Gönderen Konu: Dünyanın en temiz ırkı: Kuzey Kore devleti solcu mu, yoksa ırkçı mı?  (Okunma sayısı 12202 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Böri

• Türkçü-Turancı
Alıntı
Elin Komünist Kuzey Korelisi bile kendi füze sistemlerini üretip dünyaya pazarlayarak cebini dolduruyor.

Kore geçmişte Japon sömürgesiydi. II.Dünya Savaşı'nın sonunda güneyini ABD, kuzeyini SSCB işgal etti.

Kore halkı o dönemde pirinç lapası yiyen zavallı bir halktı.

Kuzey Kore'ye Rusya (geçmişte SSCB) ve Çin H.Cum. yardım etmiştir... (Şimdi belki İran ve Pakistan gibi ülkelerle temas halindeler...)

Yani süper zekalı Kuzey Koreliler vardı da füze sistemleri geliştirdiler diye bir durum yok!

Kuzey Kore-Güney Kore gerginliği en çok ABD'nin işine geliyordu. (Çin H. Cum.-Tayvan gerginliğinde olduğu gibi!)

Bu sayede Japonya, Güney Kore gibi ülkeler tamamen Amerikan egemenliğini kabul ettiler.

Kuzey Kore ile Sovyet Yahudilerinin, Rus Yahudilerinin bağlantısı ne oranda olmuştur?

Kuzey Kore rejiminin ne kadar "abuk" bir rejim olduğu en son liderlerinin cenaze töreninde anlaşılmıştır... (Ceza görmemek için "zorla" ağlayan insanlara şahit olduk!  :-(  /   :-) )

Oysa Türkiye'deki solcular, Kuzey Kore rejimini sürekli överler!

Kuzey Kore rejimi de er-geç Doğu Almanya'nın yıkılması gibi, Kaddafi rejiminin yıkılması gibi çökecektir!

Kuzey ve Güney Kore tek bir devlet çatısı altında birleşecektir!

(Kuzey Kore füze sistemleri devre dışı kalacaktır! Herşey füze demek değildir! Adamların dilleri bir, kültürü bir, tarihi bir!)

Asıl konuya dönersek, Türkiye'nin füze çalışmalarını bugüne kadar kimler baltaladı?
Türkiye'ye ihanet edenler cezalandırılmalıdır!

Çevrimdışı Türkistan Ordusu

• Türkçü-Turancı
2010 yılında piyasaya çıkan bir kitap:
"En temiz ırkı: Kuzey Koreliler kendilerini nasıl görüyorlar - ve bu niçin sorun".

Bu kitabın yazarı Güney Kore'de uzun süredir yaşayan bir Abd'li. Kuzey'i de ziyaret etmiş.

Myers, Kuzey Kore rejiminin sol maske altında, aşırı ırkçı bir rejimdir diyor. Bu sebeple, Lenin ve Marx'ın prensiplerine uymadıklarını söylüyor.

Tezini güçlendirmek için ilginç örnekler veriyor.
Bir kere ülkeye yabancı sokulmuyormuş. En yakın müttefikleri çin'e çalışmaya gidip, hamile dönen kadınlara zorunlu kürtaj varmış. Pyongyang'ın kenar mahallelerini ziyarete giden zenci Kübalı diplomatlara halk saldırmış.

Güney Kore'yi ırk melezleşme merkezi olarak lanse edip, Kore ırkının yegane temsilcisi Kuzey'deki rejim diyorlar.

Myers'e göre bunun sebebi, 1905-1945 arasında, Komünizm'den önce, bölgeye Japonların hakim olması.
O zamanlar, Kore eliti Japon militarizminden çok etkilendiklerini söylüyor (bir çeşit faşizm diye bilinir Japon Militarizmi).
Bugün Kuzey Kore hâlâ onu uyguluyor.
Hatta bazen Güney Koreliler Kuzey rejimine ilgi duyuyormuş: gerçek Kore kültürü orada diye...

----

Buradaki iddialar abartılı gelebilir, ama gerçeklik payı var.
Uzak Asya'daki Komünist partiler, Türkiye'deki kıro komünist partilere benzemiyor.
Türkiye'deki solcular, Küba'dakiler gibi anti-ırkçı; zaten %90'ı dersimli, kürt filan tipler. Yani zaten esmer, karışmak isteyen adamlar. Alçaklık kompleksi içinde yaşayan tipler.

Asya'dakiler çok başka, onlar ülkelerine yabancı sokmayacak kadar ırkçı.

İleri! İleri! Türkistan erleri!
Senin için ölürüz Türkistan illeri...

(Türkistan Lejyonu'nun anısına atfendir).

Çevrimdışı TÜRK-KAN

• Türkçü-Turancı
  • UÇMAĞA VARDI, TANRI DAĞLARINDA!
 Kuzey Kore'de uygulanan sistemin Teorik manada Komünizm ile bir ilgisi yok. En fazla Komünizm-Sosyalizm soslu Monarşi-Padişahlık olur. Bugünkü genç liderin dedesi olan Kim İl Sung hayattayken Devlet Yönetimi'nde kendi geliştirdiği, ona göre ilerici sosyalizmin bir yansıması olan Juche İdeolojisini kabul ettirdi.

