Gönderen Konu: DAVET  (Okunma sayısı 7121 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vatan ve onur

• Ziyaretçi
DAVET
« : 21 Ağustos 2006 »
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN
MEVLİD-İ ŞERİFE DAVET
"AZİZ TÜRK MİLLETİ VEFASIZ MİLLETLERİN SONU YOKOLMAKTIR." ANVAK BU MİLLET VEFASIZ DEĞİLDİR VE EBEDİYETE DEK YAŞAYACAKTIR.
BİZLERE BU KUTSAL VATAN TOPRAKLARINI, ONURLU BİR YAŞAM VE GELECEĞİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ EMANET ETMEK İÇİN CANLARINI VEREN BAŞTA GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARI İLE BÜTÜN AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNA OKUNACAK MEVLİD-İ ŞERİFE KATILMANIZI SİZ VEFALI VATAN EVLATLARINDAN SAYGILARIMIZLA DİLERİZ.

VATAN VE ONUR DERNEĞİ

REHBERİMİZ ASENA
KEFENİMİZ AL BAYRAK OLSUN
DÜŞELİM YOLLARA BRE YİĞİTLER
NAMERT KORKSUN
KUL KÖPEK OLSUN
DÜNYA TÜRK OLSUN
GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN

Çevrimdışı [Hun Türk]

• Türkçü-Turancı
  • TTK
Ynt: DAVET
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2006 »
Herhangi bir toplantı v.b faaliyetleri Otağ'da duyurmak için yöneticilerden izin almanız gereklidir...!
Bana göre ticanilik, nurculuk, yobazlık, komünizm ve partizanlık gibi hastalıkların sebepleri, milli ülküden yoksunluktur.
Hüseyin Nihâl Atsız

TÜRK IRKI SAĞOLSUN !

vatan ve onur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2006 »
selamin aleyküm Türk kardeşlerim;
bıçağın kemiğe dayandığı bu zamanda ve az bir zamanımızın kalmasından dolayı siz değerli kardeşlerimin beni anlayacağınızı düşündüm hatamız varsa afola Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur rabbim nerede bir Türk varsa onu korusun kollasın yüceltsin ve gözetsin
saygılarımla

not: yinede sitiyorsanız Türklerin 5000 yıllık tarihindeki gelmiş geçmiş bütün şehitlerine ve ulu önder Atatürk'ün ruhuna okutacağımız mevlüd-i şerifin adresini sayın yötici izin verirse yayınlamak istiyorum.izin vermezseniz lütfen bunu bana msjla bildirin
teşekkürler
saygılar

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2006 »
bıçağın kemiğe dayandığı bu zamanda ve az bir zamanımızın kalmasından dolayı siz değerli kardeşlerimin beni anlayacağınızı düşündüm hatamız varsa afola Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur rabbim nerede bir Türk varsa onu korusun kollasın yüceltsin ve gözetsin
saygılarımla

not: yinede sitiyorsanız Türklerin 5000 yıllık tarihindeki gelmiş geçmiş bütün şehitlerine ve ulu önder Atatürk'ün ruhuna okutacağımız mevlüd-i şerifin adresini sayın yötici izin verirse yayınlamak istiyorum.izin vermezseniz lütfen bunu bana msjla bildirin
teşekkürler
saygılar

?

Çevrimdışı mete

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #4 : 22 Ağustos 2006 »
Bu selamlaşma için kullanılan selamin aleyküm lafının yerine merhaba veya herneyse bu arapçalafın Türkçesini yazsalar olmazmı anlamam. Made Türksün niye arapça selamlıyorsun.
Birde bu mevlit işide bizi bozar bunlar Türk gelenekleri gibi gelmiyor bana.

vatan ve onur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 22 Ağustos 2006 »
Bu selamlaşma için kullanılan selamin aleyküm lafının yerine merhaba veya herneyse bu arapçalafın Türkçesini yazsalar olmazmı anlamam. Made Türksün niye arapça selamlıyorsun.

senin Türkçülük kavramın nedir? bugüne kadar memleketini dışardan ve içerden bölüp parçalamak ve yok etmek isteyen insanlara karşı ne yaptın hangi mücadeleyi verdin?
eminim ki beni tanıdığın zaman bütün duygu ve düşüncelerin değişecektir. öyle bedava sallama o kadar kendine o kadar Türkçüysen ve milliyetçiysen en azından benim kadar milliyetçiysen beni TAKİP ET!!!!
selam arapların selamı değil TÜM KAİNATI YARATAN RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH'IN SELAMIDIR.
bilmiyorsan büyüklerine sor öğren...

vatan ve onur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 22 Ağustos 2006 »
saygılarımla

teşekkürler
saygılar

?
anlamadığın nedir arkadaşım soru işareti koymuşsun sor yardımcı olalım.
atalarımızı yad etmemizin anlaşılmayacak ne tarafı var?

Çevrimdışı 38asa

• Türkçü-Turancı
  • **
    • http://www.sinanoglu.net
« Yanıtla #7 : 22 Ağustos 2006 »
Son zamanlar mantar gibi dernekler türemeye başladı.Kendilerine de iddalı isimler şeçiyorlar ama devamı gelmiyor nasıl oluyorsa.

Sevgili Vatan ve Onur kardeşim;

derğiniz hakkında bilgi vermeden,yönetimden izin almadan bu hareketi yaparsan sadece burada değil her yerde yargılanırsın.
Kahramanlar can verir
Yurdu yaşatmak için...

Çevrimdışı ATASAGUN

• Türkçü-Turancı
  • Öğreniyor...
« Yanıtla #8 : 22 Ağustos 2006 »
senin Türkçülük kavramın nedir? bugüne kadar memleketini dışardan ve içerden bölüp parçalamak ve yok etmek isteyen insanlara karşı ne yaptın hangi mücadeleyi verdin?
eminim ki beni tanıdığın zaman bütün duygu ve düşüncelerin değişecektir. öyle bedava sallama o kadar kendine o kadar Türkçüysen ve milliyetçiysen en azından benim kadar milliyetçiysen beni TAKİP ET!!!!
selam arapların selamı değil TÜM KAİNATI YARATAN RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH'IN SELAMIDIR.

Yolunu şaşıranlardan birisi daha...
Üyelik sözleşmesi ben görmeyeli değişti mi, yoksa ülkücü-ümmetçiler burayı mı hedef seçtiler :)

Çevrimdışı mete

• Yasakli
  • Türkçü-Turancı
  • **
« Yanıtla #9 : 23 Ağustos 2006 »

benim Türkçülük kavramım gördüğün gibi seninle bir değil.
Madem Allahın selamı demek selamun aleykim o zaman sende Türkçesini söylesen olmazmı?
Şehitleri ve önderlerimizi anmak için ordu mevlitmi okutuyor? Demekki anma yapmak için başka yöntemlerde var. Arap asıllı olmayan.
Neyse sen kendi yoluna ben kendi yoluma