Gönderen Konu: Emine erdogan´a büyük hakaret.  (Okunma sayısı 3753 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı motun yabgu

  • Türkçü-Turancı
  • *****
  • İleti: 1566
Emine erdogan´a büyük hakaret.
« : 27 Haziran 2008 »
Emine Erdoğan'a büyük hakaret
AK Partili Adana Büyükşehir Belediye Başkanının danışmanından Başbakan Erdoğanın eşine büyük hakaret: Bunlar Türkü temsil etmiyor. Bunlar Sami kültürünü yaşıyorlar. İran özentililer."

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Orhan Ürgenç, yerel yayın yapan Çukurova TV’de katıldığı programda şok ifadelerde bulundu. Ürgenç, Başbakan Erdoğan’ın eşinin kıyafetini kasdederek, "Bunlar asla Türk´ü temsil etmiyorlar. Bunlar Sami Kültürünü yaşıyorlar. Bir bizim Başbakanımızın eşine bakın birde Azerbaycan Cumhurbaşkanının karısına." dedi.

BİR ALİYEV'İN EŞİNE BAKIN BİR BİZİMKİLERE...
Çukurova TV’deki “Arzın Merkezi” adlı programı hazırlayıp sunan Ürgenç, bir gazetede yer alan Başbakan’ın eşi Emine Erdoğan ile Adalet Bakanı M. Ali Şahin´in eşi ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in eşinin resmini göstererek; "Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev´in eşi Mihriban Aliyev son derece şık ve modern bir kıyafetle. Ülkemizi temsil edenler ise her zaman olduğu gibi türbanlı." İfadelerinde bulundu.

TÜRKLÜKLE ALAKALARI YOK
Ürgenç bu fotoğrafı yorumlarken Başbakanın eşi Emine Erdoğan´ı kastederek şunları söyedi: "Bunlar asla Türk´ü temsil etmiyorlar. Bunlar Sami kültürünü yaşıyorlar. Bir bizim Başbakanımızın eşine bakın bir de Azerbaycan Cumhurbaşkanının karısına. Bunlar İran´ı seviyor ve İran özentililer. Türklükle alakaları yok"dedi.

Adana’da yayın yapan Çukurova TV AK Partili Adana Büyükşehir Belediyesi’ne yakın yayınlarıyla tanınıyor.

                Dogruyu söylemek ne zamandan beri,hakaret sayilmaya basladi anlamis degilim? Türklükle alakalari olmadigi bir yana,zaten Türk degiller!! Umarim Orhan Ürgenc´in basina bir kaza gelmez!! T.T.K.
ÜZE TENGRI TEMÜR CIDA OKLAR BIRLE BIR BULUT

  BASBUGUMUZ TANRIKUTTUR TANRIKUTTUR

                       TANRIKUT.

ilteris6

  • Ziyaretçi
Ynt: Emine erdogan´a büyük hakaret.
« Yanıtla #1 : 27 Haziran 2008 »
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış.Orhan Ürgenç'i yerinde tespitlerinden dolayı tebrik etmek gerekir.

Çevrimdışı gurturk

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 330
Ynt: Emine erdogan´a büyük hakaret.
« Yanıtla #2 : 27 Haziran 2008 »
Motun yabgu  anda, şimdi bu şahısa şunu sormak lazım, ayılar bile  5 ay kış uykusuna yatar senin aklın bunca zaman neredeydi.Yoksa  çalan tehlike çanlarını  yenimi farkettin.

ilteris7

  • Ziyaretçi
Ynt: Emine erdogan´a büyük hakaret.
« Yanıtla #3 : 27 Haziran 2008 »
 Orhan Ürgenç, doğru söylemiş. Tespitlerine bizde yürekten katılıyoruz.

 Lakin benim anlamadığım madem böyle bir rahatsızlığın vardı. Adama sorarlar: Neden kaç zamandır Akp'li Belediye Başkanının danışmanlığını yapıyorsun?

 Çok sevdiğim bir ağabeyimin sarfettiği söz her zaman zihnimde yer etmiştir. Yeri geldikçe bende kullanırım: "Batan gemiyi ilk önce fareler terkederler"
 
 Şişirilmiş Akp Transatlantiği, açık denize çıkınca ağırlığını taşıyamayıp, batmaya başladı(Yargıtay Fırtınasınında payı yok değil hani). Transatlantiğin yamacındakiler, berisindekiler köşesindekiler kimseyi beklemeden, deniz gemiyi dibe çekmeye başlamadan firara başladılar(Çen haftada Çamur Reha sıvışmıştı).

 



 

Çevrimdışı Cesur Yürek

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 12
Ynt: Emine erdogan´a büyük hakaret.
« Yanıtla #4 : 27 Haziran 2008 »
Ben o programı izlemiştim Orhan Ürgenç resmen doğruyu söylemişti.Yalnız benim bildiğim Orhan Ürgenç'de bizim gibi bir Türkçü nasıl olurda Akp'li Aytaç Durak'ın danışmanlığını yapıyordu hayret.Eğer Akp programı yayından kaldırmamışsa yarın 21.30 olması lazım.
Sanmayın ki suskunuz, ölümle pes etmeyiz!
Şehitlikte olsak da biz yine nöbetteyiz.
Biz yine bir bakmaya düşmanı görmekteyiz.
Adımız şehit bizim,yıldırımlar yaratan!!!
Ebedi nefesimiz, bu bayrak ve bu vatan.

Tanrı Türk'ü Korusun...