BIZE BÖLÜCÜLERE KARSIYIZ
YILLARDIR KÜRTCEYI YASAKLAYAN KÜRTLERİ ÖLDÜREN. KÖYLERINI YOK EDEN: ASIMILE EDEN; KÜRT VARLIGINI KABUL ETMEYEN.. HERGÜN BIR COK KÜRDÜ VE DAGDAKI COBANI ÖLDURUP TERORIS DIYEN BÖLÜCÜLERE KARSIYIZ.. KÜRTLERIN VERGISINI ALAN KURT COCULARI ASKERE GÖTÜREN AMA KÜRTLERI KABUL ETMEYEN BÖLÜCÜ ZIHNIYETE KARSIYIM APOYU TERORIS DIYE IMRARIYA MAHKUM EDEN KARSIYIM...
Hele...
Sakın bu yazıyı okuyan bir Irkdaşım bu yazıyı bir PKK'lı yazdı falan zannetmesin,bu bölücülere karşı bir Ümmetçi.Yazıyı yazan p...in soyunun Kürtlüğünden bir şüphem yok,ama bu yazıyı bir Ümmetçi forumda bulmam beni oldukça şaşırttı.
Bakın Hele demekki Ordu bölücü vay anasını beeee.
Ümmetçiler her dönemde her kılığa çok iyi girebilirler.Bu Kürdler içinde pek farklı değildir.Bakın bi tane Kürd,Ümmetçi kılığa girmiş.Ümmetçilik üzerinden bizim,Cenneti garantilemiş ümmetçi ileri zekalı soydaşlarımıza propağanda yapıyor.
En komiğime gidende bölücülere karşıyız diye başlık atınca birşey yazmış zannettim.Meğersem bölücü bizim Orduymuş. HAHAHAHAHA
Bakın başka ne diyorlar...
Gerçek Milliyetçi Fethullah Gülen
Hürriyet gazetesi yazarı Cüneyt Ülsever, milliyetçilik kriterlerini ortaya koyan yazısında gerçek milliyetçilerin kim olduğunu açıkladı. Bu formüle göre gerçek milliyetçi Gülen oluyor.
Allah Allah...Vay beee daha ne diyim.Bu yazıya yapılaak tek yorum var.HAHAHAHAHAHAHAHA
Durun Irkdaşlarım daha bitmedi buda kendini Ülkücü zanneden Kürt....
Kendim Diyarbakırlıyım ve Sonuna Kadarda ülkücüyüm.Ülkücü Olmak şereftir.Kürtdüm Ama Ülkücüyüm Kürt Mhp li ve Ocak uyesi olabilir.Batıda nice kürtler ülkü ocaklarında faaliyet almakta. Diyarbakır Türkiyenin illerinden biri burada milliyetçiliği ülkücülüğü savunmak şereftir. Ama Irkçılık Yapmak Her Herhalde Şereftir Lafının Olumsuz Hali olur.
Bakın buda Irkçılığa aklı sıra laf atmış.p... oğlu p... seni.Demek şerefsizis,öyle mi?Vay...
Daha ne diyim Irkdaşlarım Fıkra gibi ben okudukça bunları bi yandan gülmekten yarıldım,bi yandan sinirden deliye döndüm valla.Biri Orduyu bölücü yapar,biri Fetullah Gülen'i milliyetçi yapar,biride kendini Türk Milliyetçisi yapar.
Tanrı yardımcımız olsun Irkdaşlar işimiz çok zor!