Gönderen Konu: DAHA DENIZ DAHA MUREN  (Okunma sayısı 5848 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı atsizcerisi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 216
DAHA DENIZ DAHA MUREN
« : 27 Şubat 2006 »

Amerika'nin Ortadogu politikasinin bizi ilgilendiren cephesi 1984 de Eruh'ta acildi. Amerika'nin teror crgutu PKK nin bana gore en onemli fonksiyonu, Turkiye'nin dikkatinin , bagimsizligini kazanmaya baslayan kardes Turk devletlerinden uzaklastirmasi idi. Dunya'ya Kurt kimliginin tanitilmasi amaclanirken bizler icin bu yillar surecek terorun baslangici olmustu. 1991 yilinda korfez harekati, 36 paralen ustunun Irak'tan koparilmasi, cekic guc ve "Sozde Kurdistan" in labaratuardan cikarilma calismalari ile noktalandi.. Tarih boyunca cografi bolge adi olan "Kurdistan" emperyalizmin fason devletine ad olmustu.

Istiklal savasinin ardindan kurulan Cumhuriyet Devletinin ilk yillari, Turk'un kendini kesfetmesinin sirlari ile doludur diyebiliriz. Hatay'in anavatana ilhak'i , Asya'da ki Turk Cumhuriyetleri ile bagimizin Rusya tarafindan koparilmasinin ardindan Ataturk tarafindan Iran'dan satin alinan 13 km lik toprak parcasi ile bunun tekrar tesis edilmesi, Musul-Kerkuk, Kibris adasi hakkinda ki dusunceler gibi milli konulardan bugun artik hayli uzaklara dustuk.

"Yurtta sulh cihanda sulh" prensibi; olaylara meydan vermemek icin dis baskilara boyun egmek ve "sulh icin sesini keseceksin" anlaminin yuklenerek bir suclu gibi Anadoluya hapsolma felsefesinin genel adidir. "Sulh istiyorsan savasa hazir olacaksin" anlami gormezden gelinen uzun sureli hapis hayatinin arkasindan benim bizzat gordugum ilk taciz atislari Kibris'ta basladi.. Makarios'un infaz timleri masum insanlarin canini aliyordu. Turk Milleti katliam resimleri ile ayaklanmisti.. Gaye Kibris'tan Turklerin temizlenmesi idi. "Megalo Idea" ile Kibris Yunanistan'in parcasi yapilmak, Istambul ve Izmir basta olmak uzere Ege Bolgesinde hak iddiasi yeniden hortlmisti yunanlilarda.

Rusya'da komunizmin kuruldugu anda iflas ettigi 1986 da Berlin'de yikilan duvarlar sonrasi zihinlere kazindi. Yillar boyunca Sovyet Rusya Imparatorlugu icinde ki Turk Devletleri basta olmak uzere tum halklarin somuruldugu bizzat goruldu. Yonetim mekanizmasinda isci sinifi degil "Rus Irkciligi" hakim olmustu ve komunizm okuldan atilmisti.Bugun , Rusya'nin halâ buyuk bir guc ve kisa bir sure cekildigi hakemiyet sahsinda ki yerini almak icin kipirdanmaya basladigini goruyoruz.

Amerika'nin temellerinin atildigi donemde Yahudilerin bizzat isin icinde oluslari, gunumuzde ki hedeflerini daha iyi anlamamizi saglayacaktir. Washington'un ve Kudus'un ortadogu planlarinin cakismasi , BOP adi altinda ki stratejinin , Turk kamuoyuna sunulmasi, tartismalar ve siyasetciler kadar cemaatlerinde bu isin icinde oldugu gercegini birebir yasiyoruz. 21. Yuzyilin "Amerikan Yuzyili" olmasi icin yola cikan tum mufrezeler , bulunduklari farkli noktalarda bu amaca hizmet etmektedir. Nasil ki kurulan fason devletinin nihai gayesinin "kurtler icin yapilandirma "olmadigi gibi.

Turkiye Cumhuriyetinin vede Turk Milletinin uzun yillardir ne dis nede ic hedefi yoktur. Amacsiz bu ortamda Amerikan stratejilerini amac edinen siyasilerimiz bunu halkada yayma politikasini gutmuslerdir.

