeli olduğu.

Çevrimdışı Çağrı Bey

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 690
Ynt: Cübbeli hocanın Seks kasedi iddiası!
« Yanıtla #4 : 24 Mart 2011 »
TARDU KAĞAN 

İnternette böyle bir iddia var ama videonun kendisi yok.Ben izlemedim video kimde varsa paylaşsın görelim derim.Cübbeli diyalogçulara çattığında bu olay patlak verdi.Diyalogçuları çok kızdırmıştı anlaşılan.Sonuçta Türk milletine hiçbir faydası olmayan bir şebeğin çokta üzerinde durulacak bir konu olmadığını düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı Bey

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 690
Ynt: Cübbeli hocanın Seks kasedi iddiası!
« Yanıtla #5 : 24 Mart 2011 »
Börü Kam

Cüppeli Ahmet adlı kişinin de diğerlerinden farkı yok.
Bunlar; ahlaksızlık, cumhuriyet karşıtlığı, Atatürk düşmanlığı ve din sömürücülüğü bakımından biribirinin, üç aşağı, beş yukarı, aynısı.
Hatta bu cüppeli denilen müptezel diğerleri kadar usta(!) olamadığından bir kaç defa kuyruğunu dışarıda bırakmak acemiliğine düştü.
Cüppelinin adı aczimendi Müslüm'ün aşkı Fadime olayında ilk defa anıldı, peşinden jetsky olayı ve derken sex kaseti iddialarıyla zincirin halkaları bir bir dizilmekte.
Burada konu cüppeli denilen yaratığın suçlu veya suçsuz olduğu değil, cüppelinin kimler tarafından ve ne amaçla rezil-rüsvay edilmek istendiğidir.
Cüppeli birinin gazına gelmiş olcak ki Adnan Oktar ve peşinden de ABD' nin kucağındaki yosma, sarıklı kardinal fettoş grubu hakkında konuşmaya başladı.
İşte cüppelinin son yaptığı şey, kelimenin tam anlamıyla, "fincancı katırlarını ürkütmek" oldu.
Yani bizzat hükümetin başı ve mensuplarının bile kendisine biat ettiği fettoşa bulaşmak siyaseten de, cemaat yapılanması bakımından da, ticari olarak da bu eylem ve söylemlerin sahiplerinin var olan veya uydurulan bir takım yıpratıcı meteryallerle- ki bu çoğu kez ve fettoşçulara mahsus bir metot olarak gayr-i ahlaki kaset olmakta- deşifre edilmesi ve böyleliklede etki ve güvenirliliklerinin zedelenmesi/yok olması sonucunu doğurmaktadır.
Bu ve benzeri operasyonlar askerimize, siyasetçilere, velhasılı fettoş grubunun kendileri için engel ve tehlike gördükleri hemen her kişi ve kuruluşa, karşı yürütüldü ve daha da yürütülecektir.
Gerçek veya iftira- ki gerçek olma ihtimali bence çok daha fazla- cüppelinin üzerinden yürütülen fettoşçu operasyonun tek amacı: fettoşçu yapılanmayı deşifre etmeye kalkışan veya fettoşa rağmen müstakil güç gösterisi yapan/yapmaya heveslenen herkesin buldozer gibi ezileceği mesajının verilmek istenmesidir.
Şimdilik önlerinde en büyük engel olarak gördükleri TSK ve Yüksek Yargıyı, yani cumhuriyet ve laikliği koruyup kollayan devlet kurumlarını, etkisizleştirdikten sonra fettoşun hınç ve gadrinden, kendi yapılanmaları dışında kalan herkes, nasibini ve payına düşeni alacaktır.
Dünya bu filmin ilkini 1979 da İran'da Ayetullah Humeyninin başrolünde ibret ve deşhetle izlemişti.
Şayet Türk Milleti gereken önlemi almazsa dün İran'da göterilen filmin daha da deşhetengizi, Atatürk'ün kurduğu kutlu Türkiye Cumhuriyetinde, Ayetullah Fetullah başrolünde oynanacak ve tren, bir daha yetişilmemek üzere, kaçmış olacaktır.
İşte biz bu nedenle AKP yi siyasi partiler kanunu hükümlerince kurulmuş ve kanunlar dairesinde işleyen bir parti gibi görmüyoruz.
Türk Milleti anlamamakta ısrar ediyor.
Sesimizi duyuramıyoruz.
Angutluk ve mankurtluk toplumun büyük kesiminin karakteri olmuş.
AKP denen şer yuvası bir parti değil, uluslararası bir operasyonun yerli işbirlikçisi ve taşeronudur.

TTK.

Çevrimdışı Çağrıbey

  • [GÖKBÖRÜ ANKARA]
  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 2155
  • Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!
Ynt: Cübbeli hocanın Seks kasedi iddiası!
« Yanıtla #6 : 09 Aralık 2011 »
Börü Kam

Burada konu cüppeli denilen yaratığın suçlu veya suçsuz olduğu değil, cüppelinin kimler tarafından ve ne amaçla rezil-rüsvay edilmek istendiğidir.
Cüppeli birinin gazına gelmiş olcak ki Adnan Oktar ve peşinden de ABD' nin kucağındaki yosma, sarıklı kardinal fettoş grubu hakkında konuşmaya başladı.
İşte cüppelinin son yaptığı şey, kelimenin tam anlamıyla, "fincancı katırlarını ürkütmek" oldu.

TTK.

Bu gün basına düşen haberlere göre:

Cüppeli Ahmet seks kasetlerini kurtarmak için Karagümrük çetesiyle işbirliği yapmış ve bu ilişkisi de, seks kasetlerini çeken ve kullanan odakların, fettoşçu polis istihbaratının, takibine takılmış olup bu sefer de çete suçlamasıyla gözaltına alınmıştır.
Anlaşılan Cüppeli Ahmet "baltayı taşa çok fena vurmuş"


Ne mutlu Türk doğup, Türk gibi yaşayana!

Saygılarımla..

Çağrıbey



Çevrimdışı AĞASAR

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 354
  • TANRI DAĞINDA, UÇMAĞA VARDI...
Ynt: Cübbeli hocanın Seks kasedi iddiası!
« Yanıtla #7 : 10 Aralık 2011 »
Bir Haber Sayfası Benim İçin "Çetelerin Şeyhi" Diye Manşet Atmış.

Ben Çetelerin Şeyhi Olsam Senin Gibileri Çoktan Oyardım...

Cübbeli Ahmet Hoca - (Zaman Gazetesi ve Fethullah Gülen'e İthafen)
Dolunay buğusunda zifiri göklere yazılmış Ad'ın...
İnkâra düşen geceler gibi yok saysın varlığını bütün kâinat
Varsın mavi gün her doğanda silinsin ne çıkar ?
Ay dolanır , yüz bulanır, vakit döner, tılsımlı bir âyinde söylenir Ad'ın ;

Senin Ad'ın TÜRK !...


UÇMAĞA VARDI..!
TANRI DAĞINDA...
ATSIZ ATA OTAĞINDA, ULU ATALAR HUZURUNDA DİZ VURMAKTA!