''Az zamanda çok ve büyük işler yaptık. Bu işlerin en büyüğü, temeli Türk kahramanlığı ve yüksek Türk kültürü olan Türkiye Cumhuriyeti’dir.''
''Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti sonsuza değin yaşayacaktır.''
Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk
Türkçüler arasında demokrasi, cumhuriyet gibi kavramlardan adeta tiksinen gençler görüyorum. Neymiş efendim ''demokrasi bu millete yaramıyormuş'', neymiş ''demokrasi istismar ediliyormuş onun içinde bundan vazgeçmeliymişiz.'' Yok daha neler...
Demokrasi ilkesinin Başbuğun ölümünden itibaren başa gelen siyasetçiler tarafından yoğun bir şekilde istismara uğradığı reddedilemeyecek kadar kesin bir gerçektir. Ancak bu demokrasiden veya Başbuğun bize emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'nden vazgeçeceğimiz anlamına gelmez. Özellikle son 15-20 yıldan beri islam dini de istismar edilip, bazı şahısların elinde adeta oyuncak gibi kullanılıyor. Peki biz Türk milleti olarak istismar edildiği için islam dininden vazgeçecek miyiz? Tabiki hayır..! Bu yüce milletin her ferdi kendi inancını benimseyip yaşama hakkına sonuna kadar sahiptir. Bu acunun sonuna kadar da böyle kalacaktır..!
Bazı aklıevvel Türkçüler ise romantikliğin arşa ulaştığı beyinlerinin içinde ''kağanlık'' istiyorlarmış. Vay beee... Biz Türkçüler romantik milliyetçileriz ancak hayalperest değiliz! Kurulacak bu kağanlığı hangi soy devam ettirecekmiş? Atatürk'e ölümüne düşman olup, ondan nefret eden Osmanoğullarının son kalıntıları mı? Yoksa bu Türkçüler yeni bir hanedan mı kuracaklarmış ayzıt ve baturlarıyla birlikte? Gerçekten komik çocuklarsınız...
Biz Türkçüler, Atsız Ata'nın deyimiyle ''şuurlu demokrasiye'' taraftarız. Demokrasinin olması gerektiği gibi yüce Türk milletinin lehine kullanılması için de elimizden gelen herşeyi yapacağız. Bunun için de ne demokrasiden, ne Türkiye Cumhuriyeti'nden vazgeçeceğiz..!
Saf Türk soyuna mensup, özüne sadık bir Türk ırkçısı olarak Başbuğum Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan Türkiye Cumhuriyeti'ni kanımın son damlasına kadar savunup, kollayacağıma and içerim. Sözümden dönersem eğer GÖK GİRSİN, KIZIL ÇIKSIN!
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Tolga Han