"Sozde soykirim- Kurt" politikalari ABD siyasetine hizmet etmektedir. Olasi Iran savasinin sebebi, Iran'in Washington politikalarina sirt cevirmesidir.

Israil'in guvenligi, Ortadoguda ki enerji kaynaklari , Turkiye'de ki boru yakin markaja alma, ezeli rakibi Rusya ve palazlanmaya baslayan Cin sebebi ile fason devletin oldugu yerde uzun yillar kalmanin hesabi icinde ki ABD stratejilerini hayata geciren bir" stratejik emir kulu Turkiye" gercegini goruyoruz.

Ne yapmaliyiz?

Bu satirlari yazarken aklima "Daha deniz daha muren" soylemi geldi.

Atam Oguzkagan'in binlerce yil otesinden seslenisini ruhumda duydum, huzur buldum kendime gelirken. Uzun yillar boyu Asya'da somurulen Turk Devletlerinden bahsedilmesinden korkuldugu, "Turan "kelimesinin kufur gibi algilandigi uzun yillar canlandi gozumun onunde.. Kardeslerin birbirine duydugu hasretin arasina once komunizm gorunuslu Rusya bugunde , "baris kopruleri" soylemi araciligi ile ABD girmistir.

Turan'i ulasilmaz bir hayal, fasist oge; kelimeleri basta olmak uzere tum olumsuzluklarla birlikte hatirlatildi bizlere . Ozbekistan dedik" Yurtta sulh dunya da sulh "dendi, " Can Azerbaycan dedik , fasistlik etme dediler. "Kazakistan'da kardeslerimiz somuruluyor dedik , sana mi kaldi "dediler. Derken bir bakiyoruz ki bugun kardes cumhuriyetler Rus mezaliminden kurtulduklarina sevinemeden , " Turk Okullari"isimli Amerikan okullari ile ABD nin stratejik ortagi olup cikmislar.

Bizler ise , "Kulturel , dini, Tarihi" hic bagimiz olmayan eski bir dusmanin kapisina baglanmisiz melul melul bakiyoruz saskinlik icinde. Turklerin "siyasi birlikteligine" hayal diyen zevat simdi hic bir musteregimizin olmayan Avrupa medeniyeti icinde eriyebilirlik testimizi yapiyorlar.

"Dilde,iste ve fikirde birlik" kurmak istedigimiz Turk Birliginin Turkiye'ye zarari degil cok faydasi olur dedik dilimiz yettigince . BM gibi seytanin usakligini yapan tum orgutlerde diyelim ki yirmi tane Turk devleti ayni noktaya vursa bu kimin zararina olurdu? Elbette bizim degil. Ve bugun KKTC basta olmak uzere hic bir problemimiz olmazdi.

Dortyuz yil Osmanli hakimiyetinde kalan Yunanistan hic kan dokmeden Batinin yardimi ile kurulmustur. Simdi ayni organizasyon " Sozde Devlet "icin devrededir. Siyasiler, sozde bilim adamlari ve medyanin yogun baskisini asip ne olup bittigini gormek ve "milli bilincin uyandirilmasina "yardim etmek zorundadir her noktada ki Turkler..

Her okul, her kahve, her cami ve her koyde....kisacasi Turk'un oldugu her yer cephe haline getirilmelidir. Surekli gerileyen Turk Milletinin kacacak yeri kalmadiginin artik gorulmesi gerektir.

Buyuk hedefler buyuk milletlere yakisir inancindayim ve buna inaniyorum.:

"Daha deniz daha muren                                                 Gun tug olsun gok kurikan"                                        Oguz Kagan

Atam Oguzkagan bu dizelerde soyle diyor:

" Denizleri ve irmaklari asalim. Gunes bayragimiz , gokyuzu cadirimiz olsun"

Daha da tercumesi;

Atam Oguzkagan " Cihan Hakimiyeti Mefrukesi" ni caglar otesinden bizlere gonderiyor .

Artik secim bizlerin:

"Ya AB-D nin stratejilerini benimseyerek stratejik katir olarak yola devam edecegiz yada kendi hedeflerimizi benimseyerek onurlu bir millet olarak yasayacagiz."

 
ATSIZIN ÇERİSİ