Benim burada yaptığım klasik hewal akımına yeni bir hava katmak ve düzenli bir seri haline getirmekti başarabilir miyim bilmiyorum ama bunun çok da iğrenç bir şey olduğunu düşünmüyorum. Türk bayrağını indirebilen bir milletse kastımız bence bu hafif bile kalır.
Esenlikler olsun Vaas Kandaşım.
Gökbörülerin Otağı Huntürk'e hoşgeldiniz.
Sizin de ifade ettiğiniz gibi Türk Milletinin canına, malına, namusuna, vatanına ve bilcümle milli ve manevi mukaddesatına kahpece saldıran sürüngenler için ne kadar ağır ve aşağılayıcı şeyler söylense azdır.
Bizler kürt soysuzluğunu herkesten önce fark eden ve bu doğrultuda, her türlü suçlamaya maruz kalmayı göze alarak, duruş sergileyen Türkçülük Ülküsünün mensuplarıyız. Görevimiz hem Türklük düşmanlarını etkisiz hale getirip onlarla mücadele etmek ve hem de, Türklüğü her bakımdan yüceltmektir.
Kurtkaya kandaşımızın ne demek istediğini ve duyarlılığını anlamışsınız.
Bizim açımızdan; seviyeyi korumak kaydıyla, başta kan emici soysuzlar sürüsü kürt asalakları olmak üzere, etnik döküntüleri ve bilcümle düşmanı yermek de görevdir.
Açtığınız başlıklara, yazarak katkı yapamamış olsak bile, yaratıcı ve ince ayarlı iletilerinizi okuyup, izleyeceğimizi bilmenizi isterim.
Ne mutlu Türk doğup Türk gibi yaşayana!
Saygılarımla.
Çağrıbey.