Bunun da adı açık açık diktatörlük ve hanedanlık yönetimidir.

Komünizm'in çıkmazlarından biri de, İnsanlara ait olan Soy ve Irkçılığı reddetmesidir. Ancak yıllar geçtikçe Komünist ülkeler birbir yıkılınca son kalanlarda Milliyetçiliğe sarılmak zorunda kaldılar. Hatta Kuzey Kore ve Vietnam gibileri daha da ileri gidip ırkçı uygulamaları da tedavüle soktular.

Bugün mesela Vietnam'da da tek Komünist Parti hakimiyeti var. Ancak Vietnamlı olmayan azınlıklara karşı ırkçı politikalar uygulanmaktadır.

Sayın Türkistan Ordusu'nun ifadelerine katılıyorum. Ancak şu noktada ufak bir itirazım olacak:

Alıntı
Türkiye'deki solcular, Küba'dakiler gibi anti-ırkçı; zaten %90'ı dersimli, kürt filan tipler. Yani zaten esmer, karışmak isteyen adamlar. Alçaklık kompleksi içinde yaşayan tipler.

Küba'daki Komünist Partisi'nin ve Devlet'in üst düzey yetkililerinin çoğu Avrupa kökenlidir. Küba'da özellikle nüfusun %40'nı oluşturan Zenciler; belli alanlara giremezler. Buralara ancak Parti'nin müsaade ettiği vatandaşlar alınır. Küba'da pek bilinmeyen Apartheid uygulamaları mevcuttur. Örneğin zenci nüfus, parti tarafından belirlenen belli toplumsal alanlara(plaj, cafe, otel vs.) girebilirler.

Sözün özü; IRK-SOY bir realitedir. İnsan yaradılışının, tarih, kültür ve dilin temelini oluşturur. Geri zekalı komünistler, istedikleri kadar reddetsinler. Ki yıllarca reddettiler. Ama şimdi onlar boynuz kulağı geçer misali; zaman zaman Aşırı ırkçı ve Milliyetçi söylemlerde bulunuyorlar.

Ancak taklitler de; asıllarını hiçbir zaman yansıtmazlar ! Muhakkak bir yerde falso verirler !

Sonsöz olarak hem Kuzey hem de Güney Kore; aynı soydan, kültür ve dilden olan özbe öz kardeşlerdir. Dış güçlerin tesiriyle ikiye bölündüler. Güney kısmen kendini kurtardı, ancak tam bağımsız değil. Kuzey ise diktatörlük ile yönetiliyor, insanlar açlık-sefalet ile mücadele ediyor. Pek çok insan ülkeden kaçmayı deniyor. Çoğu başarısız olup ölüyor ya da toplama kamplarına gönderiliyor. Umarım Kore birleşir. Kore halkı da insan gibi yaşar. Aynı istek ve arzuyu öz soydaşlarımız olan  Güney ve Kuzey Azerbaycanımız içinde canı gönülden diliyorum.

23 EKİM 2023'DE, ELİM BİR TRAFİK KAZASI SONUCU, UÇMAĞA VARDI.
ŞİMDİ; TANRI DAĞINDA, ATALAR YURDUNDA, ATSIZ ATA MAKAMINDA, BAŞBUĞLAR OTAĞINDA, ERİNÇ İÇERİSİNDE!

• Türkçü-Turancı
Küba'nın durumunu bilmiyordum, bilgi için sağolun Türkkan bey.

Sol, birtek Türkiye'de kıro güdümünde; buradan çıkan sonuç o.
Türkiye'de ne kadar alçaklık kompleksine sahip, kendinden nefret eden adam varsa soluğu solculukta alıyor.
Onun için Türkiye'ye sol gelirse, muhtemelen bir Dersimli filan ülkeye ilah olur. Yılmaz Güney gibi biri.

Ne kadar bahtsız bir ülke Türkiye.

Bunlar akla geldikçe, mide bulandırıyorlar.

Çevrimdışı Andarkan

• Türkçü-Turancı
  • **
Komünist-sosyalist ülkelerin hangisi özgürlükçü olmuş ki bunlar olsun? Sovyetler'in -özellikle de Stalin hayvanının- yaptığı  katliamların (özellikle Türk katliamlarının) yanında Hitler'in yahudileri fırınlara yollaması devede kulak kalır.Maoist Çin'in  milyonlarla ölçülen katliamlar sayısal olarak batılı emperyalist güçleri geride bırakır.Geçmişte ki ve bugün ki Uygur zulmüne değinmiyorum bile.Kızıl kürt ve yeşil arap-kürt örneklerinde de görüldüğü gibi sözde özgürlükçü ve eşitlikçi olan fikir ve sistemler aslında içinde ezik ırkçılılıklar barındırırlar.

