Fettullah gülen ve nursuzları CIA korumasında abd de ağırlanmaktadır...Corç Saros (herhalde burada george sorous yazan çıkmaz) gelecekte bu adamdan çok şey bekliyorum,yaptığımız tüm yatırıma değer ,demesi...Rusyanın ve ukraynanın Fettullahın nursuz okullarını CIA ajanlığı yaptığı gerekçesiyle kapatması,büyük orta doğu projesi örümcek kafalı nursuzlara hiç bişey anlatmıyomu???Benim ençok kızdığımda cemaatinin tahsil düzeyinin yüksek oluşu ve özellikle devlet kuruluşlarında görevli olmaları...Bu insanla nasıl olurda fettullahın peşine düşer anlayamıyorum.İnsanımız bu kadarmı kör,bu kadarmı fikirsiz ve cahil...Emniyet teşkilatı bile fettullahın eline düşmüş durumda....
EVET KARDEŞLERİM GELDİK KONUNUN DİĞER ÖNEMLİ BÖLÜMÜNE:....
Bu adamların eğitim düzeyinden vede oldukları mevkilerin konumu....Ailesinden kaynaklanan ve sonradan islamiyyete yönelenler olmak üzere TARİKATÇILARI 2 kısımda incelenmesinde fayda vardır..
AİLEDEN temelden tarikat ve dini inanış biçimi;ailesi asıl niyet bakımından genelde islamiyyeti yanlış öğretilmiş ve öğrenmişlerdir..Babası ve ailesinin dini bilgisi zayıf olduğu halde başkalarından(şeyh,şıh) gibi kisvelerden kulaktan duyma tam olmayan bilgilerle dini yaşamaya çalışmalarından (saflıklarından istifade edilen) önemli bir kısımdır ki bunları göz ardı etmek imkansızdır...Çünkü tarikatçıların en önemli barınağı bunlardır...Bu insanlardan ve evlatlarından son derece de istifade etmektedirler........örneğin ;çocuklarını ve kendilerini istedikleri gibi yönlendirmekten geri kalmazlar...
2=)OKUMUŞ AMA SONRADAN TARİKATA YADA İSLAMİYYETE YÖNELEN KISIM:::;,,Bunlarda dini bilgisi olmayan KÜLTÜRELER VE MANEVİ BAKIMDAN eğitimi olmayan yaşam süreçleri içinde sonrada geçmişte yaptıkları hatalarıdan duydukları pişmanlık yada ikinci tekil kişilere özentiden kaynaklanan,, veyahutta manevi aclıklarının meydana çıkmasından doğan ruhsal boşluğu doldurmak için dini öğrenmek için başvurdukları yolda sapmaları sonucu oluşan toplumsal huzursuzluktan başka birşey değildir...
HER İKİ KONUNUNDA BİZLERE VE GELECEĞİMiZE IŞIK TUTMASI ÖNEMLİDİR..
Öyleki;her iki konuda da görüldüğü üzere,vicdan mukahamesinde hürriyet sağlayamamış vede en önemlisi DİNİ BİLGİ YÖNÜNDEN eğitimsiz kalınması sonucu ortaya çıkmaktadır...
EMNİYET TEŞKİLATIMIZDA da evet bu kafadan insanlar vardır. Ama unutmayalım ki;toplumumuzun her kısmında bu tipten insanlar mevcuttur...
BİZE DÜŞEN GÖREV İSE GERÇEKTEN BÜYÜK VE ZOR KISMIDIR;
BÜYÜK ÖNDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK diyor ki!
Orduları yendim,,ülkeleri yendim,,ama milletimi yenebilecekmiyim?
Bu söz iyi anlaşılması gereken bir kısımdır..SARI ZEYBEK NEDİYORDU?
VİCDANI HÜR,MEDENİYYETİ HÜR,,DİNİ HÜR,,AKLI HÜR,,BİR GENÇLİK OLUŞTURMADIKÇA GERÇEK ANLAMDA BİR ŞEY BAŞARMIŞ YADA YAPMIŞ SAYILAMAYIZ!!!!
Amacımız kendimizi,,ailemizi kurtarmak değildir...TÜM TÜRK MİLLETİNİ AYDINLATMAK VE İSTİKLALİNİ DAİMİ ETMEKTİR....
SAYGI VE SEVGİLERİMLE.....ESEN KALIN..