Gönderen Konu: Ergun Poyraz’ın Yen Kitabı "MUSA’NIN GÜL’Ü"  (Okunma sayısı 3587 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BOĞAÇ

  • Türkçü-Turancı
  • **
  • İleti: 10
Arkadaşlar TOGAN yayınlarından "Musa'nın Gülü" adlı kitabın çıkacağını Hasan Gürbüz ağabeyimizden bir kaç hafta önce öğrendiğimde oldukça heyecanlanmıştım.

TOGAN yayınları Ergun Poyraz'ın "Musa'nın Çocukları. Tayyip ve Emine" adlı kitapla ciddi bir başarı yakalamıştı ve tamam değil devam diyerek yağının üzerine tam kuvvet gidiyordu.

Ergun Poyraz'ın "Musa'nın Gülü" adlı kitabı geçtiğimiz günlerde piyasaya çıktı.

16 Mayıs 2007 tarihli Hürriyet gazetesinde Emin Çölaşan'da köşesinde yeni kitaba yer vermiş.

Ergun Bey'i başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor tüm otağ üyelerine bu kitapları okumalarını tavsiye ediyorum.

TTK
Ozan



MUSA'NIN GÜL'Ü

"BUNDAN birkaç hafta önce sizlere Ergün Poyraz'ın kitabını tanıtmıştım. "Musa'nın Çocukları. Tayyip ve Emine"... Yazımda o kitabı mutlaka okumanızı önermiş ve "Okuyunca bana teşekkür edeceksiniz" demiştim. Kitap bir ayda 65 bin adet sattı ve okuyanlardan yüzlerce teşekkür mesajı aldım. Böylece Emine-Tayyip çiftinin hiç bilinmeyenleri belgelerle ortaya dökülmüş oldu.

Araştırmacı Ergün Poyraz, "Hazreti Musa" serisini sürdürüyor! Bu işin Hazreti Musa ile ne ilgisi var diye soranlar, kitabı okuyunca öğrendiler.

Dün, Ergün Poyraz'ın son çıkan kitabını okuyup bitirdim.

"Musa'nın Gül'ü" (Togan Yayınları)

Doğru tahmin ettiniz! Bu kitapta cumhurbaşkanı adaylığı hüsranla sonuçlanan Abdullah Gül ve bilinmeyen ilişkileri anlatılıyor. Yine Hazreti Musa ve inanılmaz belgelerle, hiç bilinmeyen somut olaylarla!

Beyefendi'nin dış güçlerle, Yahudi lobileriyle, ABD ve AB ile ilişkileri, gizli görüşmeleri ve tüm geçmişi!.. ATATÜRK ve Türklük hakkındaki sözleri...

Cumhurbaşkanı adayımızı (!) çok iyi tanımak gerekiyor. Abdullah Gül'ün seyir defteri işte bu kitapta.

Mutlaka okuyun, sonra zamanınız olursa bana bir teşekkür mesajı gönderirsiniz!

Sağol Ergün Poyraz, ellerine sağlık. Bize bunları tanıttığın, ülkemizi kimlerin yönettiğini gösterdiğin için sana teşekkür borçluyuz."

Emin Çölaşan
16.05.2007 - Hürriyet