• Türkçü-Turancı
Aynı tip politikaları bir çeşit komünist parti olan pkk'da da görebiliriz.
Kürtler Türklere asimile ediliyor diye yakınıyorlar; öteki taraftan Zazaları sert biçimde asimile etmeye, Kürtleştirmeye çalışıyorlar.

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
 Dünyanin en temiz irki güya Koelilermis ! Okuyanda gercek sanar . Nereden temiz oluyormu bu köpek yiyicisi Koreliler ? Ben hergün onlarca degisik irktan insanlarla muhatap oluyor siyasi tartismalarda bulunuyorum . Bir sefer dahi olsa Korelilerin isminin zikredildigine sahit olmadim . Hatta vietnamlilarin bile seyrekte olsa ABD lilere karsi gösterdikleri mücadeleden dolayi saygi ile aniliyorlar Haklari teslim ediliyor . Emin oldugum birsey varsa Avrupada büyük ve gizli bir Türk hayranligi var .  Cinayet masasindan bir polis  tanidikla konusuyoruz . Adam soruyor ? Biz niye Avrupalilardan veya baska devletlerden isci davet etmedikte Türkiyeden cagirdik ? Niye dedim ? Gülerek sen biliyorsun niye oldugunu dedi . Birde senden duyayim dedim . Kalite meselesi dedi . Söz Atiladan acildi Kölnde her sene belirli bir günde Hun günü düzenlenirmis . Hunlar gibi giyinip et pisirip kimiz icerlermis . Hayretler icinde kaldim . Adamlar Hun Türklerine o kadar hayranlik duyuyorlarki özel bir gün düzenleyip onlari aniyorlar . Bende bunu bir alman tanidiktan ogreniyorum . Dünya alem Türk irkinin üstünlügünü kalitesini kabul ediyorda Biz kendi irkimiza bunu kabul ettirmekte güclük cekiyoruz .
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

• Türkçü-Turancı
Sn. Motun Yabgu bey,

Burada Myers, Kuzey Korelilerin kendilerini tanımlama biçimini anlatıyor.
Onlarsa, en temiz ırktan kasıtları, 'en az karışmış, en safkan' anlamındadır.

Kuzey Kore'nin nüfus bilgilerini kontrol ettim, gerçekten dünyanın en homojen milletlerinden birisi.
Kuzey Kore'de etnik azınlık yok ve ülke dünyaya kapalı, yani yabancı giremiyor.
Güney Kore'de, Kuzey Kore kadar olamazsa bile, oldukça homojendir. Ama Pusan, Seul gibi kentlerde yabancı var.

Yoksa bizim standartlara göre pis bir millet sayılırlar.
Kedi, köpek, sülük, böcek,... O bölgede yaşayanlar (çin, kamboçya, laos filan dahil) ne bulursa yiyorlar.

Çevrimdışı motun yabgu

• Türkçü-Turancı
Sn. Motun Yabgu bey,

Burada Myers, Kuzey Korelilerin kendilerini tanımlama biçimini anlatıyor.
Onlarsa, en temiz ırktan kasıtları, 'en az karışmış, en safkan' anlamındadır.

Kuzey Kore'nin nüfus bilgilerini kontrol ettim, gerçekten dünyanın en homojen milletlerinden birisi.
Kuzey Kore'de etnik azınlık yok ve ülke dünyaya kapalı, yani yabancı giremiyor.
Güney Kore'de, Kuzey Kore kadar olamazsa bile, oldukça homojendir. Ama Pusan, Seul gibi kentlerde yabancı var.

Yoksa bizim standartlara göre pis bir millet sayılırlar.
Kedi, köpek, sülük, böcek,... O bölgede yaşayanlar (çin, kamboçya, laos filan dahil) ne bulursa yiyorlar.

Sayin Türkistan Ordusu Bey . Aciklama yaptigin icin tesekkürler . Aslinda baslik hatali olmus. Saf irk olarak baslik atilsaydi gercegi yansitirdi Temiz irk sözü her yöne cekilebilir .Konuyu okumaya bile deger görmeden yorum yazdim . Zaten baslik yeterince itici olmus.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

TANRIKUT.

• Türkçü-Turancı
Youtube'da K. Kore ordusunun geçit töreniyle ilgili bir video buldum:

'Hell march', yani 'cehennem marşı' (youtube'da klasiktir bu müzikle askeri videolar):
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=yp6cB7BGj48" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=yp6cB7BGj48</a>

K. Kore'nin böyle hava atması korkutmak için, yoksa biliniyor ki, kurşun harcamamak için tatbikat yapmıyorlar.

Güney'le savaş olursa, muhtemelen Güney götürür Kuzey'i. (Bizde Güney'i destekleriz herhalde).
Halk Kurtuluş Ordusu'ndan (çin) destek alırlar, ama Nato Güney'i destekler, Güney götürür.

dipnot: video'da, 1:48'deki bayan asker tatlı duruyor. :)