Gönderen Konu: EYLEM ZAMANI  (Okunma sayısı 4327 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı atsizcerisi

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 216
EYLEM ZAMANI
« : 06 Nisan 2006 »
Belki birbirimize binler mail yolladık forumlarda yayınladık veya okuduk Üzerinde yaşadığımız bu topraklara borcumuzun en azından ufak bir miktarını ödeyelim!
 
Peki amaç ne? Biz burda dalgamı geçiyoruz! HAYIR!!! Amaç Diyarbakır
başta olmak üzere TÜRKİYE CUMHURİYETİ'NİN diğer bir kaç ilinde patlak veren ayrılıkçı seslere karşı tek vucüt olarak tepkimizi göstermek!
İlk önce neler oldu onları hatırlayalım! Diyarbakır'da pkk'lı 4 teröristin cenazesinde çıkan olaylar bölge halkı içerisinde çeşitli tahriklerle propaganda malzemesi haline getirilip tamamen TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne karşı bir hareket haline dönüşmüştür! Bu da yetmezmiş gibi Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir göstericilerle sokak arasında yaptığı görüşmede "Bu kentin, bu bölgenin acısı 14 idi, bu saat itibari ile 16?dır" ?Acınızı paylaşıyoruz. Bundan sonra gerilimin sürmesi, kentimize ve insanlarımıza zarar verecektir? ?Sizleri, cesaretinizden dolayı kutluyorum? diye konuşmuştu. Bölge'de çıkan olaylarda 3 kişi hayatını kaybetmişti peki Baydemir neden bölgenin acısı 14 idi 16 oldu demişti? Bunun nedeni geçen haftasonu Bingöl'de yapılan operasyonda öldürülen 14 pkk'lıdan başka hiçbirşey değil! Zaten olaylarda bu öldürülen 14 pkk'lının 4'ünün Diyarbakır'da  yapılan cenazelerinde patlak verdi! Peki bu Belediye Başkanı TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin bir ili olan Diyarbakır'ı savaş alanına çeviren ve çıkan olaylar sonucunda hem can hemde maddi hasarlara neden olan bu eylemcilerin cesaretini neden kutluyor? Çünkü onların istediğide sokaktaki kendini bilmezlerin istediğinden farklı değil! Aynı tahrik edici açıklamalar Batman'da  ve Siir'tede yapıldı ve olaylar oralarada sıçradı!
EYLEM ZAMANI
Gün ATA'mızın bizlere emanet ettiği çağdaş laik ve demokratik TÜRKİYE CUMHURİYETİ'Nİ müdafa etme günü! Bizim seçiceğimiz eylem elbette onlarınki gibi olmayacaktır! Onlara karşı verilecek en güzel cevap şehitlerimizin kanıyla yıkanmış TÜRK bayraklarımızı Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'na kadar evlerimizde, okullaramızda, dükkanlarımızda, arabalarımızda, sokaklarımızda kısacası yaşadığı toprakların neresi olduğunu unutanlara, burasının TÜRKİYE CUMHURİYETİ olduğunu hatırlatacak her yere asmaktır!
bence bugünden bayraklarımızı asalım balkonlarımıza, pencerelerimize inat olsun üç beş çapulcuya
BAYRAĞINI 23 NİSANA KADAR ASILI TUT!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!
ATSIZIN ÇERİSİ

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
EYLEM ZAMANI
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2006 »
EMİNİMKİ 23NİSANDA TURKİYE TOPRAKLARI ÜZERİNDE YASAYAN HER TÜRK;PKK VE KÜRT TERORİZMİNE,KOMİNİST İTLERE VE ULKEYİ ŞERİAT YÖNETİMİNE SOKMAK İSTEYENLERE(BENCE BU GRUPLARADA BİR CEVAP OLMALI 23 NİSAN)HER YERİ SENİNDE DEDİĞİN GİBİ ŞEHİT KANLARIYLA ALA BOYANMIŞ TÜRK BAYRAKLARIYLA SÜSLEYECEKTİR.EN AZINDAN SUNU SOYLEYEBİLİRİM BEN BUNU YAPACAGIM.
SAYGILARIMLA...
TTK

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...

Çevrimdışı aslanargun

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 153
EYLEM ZAMANI
« Yanıtla #2 : 16 Nisan 2006 »
Sayin kandaslarim! Bizde bu kafa varken, hic birsey yapamayiz! Sözüm sizin gibi Türkcülere degil, yanlis anlasilmasin!
Dört gün önce birisiyle tartistim! Bu sahis "nurcu" ve "fethulahci"! Türkiye´nin yönetimi cok iyimisde falan filan anlatip duruyor! Bu günler Erdogan Basbakan olmasa, Türkiye´nin durumu daha kötüye gidermisde!!!!!! Arab Kürt Partisi cok iyi bir partiymisde!!!!! Abdullah Gül cok iyi bir insanmisda!!!!!!!!!
Arkadas öyle diyor! Sonra da müslüman olmayan Türk degil diye attip tuttu! Bizim millet böyle, sayin kandaslarim! Türkcülük nedir bilmezler!
Bizim eylem´den ziyade, yapacagimiz baska vazifelerimiz var! Önce kendi cevremizde arkadaslarla konusup, türkcülügü tanitmamiz lazim! Bu cok zor bir nesne! Ben sahsen arkadaslara anlatamiyorum! Hep ayni konu aciliyor: "Müslüman olmayan Türk olamazmis!!!" Cok zor, kandaslarim, cok zor!

Çevrimdışı ALP-ER-TUNGA

  • Türkçü-Turancı
  • ****
  • İleti: 237
  • BU YOL KUTLUDUR;GİDER TANRIDAĞ'INA!
EYLEM ZAMANI
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2006 »
HALBUKİ BİLSE TÜRKLER 751 TALAS SAVAŞINDA TANIŞTI MÜSLÜMANLIKLA!BUNDAN ÖNCE YAŞANMIŞ TAM 3000 YILLIK (YAKLAŞIK RAKAM) BİR TARİH VAR!
AMA YOBAZ BİLMEZKİ,BİLMEDİĞİ GİBİ ARAŞTIRMAZDA,ONDAN SONRA SAGA SOLA PİSLİK ATAR!APTAL APTAL YORUMLARDA BULUNUR.
SEN BAKMA ONLARA SOYDAŞ;BAŞKALARI DESİN TÜRKLÜK MÜSLÜMANLIKTIR;BİZ İSLAMLA ŞEREFLENDİK DİYE,SENDE O ZAMAN ONLARA DEKİ 'BİZ İSLAMDAN ÖNCE ŞEREFSİZMİYDİK ULAN!'
SEN KENDİ TÜRKÇÜ KAVGANI YAYMAYA BAK SOYDAŞ!
BİZLER YANİ TÜM TÜRKÇÜLER ARKANDAYIZ.
SAYGILARIMLA...
TTK

ÜZE TENGRİ BASMASAR,ASRA YİR TELİNMESER,TÜRK BUDUN,İLİGİN,TÜRÜGÜN KEM ARTADI...